💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 238
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Рабухчиев е добряк, но доста безличен и сдава багажа на всяка втора битка. Всъщност, той е от хората, които нямат място сред 8-те най-добри - на битки повече се излага, отколкото да показва умения, а другите го бутат напред, защото е удобен глас на съветите. Нищо против него като личност, струва ми се свестен и вероятно е приятен човек, но в играта не показва нито спортни умения, нито стратегия.

# 406
  • София
Катя беше много интелигентна, но с проблеми с алкохола  и това е причината за неразбирателството й с Йоана. Само човек с личен опит в семейство (в разширени граници), опитващо се да помогне на близък да се справи и пак, и пак , и пак.....може да разбере Йоана.
В много от случаите проблемите на Йоанна не бяха свързани с друг, макар че тя винаги намираше кого да обвини. Не съм била фен на Екатерина, за да я защитавам, Йоанна, която привидно няма за какво да ѝ завижда, много по-често се съревноваваше с нея, отколкото показваше, че е разочарована от грешните избори на Екатерина в живота. Неколкократно се опита манипулира и други участници, така както манипулира сестра си, обвинявайки ги за всичко, което ѝ се случва. Човек като нея никога няма да е доволен от себе си или от живота.
Скрит текст:
Иска ми се да напиша нещо лошо за един от авторите тук, който първо подкрепяше Елизабет, а сега я обявява за световно зло. Измориха се участниците. Вчера имаше един момент, когато дадоха Симеон полегнал на люлката до басейна. Желанието да остане сам и да си събереш мислите...Всички там са много млади. Рабухчиев как гледаше като в брашнен чувал и не можеше да повярва, че го номинират. Деца са си. Прав е Неделчо. Чудя се дали Паулина не е искрена за "женската солидарност"? У Борис има едно чувство на превъзходство, което не оправдавам. Не ми се вижда много умен. Нито особено образован. Де да можеше Неделчо да победи. Искрено ще се радвам, въпреки че ме е разочаровал- особено когато Морунов и Туджаров изнемогваха с онези ведра от морето, , а Неделчо разсипваше водата пред Мани. Мисля, че го правеше нарочно, но като го видях вчера на въжето какъв нервак е- може и толкова да може.
Горила, след тази приказка то ТВ за "циганска работа", не демонстрираш голям интелект. Дано игрите са интересни, че това вчерашното не се търпеше.
Това бяха думи на Симеон. Иначе съм съгласна, че подобни изказвания не биха дошли от интелигентен човек.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 12:38 от La Vikinga

# 407
  • Испания

Скрит текст:
Само чака петък, за да видят всички, че именно той е на плажа.

# 408
Аз обявявам Елизабет за световно зло, но никога не съм я подкрепяла. До битката с Кремена се справяше доста добре на арената (с леки изключения) и ми харесваше само и единствено като игра. След като се върна с най-много грошове започна да се дъни в повечето игри - хем кофти характер, хем и играта й една игра...Та ако аз съм въпросният автор - давай, храни.
Не си ти. Друг е. Но няма значение. Всеки може да се промени. Мнението. Не се заяждам. Написах го от скука. Ще ми липсват тези вечери и форума. Само това предаване гледам по ТВ. Прощавай!

# 409
Симеон номинира Елизабет , за да защити Красима! 100%. Тя вече беше номинирана и те искаха да отиде с Боби , ами шансът й да отпадне от него си е голям. С. номинира Е. , за да спаси К. , защото има много големи шансове , ако случайно отидат една срещу друга, както вече гледахме Елена срещу Елизабет.

Точно с Боби шанса на Красима е по-голям.Когато битката е между мъж и жена не дават тежки физически битки, за да имат шанс жените.И накрая се оказва, че на почти всички битки между жени и мъже побеждават жените.Мъжете затова и не искат да излизат срещу жени.Защото ще им дадат една игра като снощната, или като тези които даваха на Мани и са до там, колкото и мускули да имат.

# 410
  • London
Симеон номинира Елизабет , за да защити Красима! 100%. Тя вече беше номинирана и те искаха да отиде с Боби , ами шансът й да отпадне от него си е голям. С. номинира Е. , за да спаси К. , защото има много големи шансове , ако случайно отидат една срещу друга, както вече гледахме Елена срещу Елизабет.

Точно с Боби шанса на Красима е по-голям.Когато битката е между мъж и жена не дават тежки физически битки, за да имат шанс жените.И накрая се оказва, че на почти всички битки между жени и мъже побеждават жените.Мъжете затова и не искат да излизат срещу жени.Защото ще им дадат една игра като снощната, или като тези които даваха на Мани и са до там, колкото и мускули да имат.
На Елизабет шанса срещу Красима е нулев.....дори на Не се сърди човече. 😉 И направо се подписвам с двете си ръце под това.....Трябва и за нея 10 метра въже преднина, че да я бие.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
# 412
  • София
Ама какво препускане отново.А това са най-интересните дни.Защо Фермата започна една седмица по-късно,а снощи казаха,че остават 3 седмици...
Както и да е.Снощи разбрахме ,че Паулина наистина е по-добра от теб,теб и теб Simple Smile
Играта беше скука.Съветът-още по-голяма скука.
Аз пък помня на една капитанска между Неделчо и Симеон монтажът беше така сглобен,че първият отпадаше.
И така и стана,просто защото Неделчо си трепереше от първата минута и нямаше как да дадат други кадри.
Но пък съм сигурна,че дуелът довечера задължително ще завърши с пъзел,така че...
Честно,аз съм за Горилата.Поне няма да страдам дълго,защото нали трябва да претупат всичко набързо и всеки ден ще си тръгва/т  някой/някои.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 17:50 от avicom

# 413
На Елизабет шанса срещу Красима е нулев.....дори на Не се сърди човече. 😉 И направо се подписвам с двете си ръце под това.....Трябва и за нея 10 метра въже преднина, че да я бие.Stuck Out Tongue Winking Eye

Съгласна на 100%, пък и Красима го доказа като се спаси, а почна последна да реди анаграмата тогава. Елизабет от първа, остана последна/Мани не я броя, ясна беше/.
Не съм фен на Симеон/не ме и дразни/, но ако трябва да съм обективна, признавам, че още след номинацията каза, че знае къде отива Елизабет и има допълнителен шанс да остане в играта. Другото обективно е , че избра нея пред Боби не защото е най-добрата. Аз обаче не виждам нищо лошо в това. Защо той да няма право на стратегия, а бойците да имат. Не разбирам целия хейт по Симеон и приключенците, който е доста по обиден от този към дребното. Явно наистина всеки гледа различно, в зависимост, кой харесва.
За Рабухчиев съм довечера, но и да отпадне няма да ме е яд чааак толкова. Нямам търпение обаче джучката да стяга багажа и дим да я няма.

# 414
Не разбирам тези приказки как някой си не бил на нивото за този етап на играта. Игра, в която има номинации е много повече стратегическа, отколкото спортна. Иначе всичко щеше да се определя от битките. Не случайно най-изгодно е да си бил на възможно най-малко елиминационни битки и често последните останали са точно такива. Та колкото и да се опитват да ни обясняват всеки сезон разните бичета за сила и битки (като във вторите те не участват, а пращат "слабите звена", щото са "най-силни и ще елиминират от другите"), това всъщност е нищо повече от замазване на очи за да си играят тяхната стратегия. А тя е много елементарна - събират се определен типаж и си пазят цяла игра гърбовете. Толкова. Та на Неделчо си му е точно там мястото и няма нищо лошо в неговите стратегии. Напротив, доста по-добри и интересни са от това, "ще си направим стадо и ще се държим заедно, докато чистим жените".

Извинявай мила , но точно стратегията на Неделчо беше "ще си направим стадо и ще се държим заедно, докато чистим жените".
Превърти си началните серии и ще се убедиш. Точно този му кроеж хвана Соня, и така се превърна в неудобна(пред Мани се правеше дори на влюбен, а зад гърба и говореше, как ще я елеминира първа. Соня го хвана в двуличие и го разкри и за това беше обвинена в интриганство, змийство и причината за раздора. На Поля дори цветенца носи , а после какво ли не говори зад гърба и) Стоян заяви, че няма да участва в чистката на жени, т.е по полов признак , а ще гласува за слабите без значение от пола и беше отстрелян. Така, че нека не превъзнасяме великата стратегия Неделчова
Под хубава работа ама Сиганска - разбирам - уж всичко е направено да изглежда добре, но нещо все е спестено ,тарикатщина на дребно и прибрано в джоба, а не до липса на вкус , всяка нация с вкуса си .
Рабухчиев е добряк и се радвам, че стигна до тук . Наистина има проблем с издръжливостта , но въпреки това , и мъките които изпитва има желязна воля , дори повече от другите за да стигне до край- така, че именно той има сериозно право да е там .
Поля също е повече воля отколкото физика, за това я и харесвам

# 415
  • Козлодуй
Рабухчиев слъчасва и аз съм така - като ми нагрее главата слънцето дори и през зимата започва да ми причернява - ходила съм на изследвания - нищо ми няма според лекарите но причерняването е факт и то само на слънце Simple Smile Ако не беше това слънчасване щеше да е много силен дори най-силния Simple Smile
Аз съм за Неделчо защото все измисля сценарии но не може да ги изиграе - много ми е смешен и като видя как клина му се вее като шалвари ме напушва смях - много интересна творческа личност - не харесвам прекалено сериозни хора които се вземат твърде на сериозно Simple Smile

# 416

А бе нека да им дадат някоя игра за висене или нещо друго в което малкото тегло е предимство, пък ти се подписвай колкото искаш.Всеки може да бие всеки в това предаване, стига продукцията да го реши. Мани го доказа много пъти.

# 417
Аз мисля, че причерняването на Рабухчиев е заради химиите, с които се назобил за да постигне трикрилния гардероб. Едва ли е постигнал това по естествен начин. Иначе ми е симпатичен, но се надявам някой по-интелигентеннда спечели.

# 418
Всъщност на последната игра, с висене на ръце над водата, точно Боби и Красима издържаха повече от Елизабет и Андрей. Дребното даже каза, че не е саботирало.

# 419
Спомням си една игра на Елизабет, където видя на един прът, спомням си, че тя спечели.

Общи условия

Активация на акаунт