💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 370
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 285
Толкова очевиден анонс за утре ме навежда на мисълта, че Рабухчиев си тръгва!
Мен ме устройва. 😜

И мен, обаче наистина утре се очертава тежка битка. Според мен Рабухчиев пак ще има истории с линейки, иначе как ще бъде победен от Неделчо? Странно ми е. Другият вариант е от продукцията да са пълни измекяри и да са направили реално предсказание за утре. Не знам

# 286
  • London
А каква ще е играта утре, защото ако няма пъзел и Рабухчиев падне от Неделчо ще е голям срам за него като спортист според мен. Как някой ще му потърси после услугите за личен треньор....????

# 287
И на мен ми се струва, че ще отпадне Горилката. Жалко, аз си го харесвах. Не е като за краен победител, но ми е симпатичен.

# 288
Ако играта е идентична на капитанската то последния етап е да наредят огърлиците и да изпишат изречение и като нищо Рабухчиев може там да умре тотално.

# 289
  • London
То хубаво, ама дадоха ли каква ще е играта? Все се си мисля, че ако няма пъзел Неделчо не би следвало да има шанс.....

# 290
Нека да дадем шанс на продукцията, не на Неделчо 😉

# 291
Между другото много ме кефи, как му се надъхва Симеон на Андрей, че щял да извади тръна, който му пречи и сега ще го номинира до дупка да го елиминира някой друг, ако е възможно Grinning Като се прави на мъж, поне да го покаже.

# 292
Това не е игра за мъже. Голям праз кой ще е номиниран! Всичко решава продукцията.

До като не отпаднат жените,  все такива битки ще са.Иначе няма да имат шанс,  но това пък ни отнема възможността да видим хубави мъжки битки.

# 293
  • София
Е, не е с толкова нереалистична представа за нещата Неделчо, каза, че това му е последният сценарий. Поне не реве.
Избързах малко. Nerd Поне не реве предварително.*

# 294
  • София
Симеон каза думата, 'Стратегици'
а не Стратимир.

Утре съм за Горилата, но и двамата не искам да отпадат. Единия е добряк и една лоша дума не е казал за никого, а другия прави събитията по-интересни, а и не е спортист, а стигна чак дотук, така че евала.

Рабухчиев не е спортист, а фитнес инструктор.
И не виждам как може да падне утре ако няма пъзел, а в промото не дадоха пъзел.

# 295
  • София
На тази игра Милена би Борис. Ако е същата докрай, завършва с нещо като анаграма. На теория е лесно, но ако не си го правил, може да си отвисиш дъъъълго, както се случи с Борис и Неделчо теоретично да настигне и задмине Рабухчиев.

Макар че май плуване нямаше преди...
Все едно.

Може да не ни показват финала, за да не си мислим, че Неделчо има шанс.

# 296
  • London
Между другото много ме кефи, как му се надъхва Симеон на Андрей, че щял да извади тръна, който му пречи и сега ще го номинира до дупка да го елиминира някой друг, ако е възможно Grinning Като се прави на мъж, поне да го покаже.
Той лесно може да му направи няколко суплеса и да го остави на земята унижен. Joy Та за мъж мъж е.....

# 297
  • София
Би трябвало Неделчо да отпадне, за да се изравнят силите. Той може да се мисли за Давид, но е селски хитрец, а не стратег. На всичко отгоре е слаб физически и волево, когато е на терена.

# 298
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Утре Рабухчиев си тръгва. Вторник Неделчо, сряда - Борис, Четвъртък-Стратимир, Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.

# 299
  • España
Ако още веднъж чуя някой  да произнесе имената на Давид и Голиат  , направо щеееееееее…..
Да речем , Рабухчиев поне на вид го докарва на Голиат , обачееее Давид ( разбирай Неделчо ) …. Абеееее много “щекав “ ….не ми се връзва нещо образа !

Общи условия

Активация на акаунт