💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 876
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Аз не мога да преценя за кого съм, но когото и да покажат как се мъчи с това тъпо кану, зле ми става. Наистина, да не свършва светът за участниците след предаването, та дай да ги изцедим докрай, нямат значение там някакви контузии?!

Димо какво ги вдигна на пожар, да не би да играят до тъмно?!

# 1 006
Досега се подиграха с Мартин, Красима, Валентин и сега с Борис. Пропускам ли някой участник?
Стоян

# 1 007
Представям си Полинка как ще навири нос като се върне в резиденцията. Очаквам да ги строи до стената и да започне да реди: Аз съм по-добра от теб, от теб и от теб!

# 1 008
След играта Полина ще поздрави Боби, че са били равностойни Satisfied

# 1 009
Тук обаче коментирате без да мислите на кого ще е подходяща определена игра. Такава игра е перфектна за Андрей, защото е за двете силни негови качества. Издръжливост и здрави крака и кръст да дърпаш с крака и кръст кануто. От спорта му точно това е развито.Него да му дадат с ръце да носи тежести ще умре или за сила на горната част на тялото.

# 1 010
  • София
Участниците винаги могат да се откажат, но сигурно има неустойка или губят нещо от хонорара до момента.

# 1 011
Тази Паулина без вина става противна на много хора и с нагласената битка срещу Мартин, и сега срещу Борис. На Красима единствено стисках палци срещу Кремена толкова много, колкото сега на Борис срещу нея.

# 1 012
Вериги, огънато кану, нещата хич не са добре. Виждам го предал се е май.

# 1 013
  • Испания
Димо /цинично/: "Да видим дали са му останали сили".

Дали той го е огънал, като го е вадил от пясъка, или такова е получил.

# 1 014
Ей тва се казва несправедливост, най-силовата битка, срещу най-силният мъж . Видяха на предните игри , че Паулина е най-зле на мъкнене на кану и разбира се и връчиха тази битка. Каквато и да е веригата на Борис , той стократно по-издръжлив и това е точно най най неговата битка, без други компоненти.
Ако бяха дали игра дори като вчерашната между Неделчо и Рабухчиев, Паулина щеше да има поне малко шанс. И пак някои хора считат , че Борис е прецакан, и ако това не е предубеждение, не зная какво е

# 1 015
  • London
Никога не бих си купила такава тениска. Бастун Confounded Ужасно са тъпи..
Дааа, бе толкова  ли нямаха по-добра идея. Joy

# 1 016
Аз искам Андрей на битката с канутата! То да хвърляш топчета и да тичаш (което ти е работата) всеки може. Андрей реално тежка битка играл ли е?

Не. Продукцията е толерантна към чужденците и доносниците. А такива като Борис, които ядоха наденица, трябваше да унижат да се извинява и виждаме какво се полага.

Ами защо не постъпи Борис като Алекс. И сега мълчи и влачи.

# 1 017
  • Испания
Участниците винаги могат да се откажат, но сигурно има неустойка или губят нещо от хонорара до момента.

Участниците не получават никакъв хонорар.

# 1 018
Боби няма смисъл да си дава зор. Работата е ясна.
Страшна пародия е този сезон. Тотално опропастиха хубавото предаване.

# 1 019
Дали той го е огънал, като го е вадил от пясъка, или такова е получил.

И той да го е огънал, вината не е негова - имаше право да дърпа, но продуцентите не са осигурили кану, което да може да издържи по-големия товар. Много гнусна игра. Никакъв шанс да я гледам догодина.

Общи условия

Активация на акаунт