💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 305
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 315
Симеон как си поддържа неговата историйка, даже каза със сериозно изражение, че Елизабет била най-силната от племето на Шампионите. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Как си мисли,  че някой може да повярва на подобни глупости.Как така,  праща "най-силната" по неговите думи,  да падне от слабата от другото племе,  че да победди този,  от който самия Симеон отпадна.Толкова да няма логика,  че няма на къде.

# 316
В капитанската, която завърши с нареждането на изреченията не помня да имаше плуване. Явно тази ще е малко по-различна. За мен сега големият въпрос е - тъпо са направили анонса и издават, кой отпада или пак е заблуждаващ и Неделчо реве от адреналина и не може да повярва, че е спечелил.

# 317
Неделчо все пак е тарикат, щом успя да накара Елизабет и Андрей да си харчат грошовете за него.

# 318
Брей, победителката Паулина! Лошото е, че аз се сещам първо все за победата над Мартин...
Какво е станало тогава? Аз не съм гледала тази битка.
Беше игра, в която Поли яко издишаше по трасето на фона на Мартин, но трябваше да се вадят кукички накрая, между които имаше и фалшиви. Ясно се видя, че Мартин има два пъти повече кукички от нея - реално той имаше 10 истински и 10 фалшиви, а Поли около 2-3 фалшиви. Отделно 100 пъти се опитаха да ни убедят какъв лош късмет има Мартин да вади и грешния цвят торбички от един басейн и накрая той загуби битката с 10 курса повече по трасето от Паулина, уж заради "лош късмет".

# 319
Класация на Ралица:

Най-силна жена: Паулина (от теб, теб и теб)
Най-силно момиченце: Елизабет
Най-силен: Боби
Най-силен Симеон: Симеон

Елизабет-чето е порастнала, но не е имала време за това, пропуснато детство. Сега трябва да компенсира много бързо, затова се впуска без много замисляне.

# 320
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Утре Рабухчиев си тръгва. Вторник Неделчо, сряда - Борис, Четвъртък-Стратимир, Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.

Утре е вторник

# 321
  • София
Как си мисли,  че някой може да повярва на подобни глупости.Как така,  праща "най-силната" по неговите думи,  да падне от слабата от другото племе,  че да победди този,  от който самия Симеон отпадна.Толкова да няма логика,  че няма на къде.
Е, ако е много голям привърженик на Симеон, може да повярва, че и Елизабет е най-силна. Малко "предобри" нещата тук Симеон, но той тази сюжетна линия си я повтаря от момента на завръщането на Елизабет.

# 322
Неделчо все пак е тарикат, щом успя да накара Елизабет и Андрей да си харчат грошовете за него.
По-скоро нямаха избор, понеже не им се ходеше на елиминация, че нищо не се знае.
Мен ми е по-интересно след като отпадне Неделчо, ако Андрей спечели битката за имунитет, ще си изхарчи ли грошовете да купува гласове, за да спаси Елизабет?

# 323
Симеон трябваше да си каже, че номинира Елизабет, тъй като му е противна и я смята за слаб играч и я иска аут asap. Аз поне такива доводи бих дала.
Андрей и Елизабет искат да пазят Неделчо, защото е допълнителен глас в тяхна полза, а не от добри чувства.

# 324
  • София
Класация на Ралица:

Най-силна жена: Паулина (от теб, теб и теб)
Най-силно момиченце: Елизабет
Най-силен: Боби
Най-силен Симеон: Симеон
Trollface
Най-силен участник в целия сезон: Мани

# 325
  • Испания

Не е тарикат. На този етап им е нужен. 1 глас срещу сините.

# 326
Неделчо попиля грошовете на Андрей и Елизабет и неговите. Можеше да иде на битка с Андрей, хем пада от силен, хем Андрей щеше да вземе неговите грошове плюс евентуално 100 за победа, ако дават. Можеше да даде едно гърди напред на червените, ама...

# 327
Нормално цял сезон да се нахъсват един срещу друг и сега да не са ок на първата им обща вечер . Ако бяха прекарали повече време заедно щеше да има нови дружби . Разбирам Борис за гласа му срещу Андрей , но нормялно и на него да не му стане приятно . Все пак дълго време бяха в едно племе . Изобщо не повярвах на думите на Симеон , не за пръв път се опитва да си измие ръцете .  И Рабу е горила , и Бобката и Тими са мъжкари , ама от Симеон си лъха злоба и това е . А Андрей естествено , че няма да пожелае да излезне срещу Неделчо .

# 328
Симеон и Елизабет са си лика прилика. И двамата ще елиминират другите и двамата са най-добрите на терена. Като се насерат и трябва да поемат отговорност за думи или решения винаги прехвърлят вината. И двамата не трябваше да са на този етап от играта, защото отпаднаха и 10 пъти ги връщаха. Вместо тях Милена и Морунов и финалната осмица щеше да е прекрасна.

# 329
Като отпадне Неделчо, пак ще бъдат на елиминации. Ясно е, че няма да се задържи дълго в индивидуалните игри.

Общи условия

Активация на акаунт