💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 788
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 065
Не пишете, просто щото ви харесва някой, в случая Андрей, без да сте обективно запознати. На олимпиадата участват на Олимпийски принцип, в ски бягането има екзотики от Африка и Южна Америка. Андрей не успя изобщо да мине квалификациите на 50 км, на скиталона беше почти последен, както и на отборния спринт/бягаха сЦинзов и 19 място е май- предпоследно/. Човек от Андора се класира по- напред от него , както и от други страни без традиции . Андрей е НЕуспешен ски бегач и още по- никакъв биатлонист.
За сведение имаме олимпийци и на бобслей и на спускане с шейни - догодина да заповядат в ИВ .

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:02 от ellis

# 1 066
Ама защо ревът, все едно Борис е умрял.
Егяти лицемерие сигурна съм че вътрешно умират от кеф, че се отърваха.

# 1 067
Еми Паулина си използва грошовете спечели си ги, ползва си ги. Направи услуга на всички нищо, че ще се правят че Борис им липсва.Харесвам Борис но той си стигна до обединеното племе защото беше в мъжка задруга с другите горили.

Да, ама тя си купи котка в чувал. А продукцията реши какво да сложи в чувала и се престараха. Ми защо не му заковаха една желязна топка на крака като на каторжник? И после Димо да му говори как изостава...

# 1 068
Поне реакциите на Поли тук са адекватни.
Кое ѝ е адекватното?
Да се беше отказала от предимството.
Хайде пак театро. НЕма нужда.
Да се откаже!?  В името на Боби!?  Откъде накъде!?
И кой от мъжете би се отказал, а и досега кой от тях се отказа!? Flushed
Тогава да не реве на Борис колко съжалява за веригите.
Да, реве сега, не можела да се зарадва. Га яде кИфтетата и си купува предимство, не рева.

# 1 069
Да си призная - 2 пъти този сезон пускам по една сълзичка - за Красима и сега за Борис. Натъжих се.

# 1 070
Не Паулина избира какво да е предимството. Стига сте го оплакваш тоя Борис цял сезон си се спотайва с мъжката задруга, ако беше ходил на битки щеше да има грошове. Жалко но такава е играта, не виждам защо Паулина да не си ползва грошовете, в случая не тя а продукцията реши, тя да победи.

# 1 071
Неделчо е най-щастлив. Симеон си го каза точно-без предимството Паулина беше аут. Само дето това не беше предимство, а присъда. Жалка работа.
На същата игра се чудя, защо не сложиха в на Кремена кануто 20кг повече, защото поне толкова е по-тежка от Елизабет. Вчера на пъзелджията му бяха олекотили варелчето.

# 1 072
Да си призная - 2 пъти този сезон пускам по една сълзичка - за Красима и сега за Борис. Натъжих се.
И двамата с нагласено предимство!

# 1 073
  • Испания
Цял сезон се влачат като свински черва и последната седмица - юруш!

# 1 074
Жалко но такава е играта, не виждам защо Паулина да не си ползва грошовете, в случая не тя а продукцията реши, тя да победи.

Че ние (аз със сигурност поне) ругаем продукцията, а не Полина. Продуцентите са истински мъже с обратна сексуална ориентация в лошия смисъл на думата.

# 1 075
Вие сериозно ли? Да си купиш предимство срещу един от най-силните играчи е най- добрата тактика. Все пак играта вече е индивидуална.

# 1 076
  • Испания

На същата игра се чудя, защо не сложиха в на Кремена кануто 20кг повече, защото поне толкова е по-тежка от Елизабет.

Е, как! Трябваше Елизабет да загуби, да победи Мартин и да забогатее, иначе как щеше да издрапа дотук и да се води на каишка от продукцията, която я награди за...

# 1 077
  • София
Поне реакциите на Поли тук са адекватни.
Кое ѝ е адекватното?
Да се беше отказала от предимството.
Хайде пак театро. НЕма нужда.
Да се откаже!?  В името на Боби!?  Откъде накъде!?
И кой от мъжете би се отказал, а и досега кой от тях се отказа!? Flushed
Тогава да не реве на Борис колко съжалява за веригите.
Нейно е праевото да си купи, каквото иска със спечелените грошове. Нейно е и правото да реве.
И вместо да си мислите, колко е било леко да дърпа тези канута си помислете колко и на вас, момичета, би ви било лесно.
И вместо да упреквате Поли, не ви ли минава през ума, че се разчистват силни играчи, за да отидат двамата злобари възможно най-сигурно напред и определеният олимпиец да няма кой знае каква съпротива и да спечели  сезона?

# 1 078
  • София
Айде стига, в такава битка жена да бие мъж е почти невъзможно, дори с калибрираните тежести. Предимството й даде шанс, а Боби сам се закопа с грешната стратегия на откопаване. Тя тогава дръпна толкова.

А мъжки битки не сме гледали, щото големите мъжаги се криха цял сезон зад момиченцата.

# 1 079
На мен нищо не ми трепва,  и двамата са ми безразлични. Все пак на Паулина се възхищавам, като жена е красива, упорита и много спокойна. Аз пък се чудя с тези тежести,  които мъкнат и то млади жени, не ми се вижда хич здравословно, направо си е риск. Деца ще раждат все пак.
  Симеон е хлъзгав като риба.

Общи условия

Активация на акаунт