💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 363
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany
Боби след малко ще начупи масата 🤣 Браво на Паулина.

# 196
  • Испания
Смешно ми е, че Симеон има розАва маса и розАви тухли. Той днес е рожденик.

Много беше важно да чуем думите на Елизабет.

# 197
  • София
Дечо е пътник

# 198
Неделчо пътува с вятъра не мога да кажа, че много ми е мъчно.

# 199
  • София
Поне да имаше някакъв залог тази безинтересна игра, а то: номинация. Неделчо ще е номиниран и след малко ще номинират още един на съвета, без значение на кое място е бил в тази игра (с изключение на Паулина).

# 200
И в предишните ли сезони, този с имунитет, е имал 2 гласа?

# 201
Еее аз мислех, че някой директно отпада днес

# 202
  • София
Скучна игра. Кофти започва финалната седмица. Ама не съм изненадан, това си е по-скоро традиция, вече писах.
Най-интересно е когато са три племена. После и с две племена пак си е интересно, а финалната седмица винаги е била най-скучната.

# 203
Неделчо пътува с вятъра не мога да кажа, че много ми е мъчно.
На мен малко... защото гледа едно такова Sad удря ме малко в сърцето и ми става гадно. Гледа измъчено, като разочаровано дете...

# 204
Очаквам съветът да е доста по-интересен от "битката". Simple Smile

# 205
Андрей трябва да е бог да стигне до финала с този допълнителен глас на човека с имунитет.

# 206
  • София
DiDi§,
не, това е новост

moonriver,
и аз така ги смятах, но явно ще имаме ден с няколко отпаднали накуп. Минимум двама.

Хаха, Неделчо му излязоха без кръчмар сметките. Той нали пресмяташе х 50 гроша за допълнителен глас, а цената ще е 100 гроша.

# 207
Еее аз мислех, че някой директно отпада днес
И аз. Голяма скука днес. А аз очаквах битки Joy

# 208
  • София
Скучна игра. Кофти започва финалната седмица. Ама не съм изненадан, това си е по-скоро традиция, вече писах.
Най-интересно е когато са три племена. После и с две племена пак си е интересно, а финалната седмица винаги е била най-скучната.
Но този сезон е по-зле от обикновено. Sweat Smile

# 209
DiDi§,
не, това е новост

moonriver,
и аз така ги смятах, но явно ще имаме ден с няколко отпаднали накуп. Минимум двама.

Хаха, Неделчо му излязоха без кръчмар сметките. Той нали пресмяташе х 50 гроша за допълнителен глас, а цената ще е 100 гроша.
Ееее, честно казано леко взех да се нервирам от липсата на правила в това предаване. Променят ги както им е изгодно. 😏

Общи условия

Активация на акаунт