💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 328
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И мен, обаче наистина утре се очертава тежка битка.
Може би ще е малко по-интересна от тази, която спретнаха на двамата "победители" Морунов и Андрей. Това беше един от многото провали на сезона. Нито един от тях дори не се измори, както и да ни го представят след това.

# 301
За продукцията е по интересно да отпадне Рабухчиев.
За това си мисля, че Неделчо ще победи утре.

# 302
La Catrala той хубаво е мъж, ама редовно праща момиченцата да му връшат работата и е готов да се изправи срещу Андрей, само като не може да отпадне. Като представяне са ми идентични. Не смятам, че единия е по-добър от другия.

# 303
  • София
Симеон каза думата, 'Стратегици'

# 304
  • London
Ама то има няколко дни за кога да гледат да е интересно?Joy

Капитанската беше с директна елиминация. Да беше отишъл капитан Андрей както си говореха на арената .....и щеше да се реши въпроса. И цялата тая драма за глупости честно казано.

# 305
Грозна постъпка с отделянето на маймуните по време на символичното изпращане на номинираните. Стискам палци на Неделчо утре. Тежка битка ще е.

# 306
Симеон каза думата, 'Стратегици'
а не Стратимир.

Утре съм за Горилата, но и двамата не искам да отпадат. Единия е добряк и една лоша дума не е казал за никого, а другия прави събитията по-интересни, а и не е спортист, а стигна чак дотук, така че евала.

Рабухчиев не е спортист, а фитнес инструктор.
И не виждам как може да падне утре ако няма пъзел, а в промото не дадоха пъзел.

Единственият начин, който аз виждам, е Горилата да "сдаде фира" по време на играта, да не забравяме, че има и плуване, където Неделчо е фурия. И аз съм за Горилата, но да видим.

# 307
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Утре Рабухчиев си тръгва. Вторник Неделчо, сряда - Борис, Четвъртък-Стратимир, Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.
Скрит текст:
Нищо изненадващо. Само ме е яд, че ще избутат Елизабет до топ 4 за сметка на Борис и Стратимир.

# 308
  • София
За мен Неделчо е някаква странна комбинация от интригантство и откровеност, която прави 100% смях с него. За Рабухчиев хем излъга, понеже го подиграваха, че няма никаква издръжливост, хем не го излига в чистия смисъл на думата силен. А и Рабухчиев веднъж го отнесе на капитанската битка, тъй че ще е глупаво да го подцени толкова. Факт, че срещу него има най-голям шанс и ще го използва.
Най-гнилите ябълки излязоха от шампионите. Андрей, Елизабет и Симеон са ми рядко неприятни. Всеки стаил една злоба. При Елизабет и Симеон са по-открити нещата, но и Андрей и Борис са тихи води в лошия смисъл на думата.
Синьото трио ми станаха симпатични с това, че не са агресивно настроени към никой. Подкрепят се, играят си играта и толкова. Рабухчиев специално е крайно незлоблив. Не помня да е казал лошо нещо за някой. От тази гледна точка, ще ми е тъпо да отпадне, но съм си на мнението, че той, Дечо и Елизабет са най-слабите играчи там.
И моята класация е такава, с леката размяна на Елизабет и Андрей.

# 309
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! Не, не и не!!!!

От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Утре Рабухчиев си тръгва. Вторник Неделчо, сряда - Борис, Четвъртък-Стратимир, Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.

# 310
Брей, победителката Паулина! Лошото е, че аз се сещам първо все за победата над Мартин...
Какво е станало тогава? Аз не съм гледала тази битка.

# 311
  • София
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.
Скрит текст:
Е, как ще ме мъчат до петък с нея. Sweat

# 312
За мен Неделчо е някаква странна комбинация от интригантство и откровеност, която прави 100% смях с него. За Рабухчиев хем излъга, понеже го подиграваха, че няма никаква издръжливост, хем не го излига в чистия смисъл на думата силен. А и Рабухчиев веднъж го отнесе на капитанската битка, тъй че ще е глупаво да го подцени толкова. Факт, че срещу него има най-голям шанс и ще го използва.
Най-гнилите ябълки излязоха от шампионите. Андрей, Елизабет и Симеон са ми рядко неприятни. Всеки стаил една злоба. При Елизабет и Симеон са по-открити нещата, но и Андрей и Борис са тихи води в лошия смисъл на думата.
Синьото трио ми станаха симпатични с това, че не са агресивно настроени към никой. Подкрепят се, играят си играта и толкова. Рабухчиев специално е крайно незлоблив. Не помня да е казал лошо нещо за някой. От тази гледна точка, ще ми е тъпо да отпадне, но съм си на мнението, че той, Дечо и Елизабет са най-слабите играчи там.
И моята класация е такава, с леката размяна на Елизабет и Андрей.
О, аз не съм ги степенувала, понеже не мога да избера кой ме дразни повече. Всеки ден е различен. Joy Все пак Елизабет май е номер 1.

# 313
На мен пък ми направиха впечатление думите на Симеон, че Андрей е бойкотирал последната племенна играта умишлено. И той понеже е мъж на място разбираш ли, не си призна тогава. Факта, че не го отрече сега, говори много. Само по себе си, сигурно е стратегия било, но през цялото време се обвиняваше Симеон за разпада на шампионите. Много мъжко. А пък колко обиди отнесе Симеон за това....Не съм му фен, за сведение.

# 314
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.
Скрит текст:
утре е вторник, значи и двамата ще отпаднат утре? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт