💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 970
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 855
Последната седмица уж трябва да е кулминацията на предаването, а на мен ми е скучно.
Рабухчиев си нареди картинката и взе да чака Дечето, че да не развенчае краля на Пъзелите точно на финалната права. Тъй де - Неделчо ще отпадне, но не на Пъзел! Wink
Правилно ли чух, че пръв Стратимир се изцепи как се надявал да се върне Борис?
Не я обвинявам Поли, че си купи предимство, за къде да ги пази тези грошове? Или както някой от нейните се изказа да ги предаде на Борис. А ма много самоуверени тези мъже!!

# 856
Аз друго се изкефих. Приключенците бяха много нахъсани да отидат в резиденцията и понеже са 5,а бойците 3-ма,да ги елиминират един по един още от началото. Обачеее Неделчо им обърка яко схемите. 😂 Има акъл момчето,а и нюх за тези работи. Раздаде се снощи. Осъзнава,че не е достоен за финалите,но стигна до тук и бута напред. Поли наистина не знам що се възмущава,като всички са там за това и всеки прави каквото може. 🤷🏻♀
Искам Борис да победи довечера,но едва ли. Ще видим. Вече изобщо не се впрягам,който и да пада или да побеждава,все тая ми е.

# 857
  • Бургас
Странно, с уговорката, че всяка жена е красива по своему, но се замислих...За мен Елизабет, Милена и Паулина са много по-симпатични и естествени отколкото Красима.Много ясно, че ще точат лиги-те виждат руса коса, гърди, дупе, предизвикателство, детайли не ги интересуват.

# 858
Реално, едва ли животът на някой от пишещите в темата ще се промени, който и да спечели игрите. Но, някакси ни се ще да възтържествува справедливостта, която май за всеки тук е различна.

# 859
  • London
Милена? Сериозно? Смугла ми е. Няма присъствие. Една жена като влезе трябва да грейва....

А и обичайно жените не харесват жени като Красима....виж за тях Миленка е чудна.Joy

Относно Рабухчиев според вас са му казали, че трябва да отпадне и да гледа пъзела "умно" и толкоз? Ами какво им гледаме ако е така.....Joy Тоест пародия....иска ми се да вярвам, че просто запецна в случая. Ако чак такава схема е всичко най-глупави са гледащите.

Галчудо, а с какви детайли точно блесват другите? Щото като заговори Елизабет с нейния тембър и ти е само до детайли.Joy. А Миленка като почне да се свива....се чудиш девица ли е, монахиня ли е, що ли е. Паулина в случая най-бива от това трио. Но да....дупето на Красима е по-яко.Joy

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 12:18 от La Catrala

# 860
За мен Елизабет има приятна муцунка, но е с много грозно тяло. Явно това идва и от спорта - прекалено развити бедра и нисък ръст, не ми допада. Красима е много по-хармонична.

# 861
Милена визуално е симпатична, но няма нищо интересно. Паулина ми харесва на външен вид, Елизабет - не. Просто втората с нищо не ме грабва, прилича ми на малко момиченце. А Красима си е секси и има нещо, с което привлича.

# 862
Аз друго се изкефих. Приключенците бяха много нахъсани да отидат в резиденцията и понеже са 5,а бойците 3-ма,да ги елиминират един по един още от началото. Обачеее Неделчо им обърка яко схемите. 😂 Има акъл момчето,а и нюх за тези работи. Раздаде се снощи. Осъзнава,че не е достоен за финалите,но стигна до тук и бута напред. Поли наистина не знам що се възмущава,като всички са там за това и всеки прави каквото може. 🤷🏻♀
Искам Борис да победи довечера,но едва ли. Ще видим. Вече изобщо не се впрягам,който и да пада или да побеждава,все тая ми е.
Нищо не е объркал нИделчо  " стратегът" . Единствено грошовете спасиха страхливия му задник снощи. Без тях щеше да плува към Несебър

# 863
Красима има твърде широк гръб за жена и твърде много корекции, които не изглеждат зле, защото е много млада, но на 40 може и да прилича на Соня вече. Иначе много ме кефи, от това което показа като характер.
Но ако трябва да определя някого като секси и женствена... боже това е Паулина. А някого като красива това е Ралица.
Милена с котешките очила изглежда като невинна мръсница. Joy

# 864
  • Испания
Реално, едва ли животът на някой от пишещите в темата ще се промени, който и да спечели игрите. Но, някакси ни се ще да възтържествува справедливостта, която май за всеки тук е различна.

Така е, защото гледаме различни предавания, а това е нещо нормално.

# 865
  • София
Красима има красиво лице и форми, Елизабет е млада и с приятни по детски черти, Миленка е фина и добричка, Паулина пък е женствено красива по славянски... Хубави момичета, като цяло естествени, което е най-красивото. На различни вкусове отговарят, но определено всяка от тях би имала доста кандидати.

# 866
  • София
Три пъти почвам да пиша от телефона, и ме връща назад. Rage

Според мен, като гледам как се натъртва на разчистване на сметки, ще гледат да нагласят финал Симеон - Андрей. Вероятно с гарнитура някоя жена, която с почести ще изпратят по живо, по здраво.

В анкетата не мога да си избера фаворит, виж, ако беше обратният въпрос - кой не искате да спечели - одма нацъквам две-три имена. Grinning

И за мен Ралица е най-красива... в главата, нещо крачетата ѝ не са по мой вкус.

# 867
  • София
Не може да не дават пъзели, само защото Неделчо може да ги решава, а Рабухчиев в случая - явно не особено добре. Пъзелът е нещо сравнително елементарно и всеки има шанс. Не е като да дадеш на жена да тегли колкото теглото си примерно, ама ето че и подобни неща се случват. Това вече е нечестно и да не дадеш шанс на играча.
Скрит текст:
Пък първата част си беше тотално за Рабухчиев. Единствено плуването беше за Неделчо, но толкова изтощен от другите елементи, и то му беше в повече. В крайна сметка, 9 минути преднина са предостатъчни за такъв елементарен пъзел. Видя се, че с преднина може да се бие Неделчо (Симеон и Паулина), на все пак трябва да можеш и да редиш.
Може би щеше да е интересно да разнообразят някои силови битки между двама участници, които не сме виждали да се изявяват на пъзел, като Андрей и Морунов, това можеше да вкара поне доза неизвестност в техния двубой и нямаше да е предимство нито за единия, нито за другия, като същевременно щеше да даде възможност за уравновесяване на силите.

Проблема в случая поне за мен е, че когато Неделчо излиза винаги има пъзел.....в миговете в които е нямало на капитанска винаги е губил. Това е все едно на Андрей да му даваш всяка битка бягане, на Боби вдигане на щанги и на Елизабет да прави пируети. Joy
На капитанската битка срещу Рабухчиев и Симеон, Неделчо загуби, но преди това навакса огроомно изоставане и от трети стана втори, като бе на косъм да победи и Рабухчиев при прерязването на главата на рибата, докато Симеон ни демонстрира, че неговата риба за същото време дори не се поклащаше.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:18 от La Vikinga

# 868
  • София
Не ми е приятно да коментирам външен вид, но защо тук се говори за естествена красота?

Май само Милена, Елия и Виктория са изцяло натурални. За Елена и Габриела не съм сигурна. Другите... някои по-умело, други стряскащо, но всички имат корекции. А, да ѝ Стейси...

# 869
Значи Неделчо вчера дърпа по- лек варел заради по- малкото си тегло спрямо Рабухчиев. Пък Паулина и Елизабет миналата седмица влачеха през рова 60- килограмово кану наравно с мъжете. Можеха да махнат за жените поне единият чувал с пясък, но не го направиха.
Не е вярно. Канутата на момичетата имаха по 30 кг тежест.
И четирите момичета, които се обсъждаха, са чаровни. Паулина, докато си отвори устата да заговори колко е по-добра от теб, теб и знае 5 езика повече от теб. И всичко е равностойно, разбира се. Интервенции имат повечето. Ако на Елизабет броим фасетите - и тя. На Красима много ѝ личат редакциите. В лицето беше като мекица по едно време. Може би точно когато бе наедряла в повече.
Поли е с правен нос, но успешен такъв. Миленка има много приятни и естествени черти.
А Елизабет не е като сушена слива, просто е дребна, но дори на този фон си има достатъчно дупе и бюст. Ако мъжете негласно са предпочели Красима, значи тя е по-близко до мъжката идеална представа.

Общи условия

Активация на акаунт