💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 966
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 885
  • Испания
Нищо не може да ме учуди в този формат.

Само ми става лошо, като гледам веригите върху раните на Борис.

# 886
  • London
Според мен отговаря на изискванията за победител Неделчо.....с оглед на шок и някакви шантави поуки за драгия зрител. Редете пъзели, учете, развивайте ума си.....само със селскостопанска сила не става. И тн и тн..... Факт Неделчовите спойлери са най-грешни, но пък чак такава измама за финала не ми се вярва сякаш да има откъм спойлери....Но факт Неделчо го няма в схемата, в матрицата в спойлерите....като Фантомас е.Joy

# 887
Уф, Неделчо на плъх ми прилича на карикатурата. Ужас

# 888
  • Испания
Не чета мненията във ФБ, защото самият ФБ не ме кефи, но влизам, за да донеса тук корицата за всеки ден. Този път попрочетох малко. Хареса ми един коментар, който цитирам по памет: "Тренираш с години, ставаш републикански шампион и нееднократно, обаче идва Пианделчо и те бие".

Това е положението.

# 889
Това с веригите винаги ми е било отвратително - хайде, робите! Да бяха му сложили тези 20кг като тежест в кануто.
Красима ми стана симпатична с поведението си, но като визия никога не съм я харесвала. Всичко стана толкова изкуствено в този свят, че като видя някоя жена с куп пластики, зле ми става. Обикновено всички тези пластики накрая водят до обратния ефект - загрозяване, понеже не знаят кога да сложат точката. Да, предпочитам Милена. Надявам се, че има и мъже, които разсъждават по този начин, че иначе ще излезе, че е женска злоба...
А иначе Ралица ги е засенчила всички като визия, но като я гледам не спирам да си мисля как външният и вид е единственото, което ми харесва в нея. Много е хубава, наистина.
А като говорим за странни победители в риалити. Аз бях в пълен потрес, когато Кехайов спечели Сървайвър. И ме държеше години наред, докато после не почнах да му се кефя как ги остави да се избият и намразят и накрая си прибра парите. Joy

# 890
  • London
Във фейсбук пишат не  намирам думи да кажа какви ..... Ами не може до вчера да обиждаш нон стоп Рабухчиев..., А днес...." Това момче ми се издигна в очите". Масово някакви лели набор 50 та. 🤣 На тях който пада и губи вечно им се е издигнал.....Joy

# 891
Леле, сега като се замисля може вчера, когато Ралица подпита Неделчо дали Мишето ще се върне при него ако вземе 100-те хиляди да е било хинт, че той ще е победителят.. смяяяятаййй ConfoundedSatisfiedScream

# 892
  • Козлодуй
Еееее миналата година загуби моят фаворит с вериги по него ако и тази година Борис загуби с вериги ще си помисля че щом харесам някого му окачват вериги на врата - както каза една съфорумка "щом си харесам някого - губи" Simple Smile
Много ми хареса в Неделчо това че е способен на дълга връзка и започна да ме кефи повече, но водещата се възползва от тоталното му изтощение в момента за да му зададе личен въпрос и той рухна - много мразя това лешоядско поведение на журналисти и водещи да дебнат когато човек е най-слаб за да захапят
Силно стискам палци за Борис и много се ядосвам че на други не са предлагали предимство и имунитет освен на Мани и Паулина - само за това бутане ми стават антипатични Simple Smile

# 893
# 894

Сабите на спасението какво дават … в грошове, имунитет ?!

Не. Два номинационни гласа.

Ясно, друго си представях под саби на спасението … ама, хайде Simple Smile

# 895
И на мен Неделчо ми е далеч от любимец, но пък ако победи Елизабет и особено Андрей, ще съм щастлива. Харчат си грошовете да го пазят, а той ги бие!

# 896
Много интересно, че почти на финала беше изтръгната/изнесена подобна лична информация от Неделчо. В това шоу няма време за подобни откровености. Режисурата допуска само жлъч и плювки по конкурентни играчи, тактики и стратегии.

Аз съм от малкото които харесват дрехите и стайлинга на водещите. Супер подходящ сафари стил - ленени ризи, рокли, платнени високи кубинки, кърпи, памучни тениски, колани от естествена кожа.

# 897
Изобщо не вярвам Неделчо да е станал победител. Днес (ако са замислили някаква внезапна елиминация) или най-късно утре вероятно ще отпадне.

# 898
  • London
Еееее миналата година загуби моят фаворит с вериги по него ако и тази година Борис загуби с вериги ще си помисля че щом харесам някого му окачват вериги на врата - както каза една съфорумка "щом си харесам някого - губи" Simple Smile
Много ми хареса в Неделчо това че е способен на дълга връзка и започна да ме кефи повече, но водещата се възползва от тоталното му изтощение в момента за да му зададе личен въпрос и той рухна - много мразя това лешоядско поведение на журналисти и водещи да дебнат когато човек е най-слаб за да захапят
Силно стискам палци за Борис и много се ядосвам че на други не са предлагали предимство и имунитет освен на Мани и Паулина - само за това бутане ми стават антипатични Simple Smile

Така е....друго си е да ти предложат торта за РД срещу грошове.Joy

# 899
  • София
Не знам защо твърдо сме решили,че Паулина ще остане.Седя и си разсъждавам как играха в подобна игра с канута.Ами Поли се представи най-зле,а Борис беше безапелационен.Избута най-бързо кануто.
Сега спойлери,това онова,продукция,но реално тази игра е за Борис.Ето Неделчо откога го чакаме да си тръгне,а той не помръдва.Втора Мани.Може и за тазвечерните герои да са грешни преположенията.

Общи условия

Активация на акаунт