💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 91 172
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 60
Само аз ли не разбирам каква е драмата с имената? Grinning

# 61
  • София
Само аз ли не разбирам каква е драмата с имената? Grinning
По необясними причини са сложили първо името на Ралица. Satisfied

# 62
  • Испания
Скрит текст:

Ха, ха! Докато публикувам, май са се усетили и са разменили имената.

Скрит текст:
Защо? 😭 Това идеята на NOVA за феминизъм ли е? 🙃

За първи път виждам подобна гимнастика, но в интерес на истината, когато тръгнах да публикувам, точно това си помислих, че Ралица трябваше да е преди Димо. Виж как са ми прочели мислЪта!

# 63
Игрите започват на обяд, в най-голямата жега!?????  А ЗАЩО? Защо не започват рано сутрин или по-късно вечер, когато не е зной?

Тоест, ако не ти счупят крака или прецакат стомаха може да те удари някой удар в 2 часа. 

Ралица: Аз все пак съм жена и подкрепям жените, а Димо мъжете!? Grinning
Малее те водещите сякаш са с училищен манталитет още.

Волята и вярата или психиката? И какво от това, когато всичко е контролирано.

# 64
  • София
За първи път виждам подобна гимнастика, но в интерес на истината, когато тръгнах да публикувам, точно това си помислих, че Ралица трябваше да е преди Димо. Виж как са ми прочели мислЪта!
Жени са обиждани, унижавани и заплашвани с физическо насилие в риалити предаванията на Нова, Нова: ¯\_(ツ)_/¯
Никой:
Нова: Ще сложим името на Ралица преди това на Димо, защото в тази телевизия уважаваме и ценим жените!

# 65
Никога не съм се замисляла кое име е първо, мислех, че са на random Grinning

# 66
Когато например подписваш писмо от името на цяло семейство, първо се пишат жените.
Обръщението също е Дами и господа, а не обратното.
Етикет от едно време, но е хубава традиция 🙂

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какъв секс пък ще да е имало? Навсякъде камери,микрофони и за капак,още 4-5 човека около тях,които всеки момент могат да нахълтат в стаята.
Дори не се знае дали Елизабет е била в стаята на Андрей.

Това,което знаем е,че Красима като се прибрала в стаята,Елизабет не е била там(може да е в тоалетна,баня,на терата,в градината,около басейна..??,обаче друго си е да направим интригата,нали Краси?).
А пък Андрей си легнал най  рано от всички..

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:26 от Не се сърди, човече

# 68
Понеже не чета спойлери , оставам с впечатлението , че някакво инфо за любовна връзка след предаването е имало . Защото по време на същото , аз колкото и да НЕпонасям тези двамцата, флирт и натискане или каквото и да е неморално действие , не виждам. Питам се хората които го твърдят, никога ли не са имали добри приятели от противоположния пол и всяка усмивка и закачка като покана за е...н ли се счита. Извинете ако звуча малко просташки, но европейска страна, 21 век ...нещо аз ли не съм в час , да си сверя часовника

# 69
Преди да започне предаването,не казваха ли,  че тази година ще има и вечерни игри?Аз такива не видях.Може и да не съм разбрала, де.

# 70
  • Испания
Да, казаха.

# 71
  • London
Добър вечер, мерси за темата. Глас за Борис и от мен.🤞

Имаше вечерни игри, някои капитански в началото бяха вечерта.

# 72
  • Мюнхен
Поли и Анастасия от Фермата.

# 73
  • София
Какъв секс пък ще да е имало? Навсякъде камери,микрофони и за капак,още 4-5 човека около тях,които всеки момент могат да нахълтат в стаята.
Дори не се знае дали Елизабет е била в стаята на Андрей.

Това,което знаем е,че Красима като се прибрала в стаята,Елизабет не е била там(може да е в тоалетна,баня,на терата,в градината,около басейна..??,обаче друго си е да направим интригата,нали Краси?).
А пък Андрей си легнал най  рано от всички..
Тая пък( Красима) отдавна я забравих.

# 74
  • София
я да ви попитам: гледайки шапката на темата с 3те напомпани човека, които плетат въжета - по клинчета, чудя се: с цел маркетинг и повече зрителски интерес от продукцията ли им дават само клинчета, или са им дали парашутки също, но те сами предпочитат да са нон стоп по клинчета?

Малко в повече ми идват.

Общи условия

Активация на акаунт