💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 801
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 975
Пъшкането на Поли вече ми досади. А Борис бавно си рови кануто менте

# 976
Мани вече я няма, но другите 2 любимки на продукцията са там. Никак не ме изненадва играта.
Е, не мисля, че такава тежка битка може да се сравни с битките за Мани. Тук единственото несправедливо са веригите. Но останалото е доста тежко за една жена. А точно Паулина се справяше зле с влаченето на кануто в предишна битка.

# 977
На Борис само Мани на врата му липсва!

# 978
  • София
Борис няма защо изобщо да се пъне. Всичко е толкова нагласено, че няма на къде. От кога има канута и кранове за жени? Че и 20кг верига.
Предимството, че е безумно ясно. Но очакваш да теглят еднакви килограми кану ли? Grinning

до сега теглеха. а и на Неделчо предимство не дадоха - на този етап нямало. А на етапа на полячката има, и то х3.

# 979
Аз съм все по-сигурна, че някои нарочно и не си дават зор. Нагласено от първата до последната игра. Толкова си може продукцията.

# 980
Понеже и Елизабет игра тази игра - ами по-добра е от Паулина. 👌

# 981
  • София
Още ли се радвате за полякинята и смятате, че предимството е морална постъпка?

+20 кг. кану
+30 кг. кран
+25 кг. верига на врата на Борис
и за капак яко заровено в пясъка, та да не може 1 ч. да го откопа.

Поредна пародийна игра в този жалък сезон и пак в главната роля певицата от Полша.

# 982
На Борис само Мани на врата му липсва!
Ама да! Вместо тея вериги да бяха му дали Мани. Тамън и рунд 2 за нея и Поли Joy

# 983
Да бяха сложи и Неделчо да седне в кануто на Борис.

# 984
Борис няма защо изобщо да се пъне. Всичко е толкова нагласено, че няма на къде. От кога има канута и кранове за жени? Че и 20кг верига.
Предимството, че е безумно ясно. Но очакваш да теглят еднакви килограми кану ли? Grinning

до сега теглеха. а и на Неделчо предимство не дадоха - на този етап нямало. А на етапа на полячката има, и то х3.
Какво са теглили еднакво мъже и жени? Вчера дори на Неделчо дадоха по-малко килограми. Но тук да й дадат 60 кг както и на него? Rolling Eyes

# 985
  • Сред мелниците
Момичета и момчета, няма да чета каквото сте писали днес.
Видях началото на "битката".
Нататък няма да гледам.
За първи път изключих тв в "битката" на Красима.
Днес отново.
Желая ви здрави нерви!
Борис, на добър час извън ИВ.
Бъди здрав и възнаграден за качествата си! Прегърни Красима!
И нещастния Мартин.

# 986
  • Испания
Кануто с 20 кг тежест + 25 кг вериги и Борис го сгъна на две. Важното е, че не си дава зор, защото няма за какво.

# 987
Друго си е да целиш със стиропорова тухла кош, о а за наказание- бягане над десет сантиметрови препятствия и локва. Доминото беше върховното мъчение в битката на Титаните Морунов- Андрюша- тигъра.

# 988
Доста е важно и Стратимир скоро да отпадне, за да е по-лесно за продукцията да си нагласи финала.

# 989
  • Варна
Ужасна за гледане битка. Измъчиха ги тези хора с канутата този сезон. Борис с тази верига..., аз ако съм щях да направя като Николай миналата година. Човек трябва да умее да си избира битките които да води.Rage Ех, тези наденици.

Общи условия

Активация на акаунт