💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 281
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Класация на Ралица:

Най-силна жена: Паулина (от теб, теб и теб)
Най-силно момиченце: Елизабет
Най-силен: Боби
Най-силен Симеон: Симеон

Joy

Sticky fingers, имаше куп нередности в отделните елементи на битката с Мартин, но накрая Паулина благосклонно каза, че са били "равностойни".

# 331
  • В светлината на слънцето
Уви, и аз смятам, че тийзърът за утрешната битка беше традиционно подвеждащ, което ще рече, че падналият е не ревящият артист. Въпреки това ще стискам палци на Рабухчиев и ще се надявам в продукцията да е останало поне мъничко нещо свято.
Сините са ми в пъти по-симпатични, въпреки хилядите им кусури. А комбината Андрей-Елизабет изисква спешни дажби кисело мляко за вредни. Толкова неприятни характери, направо рият дъното. Това заличава каквито и да било спортни качества, за съжаление. Остават в историята с кофтия образ и оттук насетне каквото и да направят, все с него ще бъдат отъждествявани.

# 332
Симеон как си поддържа неговата историйка, даже каза със сериозно изражение, че Елизабет била най-силната от племето на Шампионите. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Как си мисли,  че някой може да повярва на подобни глупости.Как така,  праща "най-силната" по неговите думи,  да падне от слабата от другото племе,  че да победди този,  от който самия Симеон отпадна.Толкова да няма логика,  че няма на къде.
Както би казал Ники Пънчев:"Страхотна логика". Joy

# 333
  • София
От ФБ не отваряй!
Скрит текст:
Утре Рабухчиев си тръгва. Вторник Неделчо, сряда - Борис, Четвъртък-Стратимир, Петък - Елизабет. Финалната тройка е ясна.
Скрит текст:
Нищо изненадващо. Само ме е яд, че ще избутат Елизабет до топ 4 за сметка на Борис и Стратимир.

# 334
Обаче ако Андрей наистина е казал, че ще съботира битката, защото са изгонили сестричката му.....,но пък не репликира Симеон, когато го каза, та верояно е точно така.

# 335
  • София
Неделчо попиля грошовете на Андрей и Елизабет и неговите. Можеше да иде на битка с Андрей, хем пада от силен, хем Андрей щеше да вземе неговите грошове плюс евентуално 100 за победа, ако дават. Можеше да даде едно гърди напред на червените, ама...
Няма как да ги е попилял. Ако отпадне от Андрей, без да гие похарчил, тогава собствените му грошове отиват на вятъра. Както грошовете на Стоян отидоха у Мани, тези на Морунов - в Андрей и пр. Не коментирам "сабите на спасението".

# 336
  • Варна
В петък ли ще се играе финала ? Забравих кога се играеше. Предполагам ще бъдат 3- ма финалисти, следователно за тези оставащи 3 дни ще отпадат по 1-2 играчи на вечер.
Въобще не ми харесва това претупване, 2 месеца човек гледа драми, а тъкмо когато стане най- интересно гледат по- бързо да приключат формата.

# 337
Жалко за Рабухчиев... Толкова обиди отнесе, а всъщност е добряк , не е схемаджия и интригант

# 338
  • София
Симеон и Елизабет са си лика прилика. И двамата ще елиминират другите и двамата са най-добрите на терена. Като се насерат и трябва да поемат отговорност за думи или решения винаги прехвърлят вината. И двамата не трябваше да са на този етап от играта, защото отпаднаха и 10 пъти ги връщаха. Вместо тях Милена и Морунов и финалната осмица щеше да е прекрасна.
Плажът на Отшелника трябва да последва иконома в Резиденцията.

# 339
Не мога да разбера едно нещо - колко номинации минаха, колко хора си тръгнаха, никой нищо не каза. Обаче това, че Симеон е номинирал Елизабет е смъртен грях. Страхотна издънка!!!!!!! Не съм фен на Симеон, обаче човекът си играе играта както прецени и явно успешно я играе. За мен той е силен играч, не мога да го сравня с Мани, която беше покровителствана.

# 340
Как си мисли,  че някой може да повярва на подобни глупости.Как така,  праща "най-силната" по неговите думи,  да падне от слабата от другото племе,  че да победди този,  от който самия Симеон отпадна.Толкова да няма логика,  че няма на къде.
Е, ако е много голям привърженик на Симеон, може да повярва, че и Елизабет е най-силна. Малко "предобри" нещата тук Симеон, но той тази сюжетна линия си я повтаря от момента на завръщането на Елизабет.
Добре де нека да е най-силна.Как тогава я праща с идеята,  че ще отпадне от слабата от другото племе?

# 341
Нормално е червените да си кроят планове, на мен пък ми е по-интересно да гледам стратегиите на Неделчо, отколкото лигавещите се Приключенци. Да игра е, но трябва играчите да покажат малко стратегия, а не да се лигавят.

Аз съм на мнението, че Неделчо е силен играч, може би съм единствената. Той беше първия капитан, победи Морунов и Стоян. След това на капитанската битка успя да навакса и замалко да бие Симеон и рабухчиев. Корав е и кануто успя да прехвърли. Със сигурност не е слаб играч, бих казала че е по-пъргав от Георги Рабухчиев, който през повечето време издава само животински звуци.

# 342
  • Испания
В петък ли ще се играе финала ? Забравих кога се играеше. Предполагам ще бъдат 3- ма финалисти, следователно за тези оставащи 3 дни ще отпадат по 1-2 играчи на вечер.
Въобще не ми харесва това претупване, 2 месеца човек гледа драми, а тъкмо когато стане най- интересно гледат по- бързо да приключат формата.

Да, в петък. Всяка година е това претупване. Не знаем колко ще са накрая. В първия сезон бяха трима, миналата година - двама.

# 343
Аз също смятам Симеон за силен играч и се дразня на това, че изкараха номинацията и отпадането на Елизабет нещо нечувано и много лошо. Тя трябваше да си отпадне в играта с Кремена и да не се връща в състезанието. И без това предимно се дъни след плажа на отшелника и доказа, че никак не е силна.

# 344
Много правилно си изиграха картита бившите бойци - правят всичко възможно, за да отстранят приключенец. При евентуална победа над него стават 3 на 4. При евентуална загуба - приключенецът не печели много, защото няма грошове за крадене.

Общи условия

Активация на акаунт