💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 238
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Елизабет орева орталъка, той сезонът ще свърши и тя още ще бълва змии и гущери, че Симеон я е номинирал. Хитряга е той, но не по начин, от който да ми стане антипатичен.
"Стратегик". Smile

# 361
Дано Рабухчиев да отпадне утре, че не се трае. Симеон и Поля също.
От 1ви сезон харесвах Юлиан, Пламен и Близначките. От 2ри Любо и като играч-жена Ваня (не я харесвам хич, ама беше добра). От 3ти сезон Морунов, Андрей, Валентин и Милена.
В топ 8 трябваше да са те +Стратимир, Борис, Мартин и може би Соня. Те тогава щяхме да имаме интересен финал.

Полската пръчка не я дишам, но на днешната битка се представи блестящо.

# 362
  • София
Скрит текст:
Симеон и Елизабет са си лика прилика. И двамата ще елиминират другите и двамата са най-добрите на терена. Като се насерат и трябва да поемат отговорност за думи или решения винаги прехвърлят вината. И двамата не трябваше да са на този етап от играта, защото отпаднаха и 10 пъти ги връщаха. Вместо тях Милена и Морунов и финалната осмица щеше да е прекрасна.
Плажът на Отшелника трябва да последва иконома в Резиденцията.
За другия сезон, вместо отшелник, като отпадне някой играч, той ще стане иконом под прикритие в Резиденцията,
гримират го в стил капките и никой не знае че той е отпадналия играч.
Не им давай идеи. Sweat Smile

# 363
  • София
Браво на Поли все пак. Нека и отдадем заслуженото. Женска битка, но победи гимнастичка, а и не малко ловки мъже, като Андрей, Борис и Стратимир. Победата си е победа, факт.

# 364

Аз съм на мнението, че Неделчо е силен играч, може би съм единствената. Той беше първия капитан, победи Морунов и Стоян. След това на капитанската битка успя да навакса и замалко да бие Симеон и рабухчиев. Корав е и кануто успя да прехвърли. Със сигурност не е слаб играч, бих казала че е по-пъргав от Георги Рабухчиев, който през повечето време издава само животински звуци.

И аз съм на това мнение. Все пак играта се казва - "Игри на волята", а той има и воля и желание за победа. На номинационна битка Неделчо не можа да мине халките, но после се раздаде на макс, а теглеше 60 кг също като другите едри мъже. Когато се гонеха пък в един момент от него течеше вода като из ведро, но бе дръпнал доста и успя да измори доста противниците. Играта е интересна, не когато Андрей бие другите с тичане или Симеон със сила, интересно е когато някой, който не тренира своите умения ежедневно, успее благодарение на волята си да го направи.
За стратегиите отделно - щом са част от играта и дори продукцията го толерира - значи е хубаво това, че ги прави. Само нещо не съм много сигурна, че му бяха успешни, но пък може да е такъв добър стратег, че едни да са му били за пред камерата, други реално.
Не ми се ще да отпада. Бях го отписала, но сега с този анонс направо ме хвърлиха в музиката!!!! Чак пък  толкова открито да дават развитието??? Освен верно Рабухчиев да отпадне по медицински причини????????

Ще продължа да стискам палци на червените, точно защото не понасям маймунските изпълнения на сините. Смятам, че Симеон много зле им повлия и е време да си ходи - ама май няма да е скоро.

Не ме впечатляват и отношенията между Андрей и Елизабет, т.е не смятам, че имат и кой знае какви отношения. Тя си се лигави с почти всички, тук има просто някаква симпатия допълнително, което си е съвсем нормално. А пък от страна на Андрей нищо особено не съм видяла - както писах той си е дошъл да си играе играта човека.

Най-после стана ясно, че Красима си е направила корекции. В предаването изобщо не ми харесваше, даже не можах да я позная на новите снимки - сега изглежда много добре.

# 365
  • София
Червените са ми отвратителни. Какъвто и да е Симеон, никога не е злобял и не е говорил гадости за останалите като "сестричката" на Андрей. То не ги наричаше "зоопарк", че не може да седи на една маса с тях и какво ли не още.
То май и темата е така "справедливо"... Ако начечеш Поли коза - остава, ако наречеш сините маймуни - остава, но ако наречеш злобната Елизабет Злобила - незабавно те трият...

Паулина сама се нарича "мама коза", за горилите е ясно, то е някаква гордост Rolling Eyes. Ако Елизабет сама се нарече "вещица" или "Злобила", нямам нищо против да ѝ казват така и тук.
dar_anibas, много точно пишеш и моето мнение! Не знам защо все подкрепям най-изпадналия отбор (играч), с изключение на Юлиян Grinning, жал ли е, не знам...

# 366
Утре освен битката между Неделчо и Рабухчиев,каква друга ще има?

# 367
  • София
Новата игра за имунитет и излъчване на първия номиниран за елиминационната битка.

# 368
Би трябвало вече да започват игрите, в които директно някой отпада. Нямат време да си играят на първи номинирани, втори номинирани.

# 369
Симеон със сигурност не е слаб играч, но и той има неговите си издънки, препречва им пътя, крие си пъзелите, преписва от пъзела. Със сигурност се е изявил повече от Борис, който има една загуба на капитанска битка и преписваше като помощник на Валентин. Колкото и да е добър по време на битките с племето не е блеснал, както виждаме на индивидуалните битки се изискват други умения.

# 370
  • София
Сините наистина са ми зоопарк. Но зъбите на Андрей са много странни. Ясно, че не сме на конкурс за красота, но самото предаване е с фокус върху телесата и някак не мога да не ги регистрирам. Зъбите на Андрей и липсата на врат на Симеон са ми на странните физически белези от всички присъстващи.

Късно се загледах, но разбрах, че Рубахчиев все колабирал и му викали линейки на плажа? Защо не е напуснал ако си има диагноза, или това му е част от номера за пред камерата? Но пък такъв мъжага да симулира прималявания? Пак е странно, не е бременна жена Trollface

Казаха ми, че един от мъжете си е тръгнал заради пневмония. Това очевидно не е било симулация.

# 371
Хич не харесвах Йоанна, но Елизабет ми е в пъти по-антипатична. Поне Йоанна беше наистина силна на арената и в повечко компоненти.

# 372
  • София
Туджаров напусна заради пневмония.
Знам че Паулина има малко фенове тук и повече хейтъри, но от първата битка се представя прилично. И тя май не е топ спортист по принцип и е чудно, че стигна толкова напред. Предпочитам я пред Елизабет.

# 373
Скрит текст:
Според мен просто сме ги забравили, те бяха не дразнещи, а психически натоварващи. Там имаше много проблеми, нережисирани, внесени отвън и не знам защо ни занимваха с тях. Сега пак са преустановили връзка, т.е. цялото им участие с цел сплотяване или каквото там ни пробутваха, е абсолютно безплодно. Освен това в техния сценарий изобщо нямаше място за поддържащи роли. Имаше едно цяло племе, ощетено от екранно време заради тях. Не съм сигурна, че Елизабет е по-злобна от Йоанна, просто "времето лекува" (нашата памет в случая). Йоанна за мен беше абсолютен психопат и в дадени моменти бях убедена, че мрази собствената си сестра.
Ау, колко точно я описа, браво! И какво, пак ли са скарани сестрите?! ЖДНБ 😂 Но този път заради какво?
 Психопат е, да. Публично я обвини, че заради нея се махнала от България, заради нея имала автоимунно заболяване (?!) и куп други неща.
Но и Катя грам не я биваше, истерична, та чак състарена.
После Йоанна и ютюбърка се опита да бъде. Елизабет няма как да я видим как се държи със сиблинг (е, освен с гълъбчето/братчето Андрей, който също е асо пика 🤪), но за разлика от двете, Елизабет я харесах на прима виста, а сестрата... Тц, не. Та и сега ако някой би ме питал - избирам русото джудже пред куршумчето.

Между другото, Елизабет рязко взе да става сантиментална пред камерите. Или е провокирана от продукцията да си развива схемите на глас, или ще има изненади. 😁

# 374
Да се разпиша и аз по старата тема за "враждата" между Симеон и Елизабет. 😂 Нито 1 от двамата не харесвам, но Симеон отново не си признава защо номинира Елизабет , кефи ме , че си държи на смахната теория , все едно , ако я повтори 100 пъти и зрителите ще му повярват. Joy Симеон номинира Елизабет , за да защити Красима! 100%. Тя вече беше номинирана и те искаха да отиде с Боби , ами шансът й да отпадне от него си е голям. С. номинира Е. , за да спаси К. , защото има много големи шансове , ако случайно отидат една срещу друга, както вече гледахме Елена срещу Елизабет. Голям срам да си признаеш , че си искал да подсигуриш оставането на Красима в играта. Нормално е следкато са близки да го направи, това си беше правилен ход от негова страна. А Елизабет и Андрей си мрънкат за спорта , пък и им трябва причина да плюят по Симеон. Joy Както и да го въртим имаме 4ма Шампиони във финалната осмица , мога да им кажа само "браво, че оцеляхте в противниковото поле сред вражеска среда" Joy Направо си превзеха Бойци и Приключенци отвътре.
Утре поне ще има повече движение в битката, че този я превъртях за 1 минута , голяма скука.

Общи условия

Активация на акаунт