💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 853
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 930
  • София
На Ралица й диктуват слушалката по-печени от нея :д

# 931
Скрит текст:
Скрит текст:
Колкото и да бяха похарчили сините, пак нямаше да стигнат. Какъв е смисълът тогава. Правилно ги запазиха.
Напротив Симеон имаше 300, и Стратимир има, обаче не искат да ги харчат за друг, а и Елизабет вече си беше купила, едва ли щяха да и предложат още да си купи.
И освен това Борис не е бил на елиминации,някак не може да стигне на финала без тази стъпка.
В случая червените играят още като отбор.
Ами не беше точно така.
Елизабет още не си беше купила нищо.Попитаха първо Симеон.И ако той си беше купил 3 гласа,тя най-вероятно щеше да си купи 6.Абсолютно никакъв смисъл нямаше да си харчи грошовете.

Неделчо направо ме шашна с тази 18-годишна връзка.А той е на 38...
На мен също ми се ще в обединеното племе да няма вече грошове/ако изобщо ги има/,съюзници,предимства...Това трябва да е етап,в който всички да са с изравнени сили и шансове.
Преди няколко дена казах,че най-вероятно ще ми липсва вечер предаването,ама не,да свършва вече,че не се трае.
СИНИТЕ са повече и ще пращат на номинации естествено ЧЕРВЕНИТЕ, да се бият и елиминират един друг - това, равни шансове ли са? просто, червените нямаше да имат никакъв шанс.
Ако няма Съвет, номинирани и предимства, и всичко се решава в общи битки, тогава е друго.
Червените са по-малко,защото сами се докараха до това състояние /или продукцията ги докара Wink/.
Иначе точно това имах предвид - всичко да се решава в общите битки,а грошове,съюзници и предимства да остават само до преди финалния етап.
Просто като цяло ми се щеше да гледам игри,които да не са до такава степен режисирани и развоя на събитията да зависи от самите участници,ама...мечти.

Тогава няма нужда и от съвет.Последните двама отиват на номинации и толкова.Няма съвет,  няма пари,  няма уговорки.Ама няма да има и с какво да пълнят предаването.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:42 от Не се сърди, човече

# 932
  • Испания
Толкова е увлече в бизнеса, че дори се прежали да прави семейни снимки.

Като че ли до оня ден не се виждаше, че нямаха кьорава семейна снимка в профилите си.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:48 от Не се сърди, човече

# 933
Никога не бих си купила такава тениска. Бастун Confounded Ужасно са тъпи..

# 934
Бастун!!!

# 935
Този бастун онзи бастун ли е, който си мисля Simple Smile

# 936
  • Sofia
Скрит текст:
Скрит текст:
Колкото и да бяха похарчили сините, пак нямаше да стигнат. Какъв е смисълът тогава. Правилно ги запазиха.
Напротив Симеон имаше 300, и Стратимир има, обаче не искат да ги харчат за друг, а и Елизабет вече си беше купила, едва ли щяха да и предложат още да си купи.
И освен това Борис не е бил на елиминации,някак не може да стигне на финала без тази стъпка.
В случая червените играят още като отбор.
Ами не беше точно така.
Елизабет още не си беше купила нищо.Попитаха първо Симеон.И ако той си беше купил 3 гласа,тя най-вероятно щеше да си купи 6.Абсолютно никакъв смисъл нямаше да си харчи грошовете.

Неделчо направо ме шашна с тази 18-годишна връзка.А той е на 38...
На мен също ми се ще в обединеното племе да няма вече грошове/ако изобщо ги има/,съюзници,предимства...Това трябва да е етап,в който всички да са с изравнени сили и шансове.
Преди няколко дена казах,че най-вероятно ще ми липсва вечер предаването,ама не,да свършва вече,че не се трае.
СИНИТЕ са повече и ще пращат на номинации естествено ЧЕРВЕНИТЕ, да се бият и елиминират един друг - това, равни шансове ли са? просто, червените нямаше да имат никакъв шанс.
Ако няма Съвет, номинирани и предимства, и всичко се решава в общи битки, тогава е друго.
Червените са по-малко,защото сами се докараха до това състояние /или продукцията ги докара Wink/.
Иначе точно това имах предвид - всичко да се решава в общите битки,а грошове,съюзници и предимства да остават само до преди финалния етап.
Просто като цяло ми се щеше да гледам игри,които да не са до такава степен режисирани и развоя на събитията да зависи от самите участници,ама...мечти.
Тогава няма нужда и от съвет.Последните двама отиват на номинации и толкова.Няма съвет,  няма пари,  няма уговорки.Ама няма да има и с какво да пълнят предаването.
Е какво да го пълнят,то става въпрос само за последната седмица.
И без това я претупват супер набързо.

# 937
  • София
На Ралица й диктуват слушалката по-печени от нея :д

Абсолютно! Ралица е просто един ретранслатор на чужди думи и сценарии. Ако мислите, че тя ги съчинява, явно е добра актриса. Grinning

Детенцето на Андрей е много хубаво, да се чудиш на кого се е метнало. Grinning

# 938
Спойлера за Неделчо от ФБ не излезе верен, но има време, довечера евентуално с Бобката може да са аут. Ако и спойлера за победителят е грешен, то Симеон очаквам да е победител Moneybag

# 939
Спойлера за Неделчо от ФБ не излезе верен, но има време, довечера евентуално с Бобката може да са аут. Ако и спойлера за победителят е грешен, то Симеон очаквам да е победител Moneybag
Ако Симеон е победителят, дали нямаше да се перчи из мрежите малко повече? Доста е потопен сякаш.

# 940
Аз пък бих си купила тениска Team Bastun. Simple Smile Харесвам самоиронията. Това е нещото, което харесвам и у Неделчо, как се самоиронизира и се надсмива над куците си стратегии.

# 941
  • Където морето целува небето...
Не знам ,ама физиономията е еднаква на всички снимки на Андрешко. Тази, на която е прегърнал жена си грам пък емоция не издава. Бастун!
На Бети гащите с висока талия хич не ѝ правят услуга!
Изказах се! Чакам сега да видим какво са им нагласили днес Simple Smile

# 942
  • Испания
Понеже някой писа, че той и той, и той нямали медали, отварям Гугъл и с един поглед виждам:

Август 2018

Георги Рабухчиев се занимава активно със спорт от ранна детска възраст. Той е двукратен републикански шампион по петобой. В младежките си години играе 5 години баскетбол. Георги се занимава с фитнес от 2012г. Той е вицешампион на България от 2018 година в категория мъжка физика. В дебютната си година на сцена Георги печели два медала. Той практикува Треньорска дейност през 2017 в Съединените Щати, където има допир до един от най-добрите треньори в областта на фитнеса - Омар Вентура. В момента Георги е студент в НСА със специалност ‚фитнес и културизъм‘ и се подготвя за най-престижния турнир в Англия. Той вярва, че дисциплината, постоянството и правилният фокус са ключовете към успеха в залата и винаги ползва тези методи за да помогне на клиентите си да прогресират.

2018 г.

Националите по борба спечелиха шест титли от турнира в Румъния, последна проверка преди световното първенство в Будапеща (Унгария) от 20 до 28 октомври.

Класиците станаха първи в отборното, след като взеха общо осем медала. Националите изпревариха в класирането Сърбия и Молдова. С титли триумфираха Росиан Дермански (82 кг), който записа четири победи, Йоан Димитров (87) постигна три успеха, както и Кирил Милов (97). Със сребро се окичиха Николай Вичев (63), Константин Стас (67) и Симеон Станкович (97).

27.01.2020

За Симеон имаше репортаж по бТВ.

11 януари 2020

Той подобри световното постижение за най-много набирания за една минута с тежести
Българин влезе за втори път в книгата на рекордите на Гинес. 26-годишният Борис Налбантов подобри световното постижение за най-много набирания за една минута с тежести. Този път с 18-килограмова раница на гърба, докато виси на лоста.

Репортаж за него по Нова

Андрей Гридин

Печели през 2008 г. бронзов медал на 20 км масов старт в свободен стил и в 2 старта за Световната купа.
Става шампион на страната в спринта на биатлон.

На олимпиадата в Сочи завършва на 57-о място в скиатлона (15 км класически стил + 15 км свободен стил), 64-то място в спринта свободен стил, и 19-о място в отборния спринт.

Рекламираха го като олимпиец при влизането във формата.

Това с един бърз поглед.

# 943
Този бастун онзи бастун ли е, който си мисля Simple Smile

Няма как да знам за кой бастун си мислиш ти Rolling Eyes

# 944
  • София
Браво, хората имат постижения в спорта! Може да не съм фен на някои от тях, но каквото са постигнали - тяхно си е.

Общи условия

Активация на акаунт