💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 474
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Ами доволна съм от така стеклия се финал. (Между другото, предвижданията ми се изпълниха на 100%. Blush ) Имаше преследване, разнородни препятствия, напрежение до последно.
И като гледам, прословутата вражда на Симеон и Андрей май е повече в главите на продукцията, за щастие. И тримата ми станаха симпатични накрая.

# 2 011
Колкото и да не харесват Симеон повечето - човекът понесе достойно загубата. Държа се адекватно. Както и Паулина. Добре им се получи.

Така е 👍 Аз бях от критикуващите Симеон, посипвам си главата с пепел 🙈
Аз си мислих, че на дракона Симеон ще бие Андрей и ще обърне мача, сетих се като не уцелваше с прашката.
Другото, което мисля,  че му даде голяма мотивация на Андрей дъщеричката му, това,  че видя оня сладкиш  направо го окрили. Децата са най-големия стимул, и невъзможното бихме направили за тях.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:09 от araselia

# 2 012
  • София
Смайли,  благодаря за прекрасно поддържаната тема, допълнителната информация,  която ни споделяше и отговори на всякакви въпроси!
Май нашата тема беше най-доброто от ИВ3!

# 2 013
Честито на победителя!

# 2 014
Не харесвах Андрей като играч и като личност. До последно се надявах спойлерите да грешат и за него. Това е първи сезон, който гледам, най - вероятно ще е и последен.
Повече ми харесваше да ви чета в темата. За което благодаря на Смайли и всички списващи!

# 2 015
  • София
Е, приятели, приключихме. За мен беше истинско удоволствие да чета постовете ви и чрез вас, да разбирам какво става. Благодаря за компанията, до нови срещи. Тук или в други теми.

# 2 016
  • London
Сега ми попадна клип как Андрей показва пистолет с длан и цели Симеон след като вади чека.....В каква връзка го прави?

# 2 017
За другото предаване
Скрит текст:
Знаете ли къде мога да гледам всички епизоди  на Фермата от този сезон? А и на стари ,ако има някакви записи

# 2 018
  • София
Е, тва беше.
Не че Андрей не беше един от най-подготвените. За него гласувах и в най-първата анкета, преди да знаем и да сме видели каквото и да било от участниците. Но докато стигнем до тук много пъти се изнервях и разочаровах.
Цялото преживяване ми остави горчив вкус, че безвъзвратно съм изгубила часове от живота си, в които повече съм се напрягала, отколкото да ми е било удоволствие.
Догодина едва ли ще гледам. По-добре маратон на някой хубав сериал.

Надявам се на Сървайвър.

# 2 019
  • Варна
Честита победа на Андрей.

Толкова бях уморена, че проспах повече от половината финал. Димо трябва да ми плаща вредни, че с неговия " какъв обрат" само се стрясках и пробуждах за момент.

Радвам се, че приключи този сезон. В последно време гледах по навик и някак с досада. Simple Smile

Благодаря на Смайлис за труда да прави темите, благодаря на Бенгън за статистиката, макар че се изгуби напоследък. Благодаря на Мари_Мар за епизодите и гифчетата. Благодаря и на всички списващи в темата, че я направиха толкова интересна, жива и забавна. Желая на всички весело, топло и приятно посрещане на празниците, Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:10 от floren

# 2 020
От тримата бях за Андрей - накрая на играта с тази змия изтръпнах. Браво, че нервите му издържаха. По-добър беше Андрей в тази игра и заслужено спечели. Спойлера се оказа верен и писанията, които изникваха през това време.

# 2 021
Нито един от тримата не бе мой фаворит, но смятам, че заслужаваха финала и се представиха достойно.
Играта беше динамична, многокомпонентна, имаше борба за второто място, а вторият имаше реален шанс да обърне битката на  часта с дракона. Андрей се заяви на финала, жалко че нямаше такава доминация и през останалото време.
Дойстойно приеха загубата Паулина и Симеон, Андрей и Симеон си простиха един на друг и в крайна сметка всичко е една игра, победителят може да е само един, а животът продължава.

Паулина е певица, изглежда и глезанка, която просто поддържа форма във фитнеса, но показа завидна издръжливост, умения и комбинативност. Не смятам, че може да се прави паралел с Ваня и втората да се обожествява, защото на Ваня това и е част от живота и професията и е нормално да е по-атлетична. Не целя да издигна или принизя някоя от двете, просто исках да кажа, че за спортното ниво, което има Паулина се справяше много добре.
Друго, което си мислех, докато чета коментарите и искам да се включа като защита е, че бившата приятелка на Симеон е с много нежни и хубави черти на лицето и от толкова филтъри и инстаграм забравяме, че една жена може да е красива и стойностна без да е с идеални пропорции.

Въпреки всички нелепици, роптаене срещу правила и продукция, за няколко месеца предаването и участниците стават част от живота ни, всяка вечер ни събират тук коментиращи от цялата страна, а и извън нея и определено ми става мъчно и носталгично на финала.
По повод участниците искам да кажа, че понякога може и да не си лош човек, но да вземеш лоши решения и те да повлекат надолу. Нищо не е само черно и бяло...дори и Елизабет 😀

Благодаря на прекрасната ни домакиня Смайли, която винаги ме е разсмивала с нейните колажи, на Бенгън и Дяволо - усърдните ни статистици и на всички приятни и забавни участници в темата.
Единствено не съм била съгласна с  определенията като Прасима, Джудже, Жаба, но не е било моя работа да давам наклон на възрастни хора.

Бъдете здрави!

# 2 022
Да ви кажа честно малко съм разочарована, очаквах по продължителни финали , поне  седмица да траят с битки по двама и прочие. Радвам се , че победи Андрей и , че Поли стигна до финална битка . Да са живи и здрави участниците . Благодаря за компанията на всички момичета и момчета в темата , само тук следя коментарите(че във фейсбук сигурно ще се напрегна Simple Smile))
Запалихте ме да погледна старите сезони които съм пропуснала. Призовавам и други които също не са гледали , да си покоментирваме тук, докато започне Сървайвър . Стана ми интересно от темата за тези прословути близначки ли сестри ли или са различни хора, и Ваня като много коментирана тук, така , че ще погледна. Тъкмо да направя съпоставка до колко са били нагласени игрите преди , защото явно чак в този сезон прави впечатление нагласянето

# 2 023
Хубаво беше, че накрая Андрей и Симеон си простиха поне привидно - каквото и да се е случило играта си е игра. Днес четох, че Паулина щяла да спечели - добре че това не се оказа вярно.

# 2 024
  • София
А аз не съм изненадана. Simple Smile Още от визитките го видях като победител. Той, Морунов и Алекс ми бяха най-първите фаворити.
Това бяха и моите фаворити, Алекс много се изложи, иначе щеше да краси финала Simple Smile
Хич даже! Не ми беше любимец, но не мога да отрека, че си тръгна с достойнство и не пожела да го цакат Тупарите.

Общи условия

Активация на акаунт