💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 465
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 980
Честито на Андрей, заслужи си победата. Уважавам интровертите, това че не говорят много не значи, че са тъпи и темерути. Просто трудно си формулират емоциите.

# 1 981
И за Паулина се радвам,че стигна финал.Задмина спортистки,не мога да и се начудя.Държа се много достойно.

# 1 982
И накрая Андрей и Симеон дори и пред камерите се сдобриха и прегърнаха само Елизабет седи някъде там и хейти.

# 1 983
Когато Андрей каза, че парите ще отидат за малката, ако жена му позволи.... си помислих, че говори за Елизабет. Joy

# 1 984
Ами хубава победа. Много повече ми хареса от миналогодишната. Браво на Андрей! Браво и на другите двама!

# 1 985
Браво и на тримата. Иска се изключителна издръжливост на една такава игра. А и си беше просто една идея повече за Андрей. За мен имаше доста по-добри от него.

# 1 986
Ами браво и честито! От тримата най-много предпочитах Андрей да победи и за добро или зло знаех развитието на финала от тук Wink
Сезонът като цяло - много смотан.

# 1 987
Браво на Андей! Заслужена победа.
А Симеон Велики го биха.....така както най боли.

# 1 988
  • София
Честито на Андрей и на неговите фенове тук! Simple Smile
Спечели заслужено в днешната финална битка. Беше с класа над Поли и Симеон.

Радвам се, че тази мъка свърши. Ще ми липсва темата и атмосферата тук, особено по време на битките, но доста ме натовари този сезон.

# 1 989
Спечели си честно последната битка. След 'победата" на Добрин със смс-и, всеки победил в битка е заслужил. Добър, лош, това е. За сезон като този един добър победител.
Поне се сбъднаха думите на Симеон, че доброто накрая побеждава.✌️

# 1 990
  • Варна
А аз не съм изненадана. Simple Smile Още от визитките го видях като победител. Той, Морунов и Алекс ми бяха най-първите фаворити.
Това бяха и моите фаворити, Алекс много се изложи, иначе щеше да краси финала Simple Smile

# 1 991
Браво и на тримата. Не са моите финалисти, но това е положението. Сега още повече ме е яд за Боби...Надявах се, Симеон да обърне на дракона, но уви. Въпреки, че не харесвам Андрей и като играч и като държание, му пожелавам успех. Да са живи и здрави!  Но пък нито той е доброто, нито Алекс се е изложил. Голямата излагация е за продукцията. Чакам си Сървайвър

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:49 от Lafusko

# 1 992
Поздравления за Андрей! Беше най-добрият ня двете финални битки. Като човек не ми е станал по-приятен, но не мога да отрека, че беше от най-силните играчи.
Много спортсменски подходи Симеон накрая! Имаше бая агресия в него в хода на игрите, но тук постъпи достойно. Издразни ме жеста на Андрей, че го е отстрелял. Можеше да си го спести. Но после и той се държа спортсменски.

# 1 993
С много по-добри чувства останах от този финал. Миналогодишният беше яко зле.
Пожелавам успех и на тримата финалисти!

# 1 994
Браво на Андей! Заслужена победа.
А Симеон Велики го биха.....така както най боли.

Без съмнение го боли, оставаше да се радва. Но играта си беше за Андрей. Ако беше да вадят забити в пясъка пилони и да носят чували можеше да за Симеон.

Ако някой тук се е увличал да гледа битките от К1 преди години (даваха ги по Евроспорт) може да помни Боб Сап - огромно мускулесто чудовище, човек очаква да размаже всеки на ринга. Да де, ама това чудовище редовно ядеше бой, защото след една минути умираше. Нямам как тези мускули да издържат и да не се напълнят с млечна киселина, това си е физиология.  Отделно, че Симеон плува много лошо. Ако беше вземал уроци по плуване можеше и да е измежду най-комплексните играчи.

А на Алекс си му го подготвиха да победи все пак.

Общи условия

Активация на акаунт