💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 91 018
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 45
  • ❌❌❌
За Борис съм, защото има хубаво име и физически качества.
Иначе бях за Морунов, въпреки че му липсваше мноооооого малко.

И Неделчо ме кефи, моята приятелка е за него, но аз не мога да го приема сериозно мн. Виждам го малко като анимационен герой. Mr. Green
Тоз глас кат го чуя и леш.......... ХАХАХАХА

# 46
  • София
Здравейте в тази тема. За първи път гледам предаването, защото винаги ми се е струвало, че е твърде консуматорско. Тази година, по стечение на обстоятелствата ми го прожектират, а аз се загледах някъде от седмицата, в която отпадна Мани.

За нея сте изписали много, но ще споделя и моето мнение. Може всякаква да е, но е в пъти повече човек от Паулина, която ми е като квадратна без талия или сърце. Съвсем на място е последната в синята група от неандерталци. Физиката и вида им си отговарят на съдържанието.

Харесвах момчето от Лондон и Неделчо, по различен начин, разбира се. Първият млад, интелигентен и контролираш се, без да забравя възпитанието си. Вторият забавен, енергичен, дрънкащ глупости, без да е глупак, и изобщо смешен и естествен.

Пожарникарят беше най-хубав, за съжаление отпадна по странно режисиран в стил сапунка маниер.

Руснакът не ми харесва - студен, пресметлив и някак празен, мисля, че дори някои от неандерталците са ми по-подходящи за победители.

Съжалявам и за Милена. От жените тя ми беше фаворит.

За Елизабет какво да кажа, в старата тема някои отговори на Смайли за днешното поколение и морали. Не мисля, че е подлярка, но си е типичен екземпляр на епохата, макар и спортуващ, а не напиращ напред и навсякъде, поклящайки хълбоци и разголени гърди като Паулина. В този план, Елизабет ми е по приемлива.

Приятно гледане Kissing Heart

# 47
  • София
А ако Андрей не участваше в предаването, как бихте "оправдали" характера и държанието на Елизабет, което далеч не приключва с Андрей. Едва ли на съотборниците ѝ им пука дали е харесала или не женен мъж, почти всички от нейното племе, с изключение на Габриела може би, са с лоши впечатления от Елизабет. За три сезона друг участник не си беше сменял телефонния номер. Sweat Smile

# 48
От останалите 8, категорично съм за Борис. След него в моята класация се нарежда Стратимир.
За Александър много ме е яд. Беше истинско удоволствие да го гледам в Игрите!
Тримата Бойци във финала са ми крайно неприятни, особено след последните седмици. Андрей поне го бива на арената, за разлика от другите двама

# 49
И мен ме дразни гласът на Неделчо, а той вика непрекъснато по време на игрите, много е смешен. Да сме честни, според мен попадна случайно във финалното племе, ако го бяха номинирали, Морунов щеше да го бие. Не ми е ясно защо бойците решиха да се лишат от силен играч, може би Елизабет е искала да разчисти пътя за себе си и Андрей. Съвсем съгласна съм с мнението, че Елизабет ще научи нещата по трудния начин. Струва ми се, че и тя е жертва на сценарий и може би затова реагира по този начин с блокиране. В БЛИЦ пишеше, че Андрей я псува (буквално така беше написано) и не иска и да чуе за нея. Имаше и видео. Намирам го за отвратително от негова страна.

# 50
И моите хора си заминаха - Милена и Морунов, затова гласувам по симпатии,  нищо, че нямат шанс да стигнат до края. Двоумях се между Неделчо и Елизабет,  но тя е по-красива и затова избрах нея 🙂
Подкрепям аутсайдерите. Макар, че всички стигнали до тук са го заслужили с нещо.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 08:45 от araselia

# 51
  • София

😭  😭  😭

# 52
  • Испания
https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7033858753459981574?is … 33838266143100166

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7033838266143100166?is … 33838266143100166

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7033797470417210630?is … 33838266143100166

Това е отпреди 4 дни и онзи ден, както видяхме на снимки, пак е при Туджаров, където е и Елизабет.
И това се води мъж! Жена му зад него и той тръгва да казва, че Елизабет не иска да чува за него, после се поправя, че той не иска никакъв контакт с нея. След два дни цъфва на снимка ухилен зад Елизабет.
Втренченият му поглед за мен е безумен.

Друго ми прави впечатление. Той прави тези изявления и уж след края на формата нищо не знае за нея, а ние знаем, че не е така. Колко публикувани снимки имаше и в нейния, и в неговия профил! Снимките от оня ден липсват и в неговия, и в нейния профил. Може би сега обръщат всичко на 180 градуса, за да са по-интересни. Всичко живо се вълнува от това, че братът и сестрата не поддържат отношения.

За мен е жалка цялата тази истерия, пардон, история.

Защо Марунов не е използвал мечовете?

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7035517092291988742?is … 33838266143100166

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 53
  • София
Андрей си е социопат. От всичко, което каза, разбрах, че "тактиката на Елизабет е да я харесват всички" - ами тогава се е провалила с гръм и трясък, след като няма по-нехаресван участник и от съотборници и от зрители.

# 54
  • Испания

И защо всъщност Морунов не е използвал сабите? Защото никой не трябва да разбере, че ги има. За да ги използва, трябва да ги носи на съвета /през останалото време са в раницата му/. А как да ги занесе, като ще ги видят другите. Пита продукцията, отговарят му "оправяй се!". Типично за продукцията. Давам ти нещо, но ти на практика не можеш да го използваш.

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7035537103270300934?is … 33838266143100166

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 55
  • София
Много хубав интериор има Алекс. 🤩 А Братоев как е полегнал... Sweat Smile

# 56
  • Испания
Много хубав интериор има Алекс. 🤩 А Братоев как е полегнал.. Sweat Smile

Да. А Братоев винаги лежи по време на лайв.

# 57
  • Варна
Благодаря за новата тема на Смайлис, Flowers Four Leaf Clover

Благодаря и на Дяволо за статистиката. Simple Smile

Много се чудех за кого да гласувам в анкетата. Дадох глас за Симеон, ей така да има и той някаква подкрепа. Simple Smile

# 58
  • Испания

Ха, ха! Докато публикувам, май са се усетили и са разменили имената.

Как Алекс е организирал храната? https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7035678058254175494?is … 33838266143100166

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 59
  • София

Ха, ха! Докато публикувам, май са се усетили и са разменили имената.

Скрит текст:
Защо? 😭 Това идеята на NOVA за феминизъм ли е? 🙃

Общи условия

Активация на акаунт