💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 271
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 375
  • London
Защо не си говорят Катя и Йоанна? Какво има да делят, вече са големи, не са деца? Иначе е нормално да мразиш кака си....като си малък и да се скубете. Това са детинщини и периоди. Но те имаха силна връзка в предаването, жалко, че не са я съхранили при все че и живеят далеч, ако не можеш и по един телефон да се изтърпиш веднъж в седмицата.....Expressionless

# 376
На Паулина и направиха голяма реклама, а си беше заминала още на битката с Мартин. Достойните жени за финал за мен си бяха: Виктория, Милена. Добронамерени, не влизащи в пререкания и добри в битките. Елизабет и Красима също имат/имаше място на финала от към качества. От мъжете определено Мартин, Стоян, Морунов, Валентин, Борис и Андрей ми са топ играчите. Стратимир също има качества, но определено близостта с Паулина му навреди и от там ми стана безличен, като горилата. Туджаров ми беше един от най-слабите играчи. Гледах му играта в Сървайвър и беше наигран от 5 жени. Не си взе полука и въвлече още хора с него, които постадаха.

# 377
  • София

Игри на волята: България (29.11.2021)
Сезон 3 Епизод 63

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 00:44 от Mari_Mar

# 378
Андрей на мен ми е симпатичен. Ще се радвам да спечели. Симеон обаче ми е адски неприятен. Как винаги крещи и вика като ненормален. Изобщо не е обида това,че Елизабет каза,че резиденцията ще стане като зоопарк, защото си беше точно така. Съжалявам за Боби, който много харесвах, но се подведе по Симеон, всъщност както и останалите от приключенците. Рамбухчиев днес отново го видях като възпитан човек. Хареса ми обаче номера, който му извъртя Неделчо. Все пак е игра и то в последните дни. Получи се много интересно. Не съм си представяла,че Неделчо ще е последния останал боец. Забележете обаче,че въпреки че шампионите се разпаднаха, сега са най-многобройни, което показва,че не това племе трябваше да се разпадне. Но тук за мен спомогна продукцията с храната и взимането на знамето.

# 379
  • София
Не очаквах, че ще го направя, ама гласувах за Паулина в анкетата.
Последните 2-3 епизода ме накараха да погледна на нещата с дуги очи - установих, че само от нея и Стратимир не ми се драйфа, когато ги показват. Доста се колебах кого от двамата предпочитам, но накрая женската солидарност и любовта ми към животните победиха... хъм... тъ, за Паулина съм. Не, че ще се случи, де.

# 380
Не знам защо продължава да се дъвче играта между Паулина и Мартин - от космоса се вижда вече, как всичко е сценарий и в този момент Мартин трябваше да отпадне, за да влезе Симеон в играта. Виж после, че Елизабет трябваше да стои на плажа и да се бие с всеки отпаднал до финалната осмица, удобно го пропуснаха.
И това, че Паулина е вадела по две - как беше - щом не е забранено, значи е разрешено - но само за любимците, нали?
Радвам се, че днес победи Паулина, много бих се зарадвала, ако победи и на финал, защото жените имаме нужда, да повярваме, че и ние можем - въпреки, че уж сме по-слабия пол. И възприемам Паулина не като спортист, каскадьор или фитнес маниак, а като обикновена жена, с определена физическа култура - би било чудесно да им натрие носовете на големите спортисти, но.... едва ли, а би било наистина интересно и някак  поучително.

# 381
  • София
И сега искам да видя... как един Стратегик,  като има трънче, грабва...клещите и го изважда!
Симеон наистина ме разби този път!

# 382
Утре съм за Рабухчиев.
Мисля, че има шансове за победа в тази битка.

# 383
Дано Неделчо " стратега" си ходи вече. Хич не му е мястото на този льохман във финалната осмица

# 384
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Според мен просто сме ги забравили, те бяха не дразнещи, а психически натоварващи. Там имаше много проблеми, нережисирани, внесени отвън и не знам защо ни занимваха с тях. Сега пак са преустановили връзка, т.е. цялото им участие с цел сплотяване или каквото там ни пробутваха, е абсолютно безплодно. Освен това в техния сценарий изобщо нямаше място за поддържащи роли. Имаше едно цяло племе, ощетено от екранно време заради тях. Не съм сигурна, че Елизабет е по-злобна от Йоанна, просто "времето лекува" (нашата памет в случая). Йоанна за мен беше абсолютен психопат и в дадени моменти бях убедена, че мрази собствената си сестра.
Ау, колко точно я описа, браво! И какво, пак ли са скарани сестрите?! ЖДНБ 😂 Но този път заради какво?
 Психопат е, да. Публично я обвини, че заради нея се махнала от България, заради нея имала автоимунно заболяване (?!) и куп други неща.
Но и Катя грам не я биваше, истерична, та чак състарена.
После Йоанна и ютюбърка се опита да бъде. Елизабет няма как да я видим как се държи със сиблинг (е, освен с гълъбчето/братчето Андрей, който също е асо пика 🤪), но за разлика от двете, Елизабет я харесах на прима виста, а сестрата... Тц, не. Та и сега ако някой би ме питал - избирам русото джудже пред куршумчето.
Не са се скарали за нещо специфично, просто имали нужда от време и всяка си живеела своя живот, това беше последното, което четох и наистина не комуникират в социалните мрежи, разбира се може да комуникират извън тях, но имам своите съмнения. Това с автоимунното заболяване беше едно от нещата, които ме накараха да си мисля, че Йоанна наистина "не е на център". Тя очевидно, за да го каже, в даден момент си е помислила, че сестра ѝ ѝ е причинила автоимунно заболяване. Няма да коментирам големия интелект, с който парадираше. На арената беше добра на един елемент - плуване. Любимата ми битка с нейно участие е тази, в която не можа да подреди един 3D куб и се разрева.

Ефектът, който има Елизабет е същият , който има и Доналд Тръмп, прави тези, преди него, който са били... силно недолюбвани, да изглеждат поносими. В случая Йоанна е Буш младши.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 16:15 от La Vikinga

# 385
Докато другите на масата пият и обсъждат стратегии, Андрей и Симеон си легнаха. Дежа Вю. Сега остава да излезе, че Симеон не си е бил в стаята.

# 386
За втора година ще си спестя финала на предаването. Всички "финалисти" са ми противни и въобще не ме интересува кой от тях ще спечели голямата награда, която даже не стига за една порутена панелка в днешно време. Този сезон ще се помни само с нагласени игри, лоши актьорски изпълнения (тук визирам Ралка от рекламата на Ленор) и Мани.

# 387
Хахахх това ме разсмя 😃 Сега жената на Андрей да не почне с повръщащи човечета и за Симеон 😃

Докато другите на масата пият и обсъждат стратегии, Андрей и Симеон си легнаха. Дежа Вю. Сега остава да излезе, че Симеон не си е бил в стаята.

# 388
  • Стара Загора
Защо не си говорят Катя и Йоанна? Какво има да делят, вече са големи, не са деца? Иначе е нормално да мразиш кака си....като си малък и да се скубете. Това са детинщини и периоди. Но те имаха силна връзка в предаването, жалко, че не са я съхранили при все че и живеят далеч, ако не можеш и по един телефон да се изтърпиш веднъж в седмицата.....Expressionless
  Катя беше много интелигентна, но с проблеми с алкохола  и това е причината за неразбирателството й с Йоана. Само човек с личен опит в семейство (в разширени граници), опитващо се да помогне на близък да се справи и пак, и пак , и пак.....може да разбере Йоана.

# 389
Промото е направено да остави усещането, че Неделчо отпада. Ще видим какво ще стане. Горилата ми е много несимпатичен, Неделчо не е за това ниво на играта, трябваше Морунов да е вместо него. Паулина колкото и да не я харесвам си се справи перфектно в играта и заслужено победи.

Общи условия

Активация на акаунт