💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 864
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 840
Е симпатяга си е Морумката. Гледах го при Гала.

# 841
Аз предлагам довечера Ралица да каже колко струва победата, Андрей и Елизабет да съберат грошове и да купят, а след това да се разберат помежду си кой ще се води победител на хартия. Пък в реала да разделят кинтите.
Ако продукцията не се е сетила за това в този сезон, нищо - за следващия ще знаят.

# 842
Е симпатяга си е Морумката. Гледах го при Гала.
Колко време беше интервюто? Аз гледах около 20 мин и да знам дали да го търся на запис, ако е било доста по - дълго

# 843
  • Испания
Аз предлагам довечера Ралица да каже колко струва победата, Андрей и Елизабет да съберат грошове и да купят, а след това да се разберат помежду си кой ще се води победител на хартия. Пък в реала да разделят кинтите.
Ако продукцията не се е сетила за това в този сезон, нищо - за следващия ще знаят.

Ама как да ги разделят? По братски или по равно?

Като качат интервюто на Морунов, ще го постна тук.

# 844
Marble,oколо 20 минути беше май,не съм засичала,но според мен си го изгледала почти цялото.

# 845
Андрей да излъже Елизабет и да вземе по-голяма част от сумата 😃 Или който даде повече грошове, той да вземе повече пари.

# 846
  • София

-Но най-много ме дразни е това че по време на съвет няма ясен ред кой кога трябва да номинира, защо днес примерно Симеон беше първи, ако той е спечелил битката трябва да бъде последен да го питат относно грошовете и също за кой ще гласува, за това трябва да гласува първо последния отпаднал и така поред като последния е този който е спечелил, по този начин имаш стимул да държим повече а не да е все тая дали ще отпаднеш втори или ще отпаднеш предпоследен.
Преди съвет са ги препитвали за кой ще гласуват и според това са правили реда на вота,за да има съспенс.Но конкретно снощи нещата си бяха кристално ясни и беше все тая кой след кого ще вотира.

# 847
Горилката ми беше много симпатичен през цялото време, но явно издъхна на пъзела. Това не е до акъл, има хора, които не ги обичат. Веднъж говорехме с мой познат на тази тема и той ми каза, че толкова ги мрази, че като дете, ако са му подарели пъзел, той го е изхвърлял, за да не го карат да реди. Вероятно не е единствен. Но не съм очаквала, че бързото редене на пъзели може да е такова предимство. Аз обичам да редя, но нарочно не бързам, за да ми е удоволствието по-дълго.

# 848
Аз пък нямам особено търпение и бързо редя (нямам търпение за доста неща - Стрелец съм). От малка обичам пъзели и логически задачи. А в крайна сметка като си в такова предаване и оставането ти зависи от бързината, не виждам защо да се моташ. Това ми харесва при Неделчо - че като вкара турбото и пак успява да е достатъчно концентриран, за да не обърка.

# 849
  • London
Ако бях мъж Красима я сграбчвам и не я пускам.  Сексапила направо прелива.....Heart

Но им се връзва за килограмите....май, май. А не трябва.....месце, месце си трябва. Heart Eyes

# 850
Андрей дали ще хареса тази снимка 😃
Красима е много готина ❤

# 851
Някой пресметна ли гласовете/грошовете, които остават за довечера?

Да, момент.

Морунов - по Нова.

Грошове

Елизабет – 300

Андрей – 200 + сабите на спасението                    

Симеон – 300

Стратимир – 100

Сабите на спасението какво дават … в грошове, имунитет ?!

# 852
  • Варна
Значи Неделчо вчера дърпа по- лек варел заради по- малкото си тегло спрямо Рабухчиев. Пък Паулина и Елизабет миналата седмица влачеха през рова 60- килограмово кану наравно с мъжете. Можеха да махнат за жените поне единият чувал с пясък, но не го направиха.

На Борис физиономията беше един път като обра червените гласове. Аривидерчи на Борис довечера. Предвиждам първият му и последен елиминационен дуел.

Паулина правилно си взе предимство, няма за кога да пази тези грошове. Нямаше нужда да се оправдава за взетото си решение. Тези хора не са и гаджета или роднини. Всяка кокошка за собствен крак.

Много малко хора отпадат за момента. Само по 1 на вечер, чудно как ще ги редуцират до 2-3 финалисти. Надявам се тази и утре вечер да отпаднат по 2 човека. Simple Smile

# 853
Рабухчиев просто изчака Неделчо да пристигне и да си нареди пъзела. Той си знаеше съдбата още на съвета (а сигурно и преди това). Правилно отбеляза Смайли за лицата - гледайте тях и ще ви стане ясно.
От всички предизвестени напускащи, само Красима, се опита да се бори, естествено - неуспешно. От останалите, повечето дори не си дадоха зор да имитират някакъв напън за победа.
Затова, браво, на Рабухчиев, че игра и доказа, че не е 5минутка, както го нарочиха.

# 854
  • Испания

Сабите на спасението какво дават … в грошове, имунитет ?!

Не. Два номинационни гласа.

Общи условия

Активация на акаунт