💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 352
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Стратимир го успокоява, но за жалост безсилието и агресията са много лоша комбинция.

# 271
Много искам Рабухчиев да победи утре.
И аз! Но имам усещането, че няма... ще направят така, че Неделчо да се върне на бял кон ... точно Давид срещу Голиат.

# 272
  • София
Изпратиха Морунов без да ги е грижа за него, а сега видите ли, Дечо щял да отмъсти за него... Joy

# 273
Елизабет нали нямаше да седне на една маса с тях!? Grinning

# 274
Неделчо пък как се изживява като опасен ... пълен смях. Може и да победи утре с помощта на продукцията, но пак ще си остане смешен

# 275
  • Испания
Неделчо обаче си поизлъга. Те наистина си говориха за Рабухчиев, че е пет-минутка в игрите. Надява се да го победи. Давид, Голиат, как си ги измисля само 🤣

Неделчо лъже повече, отколкото говори. Сега да върже кънките и ще се нагласи.

# 276
  • София
Неделчо обаче си поизлъга. Те наистина си говориха за Рабухчиев, че е пет-минутка в игрите. Надява се да го победи. Давид, Голиат, как си ги измисля само 🤣
А Симеон не излъга ли, когато каза, че е номинирал Елизабет, защото е била най-силната от Шампионите и искал да вземе грошовете на Отшелника? Или някой вярва на това. За мен моментът, в който Симеон номинира Елизабет и тя отпадна, беше най-добрият му момент в цялото предаване. Жалко, че се отрича от него. А на хората, които вярват, че наистина е смятал Елизабет за най-силна и се е погрижил да спечели грошове, нямам какво да кажа.

# 277
Неделчо и Елизабет забравиха ли как се подиграваха на Рабухчиев?
Очаквам утре Рабухчиев да отпадне.

# 278
Толкова очевиден анонс за утре ме навежда на мисълта, че Рабухчиев си тръгва!

# 279
  • Испания
Неделчо повтаря по сто пъти едно и също като някой склеротик.

# 280
Неделчо мисли сценария си в движение- кръпка до кръпката, стъкмистика . Жалък в желанието си да стигне по- напред…
Жалко, че според монтажа / току що/, си тръгва другото човече.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:48 от ellis

# 281
Толкова очевиден анонс за утре ме навежда на мисълта, че Рабухчиев си тръгва!
Мен ме устройва. 😜

# 282
  • София
Монтажистът на предаването за пореден път показва истински професионализъм... като с огърлицата на Ваня преди играта за неприкосновеност.

# 283
Хм, тази беше капитанската битка между Стоян, Милена и Боби. Там Стоян закъса на водното препятствие. Не видях да има на финала пъзел, та Неделчо може да замине за Несебър, но пък Рабухчиев редовно припада по терена, та не е ясно. С този рев на Неделчо на финала едва ли отпада. Ще стискам палци за Рабухчиев.

# 284
  • Germany
Аз не говоря за Симеон, даже не съм го слушала какво се обеснява. Грам не ме интересува измислената им история с Елизабет и Андрей. Пропускам я 😉
Неделчо явно ще остане утре. Не е лошо, готино е да има интриганти 😎

Общи условия

Активация на акаунт