💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 921
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 750
  • София
На Боби тъкмо му зараснаха раните по врата и хайде верига сега. На Паулина няма ли да и стане неудобно като го види. Егати и предимството.
А, хубава работа... откъде накъде... На двама мъже - Рабухчиев и Неделчо варелите бяха с различна тежест, предвид различното им тегло, а жена и мъж ще теглят/дърпат наравно супер тежките канута. Дори да нямаше предимство пак не трябваше да движат една и съща тежест... но после Поли била облагодетелствана от продукцията!

# 751
  • София
Да им покажем на тези лоши хора снимка с нашата любимка!
Скрит текст:
"Най-очакваната снимка"... втора Калина Паскалева.
Приличат на роднини визуално.

Ако трябва да сме честни и Елизабет и Неделчо толкова им е акъла да пазят Андрей, защото втора поредна игра той е 2 най-добър и като цяло от началото на седмицата е най-силно представящия се без да е спечелил имунитет. Той за момента не превъзхожда бившите Бойци, те са светлинни години назад и в двете игри.
Неделчо пази себе си, той няма какво да направи срещу Андрей, но защо му е да се изправя срещу него, за да си тръгне по-бързо ли?

# 752
Последната снимка на Ксения и Елизабет разбива всички конспирации за нещо повече от приятелство между Елизабет и Андрей.
Алиса е страхотна. Хубаво е, че са си запазили приятелството Андрей и Морунов.

# 753
Браво на Неделчо.
Супер стана и на съвета Grinning
И на двата съвета вчера и днес Бойците играха заедно, като юмрук. Много ми харесаха. Сякаш бяха слушали лекцията на Борис за юмрука и изпънатото пръстче. Simple Smile

# 754
Паулина се закопа.
Дъно.

Повръща ми се от Елизабет и Андрей.
Мижитурки.

И защо?Защото си играят играта.Трябваше да се оставят да ги номинират и да ги отстранят без да си ползватпарите.Тогава щяха да са глупаци.Ако някой който харесваш играеше така,  щеше да го обявиш за голям стратег.

# 755
  • London
Странно ще е, ако предимството е, че Борис ще носи вериги, а Паулина не. Иначе и двамата щяха да са с вериги ли - не мисля.

И двамата нямаше да са с вериги.
А според мен играта изобщо нямаше да е тази.

# 756
  • София
Каквото съм имал да кажа по темата съм го казал.
Не ми избирай подбрани цитати само. И други неща съм писал.

Ама нека бе. Да си ги ползват със здраве грошовете, още и още предимства и гласове да си вземат. Така пародията е още по-пълна. Искрено ме забавляват.

В Сървайвър няма грошове и предимства. Всичко е тактика и разчиташ само на себе си и на тези до теб. А не продукцията да ти помага или пък да разчиташ на форсмажорни обстоятелства.

# 757
Цял сезон продукцията си наглася битки, номинации и елиминации както си иска. Сега ли няма да манипулира нещата чрез грошовете...

# 758
  • London
По-лошото в случая е, че някак се предлага предимство не на всеки и нена всеки съвет. Всичко е много според зависи, понякога дори не се пита дали някой иска да търгува. Още помня цирка с тортата за Семира.....тоест дават й торта ама не й предлагат нещо съществено, както на Мани или Паулина. И такива ми ти работи ....ако е за всички и точно и ясно мисля, че никой не би възразил. Другото в предимството да в поносимо ....., Ако е директно отпадане, защото в крайна сметка не си Супермен не го намирам за честно също. И то пак се дава според зависи от драгата продукция. Няма нищо оставено на случайност и лични умения....почти винаги накланят везните кога малко, кога направо ти отрежат главата .....странно ми е ще има ли желаещи за догодина. 1-2 години проблеми, ама тази година вече брутално се разсмърдя.....

# 759
  • София
В Сървайвър няма грошове и предимства. Всичко е тактика и разчиташ само на себе си и на тези до теб. А не продукцията да ти помага или пък да разчиташ на форсмажорни обстоятелства.
Да, но пак можеш да уговаряш съотборници за кого да гласуват и дори да галсуваш срещу същите тези хора, с които си се уговарял, след като е тайно гласуване. За това не мисля, че е удачно да се говори за чест в подобни състезания. Не и с патоса на Стоян. Чест могат да покажат участниците с начина, по който приемат загубите и реагират на случващото се.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:11 от La Vikinga

# 760
  • София
Паулина се закопа.
Дъно
.
Преди съвета Паулина пита всички сини мъжове, дали биха имали нещо против да си купи предимство, ако и разрешат. И всички и казват: "не, разбира се... парите са си твои и можеш да правиш с тях каквото решиш"... но в мига в който се разбра, че противник ще и бъде Борис, всички обърнаха плочата... мъжко поведение на мъжове, какво да ги правиш...
.
А и никой от тях не си похарчи грошовете, за да има тя за противник червен... излиза, че те могат да решат да направят каквото искат с парите си и да я оставят да се спасява сама, а после защо си купила предимство!?

Май други са на дъното... Rolling Eyes

# 761
Щом утре е последния съвет, нямам търпение да видя дали Андрей ще извади сабите и реакцията на останалите. С такова нетърпение очаквах Морунов да го направи, но уви, нямаше шанс.

# 762
Борис не е ходил на елиминации, кютал е цял сезон необезспокояван и сега голяма драма, че отива на елиминация. Да беше ходил по-рано на битки, да си е спечелил грошове. Кой му е виновен?

# 763
  • София
Преди съвета Паулина пита всички сини мъжове, дали биха имали нещо против да си купи предимство, ако и разрешат. И всички и казват: "не, разбира се... парите са си твои и можеш да правиш с тях каквото решиш"... но в мига в който се разбра, че противник ще и бъде Борис, всички обърнаха плочата... мъжко поведение на мъжове, какво да ги правиш...
.
А и никой от тях не си похарчи грошовете, за да има тя за противник червен... излиза, че те могат да решат да направят каквото искат с парите си и да я оставят да се спасява сама, а после защо си купила предимство!?

Май други са на дъното... Rolling Eyes
Не мога да виня Борис, че му е неприятно, че ще се бие срещу участник с предимство. Симеон е по-близък с Борис и не виждам защо трябва да се радва на решението на Паулина. Но Стратимир е най-близък с нея от първата вечер, да не говорим за какви глупости я е защитавал преди, но изведнъж е жестоко засегнат, че приятелката му си е купила предисмтво. Relieved

# 764
  • Испания
странно ми е ще има ли желаещи за догодина. 1-2 години проблеми, ама тази година вече брутално се разсмърдя.....

Бъди сигурна, че ще има: за да се покажат по телевизора, за да станат "известни", за да увеличат броя последователи, което води до продукти за рекламиране, защото смятат, че ще надиграят /а не наиграят, както неправилно се употребява/ продукцията, защото са по-, пó, най-. Шарани - бол.

Общи условия

Активация на акаунт