💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 853
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Кутията на Пандора не размени ли спечелилите и загубилите в една племенна битка? Но дали беше за територия, или номинационна, не помня... Много кофти номер беше.
Мисля, че Ана Мария я изпозлва в капитанска битка. Иначе размяна на победители и губещи имаше точно на териториална битка. Кутията се появи повече от веднъж.

# 781
  • София
Тъй ли беше, не помня вече... Вярно, че Весо много се беше разпенил срещу Ана-Мария, но все го свързвах с това, че тя отстрани Март. Но сега се сещам, че той се върна от битка с близначките и я подхвана с ютията?

# 782
  • София
Тъй ли беше, не помня вече... Вярно, че Весо много се беше разпенил срещу Ана-Мария, но все го свързвах с това, че тя отстрани Март. Но сега се сещам, че той се върна от битка с близначките и я подхвана с ютията?
"Ти застраши името Панчев. Осъзнаваш ли го? От тук нататък, ще се обръщаш към мен с 'господин Панчев'".

# 783
Каквото съм имал да кажа по темата съм го казал.
Не ми избирай подбрани цитати само. И други неща съм писал.

Ама нека бе. Да си ги ползват със здраве грошовете, още и още предимства и гласове да си вземат. Така пародията е още по-пълна. Искрено ме забавляват.

В Сървайвър няма грошове и предимства. Всичко е тактика и разчиташ само на себе си и на тези до теб. А не продукцията да ти помага или пък да разчиташ на форсмажорни обстоятелства.
Цитирал съм ти цялото мнение.Може би трябва да ти цитирам всички мнения в темата ли?
Толкова пък не разбрахте за 3 сезона,  че това е друго предаване,  а не сървайвър.Какво има в сървайвър няма никакво значение.

# 784
  • София
Толкова пък не разбрахте за 3 сезона,  че това е друго предаване,  а не сървайвър.Какво има в сървайвър няма никакво значение.
Diavolo отговаря на мой пост, в който казах, че "стратегиите" и "нечестната игра" биват възхвалявани в темите на "Сървайвър", докато тук са заклеймявани.

# 785
Ух, тази кутия е била супер нечестна. Добре, че а няма сега, че сезон 3 щеше да бъде още по-умопомрачаващ.

# 786
Кутията на Пандора правеше победените победители, нещо такова си спомням. Добре, че го нямаше това безумие в този сезон.

Симеон настрой всички мъже срещу Поли, той най-открито я подиграваше, прати я на елиминация и много го е яд, че продукцията я фаворитизира, макар че тя фаворитизира и него. Като чуя как Ралица го нарича Симеон Велики и ми се повръща - това комплексирано и злобно борче не заслужава подобно прозвище.

# 787
Щом утре е последния съвет, нямам търпение да видя дали Андрей ще извади сабите и реакцията на останалите. С такова нетърпение очаквах Морунов да го направи, но уви, нямаше шанс.

Трябва да ги извади.След като разбра че ще е последен съвет,  няма за кога да ги пази.То пък голямата драма с тези саби,  накрая се оказа че стойността им се равнява на 200 гроша:)

# 788
  • София
Ух, тази кутия е била супер нечестна. Добре, че я няма сега, че сезон 3 щеше да бъде още по-умопомрачаващ.
Да, но показва, че продуцентите от самото начало на "ИВ" си служат с подобни методи, само имената им се променят.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:22 от La Vikinga

# 789
На Боби тъкмо му зараснаха раните по врата и хайде верига сега. На Паулина няма ли да и стане неудобно като го види. Егати и предимството.
А, хубава работа... откъде накъде... На двама мъже - Рабухчиев и Неделчо варелите бяха с различна тежест, предвид различното им тегло, а жена и мъж ще теглят/дърпат наравно супер тежките канута. Дори да нямаше предимство пак не трябваше да движат една и съща тежест... но после Поли била облагодетелствана от продукцията!
А Вие наистина ли вярвате, че ще дърпат еднаква тежест? Със сигурност няма. И Поли ще е облагодетелствана, но с такова предимство, което е непреодолимо. Ако дадат предимство като на Кремена, ще се извиня и ще кажа, че е честно. Трябва еднакво предимство в еднаква игра. Ще видим.
Стратегиите са много хубаво нещо, ОБАЧЕ, в игра с ясни правила като Сървайвър. Иначе какви стратегии, сметки без кръчмар.
И хора, вече няколко пъти се каза, че парите на сините не стигат. Какво искате да купуват. Така че, за мен червените не играха като отбор, просто си купиха номиниран. Като цяло, в този етап на играта е неприемливо да има грошове. За когото и да било.  Нали най-достойнате трябва да победят, не най-богатите. Въпросът е принципен

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 01:49 от Lafusko

# 790
  • София
Уааау, крещи Димо. Пуснах си преди малко части от първи сезон, и странното е, че помня Александра като супер досадна кресла, а се оказа много умерено и кротко коментираща... Grinning

"Добре ли си? - Зле съм, ама... " Joy Тоя Неделчо!!
На фона на тенденциозното отношение на настоящите водещи, най-големият проблем на Александра ще се окажат тоалетите ѝ и дори те в някои случаи са по-добри от тези на Ралица и Димо.
На Неделчо и Симеон много им отива розово. Димо е на силна субстанция. Евала.
Satisfied

# 791
Редно е всеки финалист да е минал елиминационна битка, за да иде до финал. До тук само Симеон, не е минавал през такава, не броя битките, когато беше на скалите. Ако направя едно сравнение м/у Сървайвър и ИВ в двата формата си има предимства и недостатъци. В ИВ подукцията ти решава играта, а в Сървайвър участниците. На едното място дирекно отпадаш след вота. След нз кой сезон го направиха с острова на изгнаника, където имаш шанс да оцелееш, ако имаш качества и късмет. В ИВ, този шанс ми беше размит, понеже всеки загубил е бил на елиминация, а неговата съдбва, не е била предрешена от останалите учасници напълно. Ако игрите се теглят на random принцип, не да се подбират спрямо играчите за които продукцията трепери, финала ще е финал на финалите.

# 792
За мен не беше честно и плячкосването на грошовете. Елизабет получи всички грошове, за които се бяха борили Симеон, след това Мартин и бяха събирани от доста битки. Тя ги получи за една победа, за която й помогна вятърът и в момента коли и беси с тях. Явно я прецениха като отмъстителна и конфликтна и я пуснаха да се разпорежда.

# 793
Грошовете са оценката. Всеки, който ги е спечелил е положил усилия за тях. Те са си мерилото през, какво си минал. Ако ги нямаше, няма как да сравниш играч, който е бил на н битки и др. който въобще не е стъпвал на битка. Радвам се, че ги има особено на края, понеже 5 е повече от 3, а жълтиците компенсират липсата на ресурс. Играта е социална и е на групи и е пределно ясно, че по-голямата група поглъща по-малката. От бойците, според мен Андрей играе по този начин за да предпази Неделчо и Елизабет, един вид лоялност към тях. Същото си мисля и за Борис, не ми изглежда от страхливците да излезнат на битка.

# 794
Щом утре е последния съвет, нямам търпение да видя дали Андрей ще извади сабите и реакцията на останалите. С такова нетърпение очаквах Морунов да го направи, но уви, нямаше шанс.

Трябва да ги извади.След като разбра че ще е последен съвет,  няма за кога да ги пази.То пък голямата драма с тези саби,  накрая се оказа че стойността им се равнява на 200 гроша:)
Интересното идва не от там на колко гласа се равняват, а от това, че никой не знае за тях и не ги очаква. Иначе всеки знае кой колко гроша има всеки и може да се пресметне и предвиди гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт