💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 654
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 995
Честно казано, нито един от тримата не исках да гледам на финал.
Факт, че не бяха най-кривите участници, ама имаше далеч по-заслужили от тези тримата.
Ама парите са на продукцията, ще ги дава на когото си иска.

# 1 996
И изненадааа! То цяло село зрители имало по терена!
Апропо, Добата спаси ли рибите от злите хора? Тоя ковид не е случаен, ей!
не ти се получи шегата.Цинично изказване на фона на трагедията на почти 30 000 български семейства.

# 1 997
Две неща ми направиха добро впечатление днес: как Андрей изчака Паулина да се изкачи на кубчето и да премине преди него, макар да бяха пристигнали там заедно, дори той с малка преднина. Другото е, колко достойно прие Симеон победата на Андрей.

# 1 998
  • Варна
Браво на Андей! Заслужена победа.
А Симеон Велики го биха.....така както най боли.
Второто място най-боли винаги Simple Smile

# 1 999
Айде хора да нападаме 😂.Записваме се,нали ? АЗ ЩЕ СИ измисля нов атрактивен живот ,че да ме вземат със сигурност 🤣.
Ще попълня ,че обичам да пия,пуша,да се бия,изневерявам,по-голяма скандалджийка няма да има от мен.Всички "хубави" качества ще си ги препиша😁

# 2 000
Две неща ми направиха добро впечатление днес: как Андрей изчака Паулина да се изкачи на кубчето и да премине преди него, макар да бяха пристигнали там заедно, дори той с малка преднина. Другото е, колко достойно прие Симеон победата на Андрей.

Андрей не можеше да направи друго - да се бута с жена ли? Това ще го направи парий за цялата публика.
А Симеон е спортист - губил е много борби и винаги след борбата се подава ръка на опонента. То това е идеята на спорта - да имаш опонент, а не враг.

# 2 001
Може би най-добрия финал до сега беше това. Първи сезон всички като запънаха на математическата задача беше трагедия. Втори беше пародия с баскетбола. Сега имаше някаква интрига поне за второ и трето място и дори имаше шанс и последния да стане първи за минутка-две добра игра.

# 2 002
По коя програма ще дават Сървайвър?

# 2 003
Колкото и да не харесват Симеон повечето - човекът понесе достойно загубата. Държа се адекватно. Както и Паулина. Добре им се получи.

# 2 004
Айде хора да нападаме 😂.Записваме се,нали ? АЗ ЩЕ СИ измисля нов атрактивен живот ,че да ме вземат със сигурност 🤣.
Ще попълня ,че обичам да пия,пуша,да се бия,изневерявам,по-голяма скандалджийка няма да има от мен.Всички "хубави" качества ще си ги препиша😁
За всеки случай пиши и нялко извадени органа.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:35 от precious*

# 2 005
Може би най-добрия финал до сега беше това. Първи сезон всички като запънаха на математическата задача беше трагедия. Втори беше пародия с баскетбола. Сега имаше някаква интрига поне за второ и трето място и дори имаше шанс и последния да стане първи за минутка-две добра игра.
Не знам, обаче първият сезон беше най-паметният финал! Аз още си пускам Веско на задачките - "Аре бе чуек!"

# 2 006
Колкото и да не харесват Симеон повечето - човекът понесе достойно загубата. Държа се адекватно. Както и Паулина. Добре им се получи.
Да, странното е, че на жената на Андрей не й понася победата му Grinning  или поне не я изразява достойно.

# 2 007
Когато Андрей каза, че парите ще отидат за малката, ако жена му позволи.... си помислих, че говори за Елизабет. Joy
Е не 🤣🤣🤣🤣

# 2 008
Сезонът няма да ми липсва, но пък ще ми липсва обсъждането във форума 😭

# 2 009
  • London
Прибрах се от зъболекар....Гледам спойлера дето знаем от първия ден си се е оказал верен. Еми честито да им е....запис навярно няма да гледам.Joy

Общи условия

Активация на акаунт