💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 265
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 510
С тоя пъзел си е направо за неделчо (нарочно е с малка буква) играта

# 511
И все пак - и двамата нямат никакъв шанс да вземат парите.

# 512
Неделчо и да падне и да бие все ще се разплаче от изтощение. На всеки се е случвало след крайно напрежение емоциите му да избушат.

# 513
Неделчо е пред удар. Взеха му животеца.Браво и на двамата ,но Неделчо повече се измъчи .
А не им ли даваха нови дрехи в обединението на племената ?

# 514
Аплодисменти за Рабухчиев за поведението. И както каза FireWithin666 и двамата нямат шанс за наградата. Рабухчиев е добър атлет, но е видно, че има огромни трудности с пъзелите, а Неделчо е точно обратното.

# 515
  • Испания

Парите - не, но спокойно можеха да дадат игра, чийто край не е предизвестен.

# 516
  • Пловдив
Защо да е за Неделчо? Във физическата част играта беше адски тежка и е чудо, че стигна до пъзела. Който е с картинка и всеки може да го нареди .

# 517
  • София
Рабухчиев, като е далеч от Симеон, става доста симпатичен.Grinning Поздравления за спортсменството! Ще ми е жал за който и да отпадне. Неделчо даже не очаквах да стигне до пъзела.

# 518
Доста хубава битка между мускулестия Рабу и гънещия се като червей Неделчо, такава очаквах и между Андрей и Морунов, но вместо това гледах шампионат по домино.

# 519
Така е. Който и да остане днес, ще си тръгне утре. След такава тежка битка, няма как да не са уморени за следващата игра, докато другите са почивали и събирали сили.

# 520

Е че пъзела е 1/20 от цялото упражнение - дърпане, плуване, кокили по 5 пъти. Не мисля, че трябва да се умаловажава в случая Неделчо

# 521

Парите - не, но спокойно можеха да дадат игра, чийто край не е предизвестен.
Пъзела е за изравняване на силите. Без пъзел пак беше с предизвестен край. 😉
Или за Рабухчиев може. 😜

# 522
Оффф как може Рабухчиев да е толкова зле?!! Тези пъзели са като онези бебешките с 15 части, как може половин час да не го нареди.. няма отърване от тоз Неделчо, еййй. Мъжката версия на Мани, неизтребим

# 523
Защо да е за Неделчо? Във физическата част играта беше адски тежка и е чудо, че стигна до пъзела. Който е с картинка и всеки може да го нареди .
Всеки без горилата, очевидно

# 524
  • София
яд ще ме е който и да падне. На мястото на Рубахчиев трябваше да е Симеон. И Неделчо да победи, макар и пред инфаркт от изтощение. По-драго щеше да ми е някак.

Общи условия

Активация на акаунт