💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 846
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 690
Още миналата година писах, че грошовете са още един начин продукцията да манипулира.
Особено след като няма ясно разписание още от самото начало на предаването кое колко струва. А дори и не винаги им дават шанс да си купят нещо.
Абсолютно против съм това да съществуват грошове. Тази година нямаше кутията на Пандора - тотално демотивираща за мен и се радвам, че я няма.

# 691
  • London
Дали Неделчо....не си ги пуска сам спойлерите? Първо отпадаше от Мани уж, пък остана....за днес му беше предвидено да е на битка отново....и да отпадне, но уви.  За всичко останало спойлерите са на 100 процента, но що се касае до Неделчо.....доста интересна констатация. Накрая да не ни шокира на финал.Joy

# 692
  • Испания
Е, ужас, що за предимство! Тази верига на врата на Борис 20 килограма ли тежи? Същата като на Ивайло срещу Джералдин миналата година.
Имам усещането, че Боби ще отпадне. Видях тези вериги и как се мъчи, а Паулина няма подобни тежести. Ако предимството е било тя да не е омотана с вериги някак не ми се връзва.

Ако нямаше предимство, никой от тях нямаше да носи вериги. Предимството ѝ е, да сложат веригите на Борис, за да може тя да спечели.
Като предимството на Кремена срещу Красима.

# 693
Горкия Борис с тия вериги....

Хора почвам да си мисля, че спойлерите за Неделчо са все грешни....за всеки друг участник са верни. Не знам дали забелязвате.
Възможно е това да е предимството ?!

# 694
Само страхливци използват грошове на поразия.

Изобщо не трябва да има грошове. Тази тъпотия я въведоха във втори сезон. Както и другото безумие, играта на съюзниците, предимства и пр. тъпотии.
Тези неща съм ги писал още миналата година, та се учудвам, че ме питат защо смятам така.

Кратко и ясно, който е разбрал, разбрал, който не, жив и здрав.

1. Всяка една битка трябва да е равнопоставена и никой не трябва да има предимство в нея.
2. Играеш играта и каквото си надробиш, това ще сърбаш. Ако си добър в социалната игра или на Арената винаги ще имаш шанс, ако някой е по-добър от теб те побеждава и това е.

Но това грошове, пазарлъци, предимства и пр. щуротии нямат място за мен в едно честно състезание.

Толкоз от мен.
Подкрепям! Тук е разковничето. Няма грошове, няма проблем. От друга страна ме дразнеше и в първи сезон, когато нямаше грошове и двама номинирани как Юлиян беше вечно на пангара и нямаше никаква полза за него.

# 695
  • София
И Неделчо клюкарката как се е намърдал при приключенците, да ходи да си злобеят с А и Е Grinning
Вероятно в момента е излишен. Grin
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 696
  • Germany
Diavolo, това с грошовете е тъпотия, но факт е, че съществува. Мантрата “Сила и чест” вече сме я слушали 😉

# 697
  • London
Е, ужас, що за предимство! Тази верига на врата на Борис 20 килограма ли тежи? Същата като на Ивайло срещу Джералдин миналата година.
Имам усещането, че Боби ще отпадне. Видях тези вериги и как се мъчи, а Паулина няма подобни тежести. Ако предимството е било тя да не е омотана с вериги някак не ми се връзва.

Ако нямаше предимство, никой от тях нямаше да носи вериги. Предимството ѝ е, да сложат веригите на Борис, за да може тя да спечели.
Получавам дежавюто с въжето ....ех пуста наденица. Само голямата уста и вярното куче са пощадени ....Joy

# 698
На Боби тъкмо му зараснаха раните по врата и хайде верига сега. На Паулина няма ли да и стане неудобно като го види. Егати и предимството.

# 699
  • Испания
Получавам дежавюто с въжето ....ех пуста наденица. Само голямата уста и вярното куче са пощадени ....Joy

Изкупили са си греховете, след като също са яли наравно с всички други.

На Боби тъкмо му зараснаха раните по врата и хайде верига сега. На Паулина няма ли да и стане неудобно като го види. Егати и предимството.

Тук и продукцията има пръст, защото предимството ѝ можеше да бъде една или две минути започване по-рано. Тя купи предимство /макар че възразявам срещу това/, но не е купила 20 кг верига. Те определят такова предимство, че да са сигурни кой ще спечели. За справка: предимството на Кремена срещу Красима.

# 700
Толкова се радвам, че тази тъпотия свършва в петък. Цял сезон ми изпитват волята и всяка вечер съм на косъм да изключа телевизора. Гледам някакви посредствени играчи с посредствените си стратегии как дърпат напред, а в обединеното племе можеха да бъдат по-читави участници. И като вземат да ми се правят на велики...не ги трая. Дребни душици. Абсолютно дъно е този сезон.

# 701
  • London

Изкупили са си греховете, след като също са яли наравно с всички други.
Аз си знаех, че ще го прецакат Боби по някакъв начин....Disappointed

# 702
Да си призная в първи сезон се изкефих как нарушиха комфорта на Веско и компания с Пандора, обаче и това си беше нечетсно вмешателство. Тъй че с грошовете просто ти намериха малко по-честен начин да нагласят игрите като решат.
Май няма какво да го дъвчем. Не е Сървайвър това.

# 703
Симеон прекалява с тази история за добруването на Елизабет.

И продължава да мисли, че след второ отстраняване, щяха да го върнат отново на плажа на Отшелника.
Точно това си помислих и аз Simple Smile
Тоя явно е решил, че продукцията ще го върти между островчета и племената ???!! И това като какъв ?
Като човек на продукцията по чичова линия. Whistling

# 704
  • София
Само страхливци използват грошове на поразия.

Изобщо не трябва да има грошове. Тази тъпотия я въведоха във втори сезон. Както и другото безумие, играта на съюзниците, предимства и пр. тъпотии.
Тези неща съм ги писал още миналата година, та се учудвам, че ме питат защо смятам така.

Кратко и ясно, който е разбрал, разбрал, който не, жив и здрав.

1. Всяка една битка трябва да е равнопоставена и никой не трябва да има предимство в нея.
2. Играеш играта и каквото си надробиш, това ще сърбаш. Ако си добър в социалната игра или на Арената винаги ще имаш шанс, ако някой е по-добър от теб те побеждава и това е.

Но това грошове, пазарлъци, предимства и пр. щуротии нямат място за мен в едно честно състезание.

Толкоз от мен.
Не трябваше да има, но ги има и са част от играта. Част от играта е също и да се направи правилната стратегия. Това не прави участниците мижитурки.
Никой не е длъжен да помни кой какво е писал миналия сезон, още по-малко пък е длъжен изобщо да е гледал миналия сезон. Коментираме този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт