💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 272
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хахаха, този Неделчо как му сипа на Полимир вчера. Онзи веднага почна да се обяснява. За Неделчо съм днес!!!
Малко взе да ми омръзва да я бутат Паулина всеки път и да ни навират в очите колко е добра. Добре, че още в началото взе имунитет, иначе Туджаров добре щеше да я нагласи.

# 391
Скрит текст:
Червените са ми отвратителни. Какъвто и да е Симеон, никога не е злобял и не е говорил гадости за останалите като "сестричката" на Андрей. То не ги наричаше "зоопарк", че не може да седи на една маса с тях и какво ли не още.
То май и темата е така "справедливо"... Ако начечеш Поли коза - остава, ако наречеш сините маймуни - остава, но ако наречеш злобната Елизабет Злобила - незабавно те трият...

Паулина сама се нарича "мама коза", за горилите е ясно, то е някаква гордост Rolling Eyes. Ако Елизабет сама се нарече "вещица" или "Злобила", нямам нищо против да ѝ казват така и тук.
[/spoiler]
С тази разлика, че те го казват с любов един към друг и себе си, а тук се пише като подигравка. И с тази разлика, че Елизабет наистина е злобарка, а и призна, че е злопаметна Grinning

А и аз повечето пъти я наричам Елизабет, пиша нещо друго, ако в момента се случва нещо на ефир. Докато повечето тук дори не пишат правилно името на Паулина, наричат я ПаОлина или Поля и т.н. плюс някакъв обиден епитет, дори когато побеждава. Всъщност дори не знам с кое по-точно ги дразни, но го приемам, докато феновете на Елизабет изтръпват щом някой каже истината за нея, че е вечно намусена и дори смехът й е като на истерична злобна вещица, тръпки ме побиват като го чуя бррррр

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:14 от T.Valcheva

# 392
Като гледам промото , явно Горилката си отива. Звездите ми го говорят , че на следващи номинации ще са Неделчо и Паулина ..., ако Полито отстрани Неделча, ще съм напълно удовлетворена от сценария на този филм и обещавам , повече да не мрънкам и не хейтя "продукцията". Пък после който и да е Безелизабета , ще съм напълно доволна или поне не,достатъчно ядосана, че да запомня яда си за догодина
Въпреки , че спрягаме "продукцията" като един жесток и тук там справедлив игроволски бог, по-скоро си представям едни там човечета на заплатка, които са в нервна криза какви решения да вземат. Ако сбъркат сценария и публиката ревне, шефът ще ги зашлеви. Тя публиката кога ли е доволна, и пръст да и покажеш (не среден, детско палче да речем) пак може да види нещо гадно, извратено и не политкоректно. Ако нищо не направят и оставят играта на самотек, онез или ще избият най -слабите или ще настане такава скука, че ще изхвърчат още преди най-слабия участник от работа .Smiley

# 393
  • London
Защо не си говорят Катя и Йоанна? Какво има да делят, вече са големи, не са деца? Иначе е нормално да мразиш кака си....като си малък и да се скубете. Това са детинщини и периоди. Но те имаха силна връзка в предаването, жалко, че не са я съхранили при все че и живеят далеч, ако не можеш и по един телефон да се изтърпиш веднъж в седмицата.....Expressionless
  Катя беше много интелигентна, но с проблеми с алкохола  и това е причината за неразбирателството й с Йоана. Само човек с личен опит в семейство (в разширени граници), опитващо се да помогне на близък да се справи и пак, и пак , и пак.....може да разбере Йоана.
Аз напълно я разбирам, даже много я харесвах.....и то в много битки. Харесвах и Катя в дадено отношение, но й личеше, че ако не друго то поне към тревата е пристрастена.

# 394
Като гледам анкетата и си мисля, че до голяма степен спойлерите за победителя са оказали влияние

Жалко за Рабухчиев днес, да отпадне точно от Неделчо на силова битка

Видяхме иначе Мани в битките, направени не за нея до къде стигна /до коването на пирони в битката с Паулина, а на тази с Андрей дори не можа да слезе по стълбата/.

# 395
О, като се сетя за двете сестрички, направо предпочитам този сезон. Йоанна ми беше в пъти по-неприятна от Елизабет. Само като се сетя за изцъклените и очи, тръпки ме побиват. Голяма лошотия имаше в нея. И то прикрита зад уж възпитание, интелект, образование в чужбина. Катя пък беше толкова истерична и пълна скандалджийка, че ме натоварваше повече и от Мани. В игрите и двете бяха силни, но не ми липсват никак, дори след 1г пауза и забрава.

# 396
  • London
Явно разковничето е да гледаш само игрите. Аз миналата година почти не съм гледала синхрони, само игрите ....и явно добре съм направила. Чудя се да пускам ли запис от вчера? Нямам никакъв интерес нещо.....

# 397
Мен този сезон ме дразни повече, а Мани и особено Елизабет са ми по-противни и от сестрите.

# 398
  • Испания
Когато следваш дадени участници в инстаграм, може да промениш мнението си за някои от тях. Така аз промених моето мнение за Стратимир и Рабухчиев. Държат се много симпатично, копаят си тяхната градинка и с удоволствие гледам публикациите им.

Както можеш да промениш мнението си, така можеш и да го затвърдиш, когато някой ти е неприятен в игрите. По никакъв начин не ми станаха симпатични Андрей, Елизабет, Неделчо, Паулина, Мани, Кремена. Дори видях, че са още по-зле.

Може някой и да те разочарова - Морунов.

А за някои може да видиш, че са такива, каквито се виждат във формата, а дори са още по-симпатични: Алекс /пръв в класацията, особено след лични контакти/, Братоев и Туджаров /разменени реплики с двамата/.

А сестрите отдавна съм ги изтрила от паметта си, сега ми ги припомняте. Две жени с много дефицити и проблеми, като по никакъв начин продукцията не трябваше да ги използва и излага пред цяла България и да прави формата негледаем.

# 399
Явно разковничето е да гледаш само игрите. Аз миналата година почти не съм гледала синхрони, само игрите ....и явно добре съм направила. Чудя се да пускам ли запис от вчера? Нямам никакъв интерес нещо.....
Вчера само съвета беше интересен покрай Неделчо. Самата битка беше голяма скука.

# 400
Стратимир и Рабухчиев не ме дразнят от доста време. Стратимир ми беше неприятен покрай Паулина, но си играе добре и определено доказва, че е силен участник. Рабухчиев не е от най-силните там, не знам дали заслужаваше топ 8, но пък изглежда интелигентен, мил и добричък. Предпочитам тях да гледам пред Елизабет и Неделчо.

# 401
  • София
Не разбирам тези приказки как някой си не бил на нивото за този етап на играта. Игра, в която има номинации е много повече стратегическа, отколкото спортна. Иначе всичко щеше да се определя от битките. Не случайно най-изгодно е да си бил на възможно най-малко елиминационни битки и често последните останали са точно такива. Та колкото и да се опитват да ни обясняват всеки сезон разните бичета за сила и битки (като във вторите те не участват, а пращат "слабите звена", щото са "най-силни и ще елиминират от другите"), това всъщност е нищо повече от замазване на очи за да си играят тяхната стратегия. А тя е много елементарна - събират се определен типаж и си пазят цяла игра гърбовете. Толкова. Та на Неделчо си му е точно там мястото и няма нищо лошо в неговите стратегии. Напротив, доста по-добри и интересни са от това, "ще си направим стадо и ще се държим заедно, докато чистим жените".

# 402
  • Испания
Eдно нещо се чудя. Снощи, след като свърши битката, се провежда следният разговор между Неделчо и Стратимир:

- Тиме, готви съ!
- За кво, бе?
- Да съ бийм утре.
- Защо?
- Щот ш тъ избиръ тебе.

Та питам аз: Неделчо откъде знае, че ще може да избира съперник, като досега не се е случвало, а?

# 403
  • София
Защото знаеха, че имат достатъчно гласове (грошове) да решат кой да отиде срещу Неделчо.

# 404
Аз обявявам Елизабет за световно зло, но никога не съм я подкрепяла. До битката с Кремена се справяше доста добре на арената (с леки изключения) и ми харесваше само и единствено като игра. След като се върна с най-много грошове започна да се дъни в повечето игри - хем кофти характер, хем и играта й една игра...Та ако аз съм въпросният автор - давай, храни.

Общи условия

Активация на акаунт