💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 823
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 945
  • Испания
Има и още /Симеон е член на управителния съвет на Българския соколарски съюз, напр./, но няма да преписвам всичко. Който има интерес, ще потърси и прочете.

# 946

Неделчо и Рабухчиев, освен във физиката, имат огромна разлика в килограмите. Не намирам за нечестно да им дадат различни тежести. Иначе и аз се впечатлих от начина, по когото Рабухчие мина трасето, предвид предишния опит. Очаквах да спихне по някое време, така че, адмирации. Но 9 минути преднина (на лесничък пъзел), няма оправдание. По никакъв начин не е била направена играта срещу него. Напротив, бих казала, че беше доста равностойно разпределена. Неделчо преодоля себе си и не се отказа, но Рабухчиев беше прекалено затруднен и не можа да се възползва от предината си.

Иначе да, като фен на Сървайвър, знам колко е важен пъзелът, но при 9 минути преднина и пъзел, който не беше сложен, това е смешно оправдание. Преди няколко епизода, с по-малко преднина, Неделчо не можа да навакса с пъзела.

Ама чакай малко, аз не казвам, че играта не е била горе-долу равна (доколкото е възможно). Аз оспорих съвсем друго твърдение, а именно, че "Пък първата част си беше тотално за Рабухчиев.". Ми тази първа част изобщо не беше тотално за Рабухчиев, а си беше като цяло равна.  Вече на пъзела беше ясно, че само много голяма преднина може да спаси Рабухчиев. Но все пак дадоха пъзел, нали? А можеше да е нещо друго - строеж на някаква кула например или нещо за баланс и тогава нямаше да е така.   И с оглед на очакванията Неделчо да се представи по-добре, а Рабухчиев по-зле на първата част, то спокойно може да се каже, че с даването на пъзел продуцентите са искал Неделчо да бие, защото 9 минути аванс не беше в ничии предвиждания.

Няма как първата част да е била горе-долу равна пък Рабухчиев да натрупа 9 минути преднина.Имаха 5 преминавания.Значи на всяко преминаване Рабухчиев е печелил почти 2 минути преднина.Какво му е равното.Да не говорим,  че реална беше възможността Дечо изобщо да не може да стигне до пъзела.

# 947
Отивам да викам за Паулинам въпреки , че не тая грам надежда . Май Симеоон верно е интригант ужасен

# 948
Стискам палци на Поли! 

# 949
  • Испания
Стратимир на Паулина: "Хайде да те изнасяме!". Уж на шега, но...нещо свърши любовта там.

Пак табли и топчета.

# 950
  • София
По женски съм пристрастна, така че се надявам Паулина да спечели. На всичко отгоре тя вече изигра много битки, а не се ската на завет.

# 951
Стратимир на Паулина: "Хайде да те изнасяме!". Уж на шега, но...нещо свърши любовта там.
Да, определено.

Айде Ралица пак е морален стожер. Да не й бяха давали предимство тогава. Сега според мен ще я прецакат.

# 952
Дали Неделчо....не си ги пуска сам спойлерите? Първо отпадаше от Мани уж, пък остана....за днес му беше предвидено да е на битка отново....и да отпадне, но уви.  За всичко останало спойлерите са на 100 процента, но що се касае до Неделчо.....доста интересна констатация. Накрая да не ни шокира на финал.Joy

Здравейте, нова съм, но много ми се ще да споделя мнение Simple Smile

Според мен Неделчо е спечелил цялото предаване. Изгледала съм много чуждестранни предавания от този тип , за да знам  вече горе долу по средата , кой ще победи. Схемата е много проста - едита на участника. Този , който ще победи го дават най- много  за щяло и нещяло. И още един двама за поддръжка- обикновено най - близкият до победителят и един , който е стигнал до финал, но е отпаднал накрая.
В този сезон , най - много са давали Неделчо, Морунов и Борис. Говоря от начало до край. Най - много техните коментари са били излъчвани по - време на битка и за коментиране на дадени участници. До миналата седмица се двоумих кой от двамата между Неделчо и Морунов - ще е победителят и кой ще е приближеният . Но след като Морунов отпадна , съм на 97% сигурна , че победителят ще е Неделчо.
Миналата година така беше и при Милен. Да той си и печелеше битки и всичко останало. Но и в коментарите  най - често присъстваше той. Схемата е еднаква навсякъде.
За мен по - същата тази схема сега Борис ще победи Паулина. И на финал са Неделчо и Борис и Неделчо бие.

Знаеш ли къде ти е грешката?Че си мислиш,  че това предаване е като някое друго чуждестранно предаване.Продукцията на Тупарев е уникална и неповторима;)Толкова некадърно и нагласено предаване няма никъде.Парадоксално,  но това го прави до някъде интересно за гледане;)

# 953
Пак ми харесва ризата, пък и панталонките на Ралица.

# 954
  • София
хаха. Битката е направена специално за Полякинята. Joy

# 955
Е, оляха се с предимството! Борис няма никакво желание. Видно е

# 956
Тя си купи предимство за нея, а те дават затруднение за него! Не че нещо, но не е едно и също съвсем. Може би продукцията се възползва и да му отмъсти за тази прословута наденица.

Битката е гадна

# 957
  • Испания
Кану за мъж, кану за жена, кран за мъж, кран за жена. Да са спокойни тези, които се вълнуваха по този въпрос.
И понеже това е малко + 25 килограмова верига за Борис.

Да се радва Паулина!

Гледам, че Борис се разхожда спокойно. И правилно. Най-добре да беше седнал като Николай от ИВ 2.

# 958
  • Брюксел / София
Отвратително е това с веригата и то тежка 25 кг. Гнусно предимство! За Паулина съм, но продукцията се гаври с Борис, а той не го заслужава.

# 959
Кога успя Поли да сплете плитка? 😁
Доста тегава битка,въпреки по-малките тежести за Поли.
Веригата е в повече!

Общи условия

Активация на акаунт