💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 982
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 900
Ако Неделчо победи ще е триумф на социалната игра, но той дори да добута до топ 3, там със сигурност ще отпадне, освен ако няма гига мега труден пъзел.

# 901
Ако Неделчо победи ще е триумф на социалната игра, но той дори да добута до топ 3, там със сигурност ще отпадне, освен ако няма гига мега труден пъзел.
...и всички кандидат-участници за следващия сезон ще започнат да се подготвят по трактата му. Trollface

# 902
  • London
Той Андрешко цветовете на познава ти пъзел, на финал с Неделчо и пъзел ....най-много Симеон леко да даде отпор, ама са обречени всички.Joy Поне с парите ще направи качествена анимация.....

# 903

Аз съм от малкото които харесват дрехите и стайлинга на водещите. Супер подходящ сафари стил - ленени ризи, рокли, платнени високи кубинки, кърпи, памучни тениски, колани от естествена кожа.

И аз ги харесвам, особено някои ризи на Ралица .

# 904
Не знам защо твърдо сме решили,че Паулина ще остане.Седя и си разсъждавам как играха в подобна игра с канута.Ами Поли се представи най-зле,а Борис беше безапелационен.Избута най-бързо кануто.
Сега спойлери,това онова,продукция,но реално тази игра е за Борис.Ето Неделчо откога го чакаме да си тръгне,а той не помръдва.Втора Мани.Може и за тазвечерните герои да са грешни преположенията.
Защото Паулина е любимка на продукцията, а Боби яде наденица. Освен това ще е интересно да ги изправят двете с Елизабет една срещу друга.

# 905
  • London
Елизабет пак ще вика линейка, ако има такава битка....от злоба ще почервенее, вдигне кръвно ...ще е страшна гледка.

# 906
  • Испания
Защото Паулина е любимка на продукцията, с Боби яде наденица. Освен това ще е интересно да ги изправят двете с Елизабет една срещу друга.

Къде яде Паулина наденица с Борис?

# 907
Защото Паулина е любимка на продукцията, с Боби яде наденица. Освен това ще е интересно да ги изправят двете с Елизабет една срещу друга.

Къде яде Паулина наденица с Борис?
Неволна грешка. Редактирах. Не е с Боби яде наденица, а а Боби яде наденица.

# 908
Рабухчиев така бавнооо, бавнооо редеше пъзела, точно както мис Ели редеше чашките и пълзеше по трасето. Може единия да е по - лежерен , другата да е по-спокойна , ама не вярвам. Сценарий, по-вероятно.
Паулина, защо така се обяснява за предимството? Защото на никой друг не дадоха, ясно ѝ е, че я побутват и се оправдава. Като ти е ясно трай си, усмихвай се и бъди красива, не очаквай да те аплодират.
Най-голямото предимство се даде на Елизабет, голямо бутане и привилегии.
Неделчо, милия, какво да прави цяла зима в пустошта на Несебър, реди пъзели и ходи на гости, то за друго пари няма.

# 909
  • София
Е той нали се извини Simple Smile Пратиха им Калоян,после им отстъпиха победа.Какво искат повече? Или не им допадна,че не ръколяска веднъж Simple Smile

# 910
  • Germany
Аз също мисля, че Поли ще си ходи днес. Представи се добре, биваше я в игрите, но стига и толкова😉
А Неделчо ме уби с това Мише ли, Шуши ли. От къде пък това извадиха сега, истински латиносериал 😆

# 911
  • Испания
Аз също мисля, че Поли ще си ходи днес. Представи се добре, биваше я в игрите, но стига и толкова😉
А Неделчо ме уби с това Мише ли, Шуши ли. От къде пък това извадиха сега, истински латиносериал 😆

Пънат се да предизвика съжаление и натискат този път зрителите, за да го харесат.

На мен няма никакъв шанс да ми хареса. Това не е формат за редене на пъзели. Част от игрите са - знам, но това не е единствената игра, в която трябва да са добри.

# 912
  • London
Гледам Елизабет е качила видео от залата добрувайки с дечица....., Колко лицемерно е да се прави на добра душа след всичко което видяхме през сезона. Ех, ех ....

# 913
На номинациите днес се надявам силно Андрей най-накрая да извади онези саби с двата гласа от Морунов. Симеон има имунитет на номинациите днес, нали така? Жалко, ако да, отдавна мисля, че е време да си ходи. Толкова назлобен, толкова готов за битка, а как никога не излезе сам, само отборно и то и там представянето му е компромисно - освен първична сила и малко баланс, друго аз не съм видяла до този момент от него.

# 914

Общи условия

Активация на акаунт