💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 361
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 255
Неделчо повтори на другите от племето си няколко пъти Давид срещу Голиат, което ме навежда на мисълта, че ако той се изживява като Давид, то Голиат НЯМА да е Стратимир. Най- малко заради физиката. Знаем и грозните подмятания на червея Неделчо към един от Приключенците. С една дума: Палячото им подсказа на неособено умните Е и А да номинират един от тримата Голиати в синьо….

# 256
  • София
Морунов вече обясни в лайв на Алекс. Публикувах го по-напред.
Знам. Дори коментирах този пост, въпреки че това, което ми направи впечатление, беше интериорът на Алекс. Това не променя факта, че е глупаво някой да играе ролята на "касичка", затова казвам, че ако имам възможност, каквато беше дадена на този съвет, аз също бих си похарчила "грошовете". Морунов не е единственият, който си замина с пълна кесия.

# 257
  • София
Кой каза "стратегици"?! Joy

# 258
  • София
Кой каза "стратегици"?! Joy
Някой приключенец - мисля, че или Симеон или Стратимир. Гений до гения. Smile

# 259
  • Испания
Аз не знам Андрей как ще използва сабите, като не може да ги носи на съвета.

Ралица мнооооооого се старае да ги настрои още повече един срещу друг, но Андрей понеже е голям умник, се хвана на въдицата.

# 260
Аз не знам Андрей как ще използва сабите, като не може да ги носи на съвета.
За него може това правило да не важи.

Ралица: не се ли чувстваш обиден?
Не мога да разбера защо трябва да се обиждат и то в този етап от играта..... Както каза Боби би било добре за всеки, ако силен играч отпадне.

# 261
  • София
Не мога да разбера защо трябва да се обиждат и то в този етап от играта..... Както каза Боби би било добре за всеки, ако силен играч отпадне.
Не се спря тази жена цял сезон да изисква обяснения от участниците и да се изживява като последна инстанция.

# 262
  • Испания
Андрей пак иска да ходи на битка, но няма желание. Когато Борис го номинира

Скрит текст:
Не се спря тази жена цял сезон да изисква обяснения от участниците и да се изживява като последна инстанция.

Но не от всички. Само от някои.

# 263
  • София
Андрей очаква Боби да продължава да му пази гърба, въпреки всички гнусни стратегии с които досега злословиха и търгуваха...     Аман, бе! Най-гнусните очакват лоялност!

# 264
  • София
Симеон как си поддържа неговата историйка, даже каза със сериозно изражение, че Елизабет била най-силната от племето на Шампионите. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 265
  • София
Обаче Паулина ги би всичките в днешната игра. Не ми е от любимците, но ги би.

# 266
  • London
И сега ще имаме уау туист и няма да стрелят в Стратимир, а в Симеон. Давид срещу Голиат. Хем Елизабет и Андрей не го харесват, а и Дечо си го избра пръв него. Нали им подшушна Симеон, а това с Дими беше димна завеса. Хитрец. Мисли си, че срещу по-тромавия Симеон ще има шанс да не изостане много и ако има пъзел в края да го бие, явно го мисли за глупав. Но Симеон не е зле на логически задачи.
Не само, че не е зле ами на кастингите е решил пъзел, който Вальо уж пъзелджията не е могъл. Stuck Out Tongue Winking Eye

Така е Андариел....като някой бие си бие. И най-редното е да бъде поздравен..., А не като във фейсбук. Аз не знам защо гледат тия хора? Само за да се плюнчат ли? Всяка втора дума там е за маймуни, Анимал Планет....кози. Явно не ги вълнуват самите състезания, плашещо е какво е населението ни наистина.

# 267
Много са ми смешни тези приключенци,какво се засягат от измислената стратегията ,като им остават 4дена и всички ще изхвърчат до часове

# 268
Много искам Рабухчиев да победи утре.

# 269
  • Germany
Неделчо обаче си поизлъга. Те наистина си говориха за Рабухчиев, че е пет-минутка в игрите. Надява се да го победи. Давид, Голиат, как си ги измисля само 🤣

Общи условия

Активация на акаунт