💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 752
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 215
Котето ми е най-симпатично от всички участници в съвета.
Ех, как ми се искаше 1 конкретен спойлер да беше верен - че Дечо отпада от Мани. Ех, Манке, защо не го издумка и него?

# 1 216
  • София
Аз ви писах отдавна, че трябва да има две награди, една за мъжете и една за жените, защото иначе гледаме пародийни битки (при тези продуценти).
И никой не говори мъжете и жените да вдигат еднакви тежести или да плуват и бягат по трасе. Защото е ясно, че мъжът ще победи в 99 от 100 случая.
Винаги може да се измисли игра (дори и в ИВ сме виждали), която да е равна и за двата пола. Но да е с ясни правила и прозрачна и да не се саботира от продукцията във вреда на противника.
А не да гледаме как прецакаха умишлено Мартин или да гледаме как потенциалните финалистки и рекламирани за топ амазонките, Паулина и Елизабет печелят битките си само защото на противниците им Борис и Стратимир се дават невъзможни за преодоляване допълнителни условия. Защото така е много честно нали? Мдам...
Според мен правят лоша услужа на нежния пол. Борят се за едно, но по некадърния начин по който го правят го омаловажават. Сори. Нямам нищо против жените, напротив. Миналия сезон дерях гърло за Ваня. Но на Ваня не дадоха нито веднъж подобно нагло предимство срещу мъж и за мен тя е истинския победител от всички жени дотук, а не полякинчето и гимнастичката.

# 1 217
  • Испания
О, и забравих. Сценката с бусчето и раниците явно беше, за да може Андрей да пренесе сабите? Rolling Eyes

Всичко е измислено и премислено.

# 1 218
Интересно ми наистина ли сценаристите, редакторите и продуцентите мислят зрителите за толкова прости. То бива смешни анонси, но кой се върза, че Неделчо ще отпадне? То беше ясно с този рев, че остава. Играта между Паулина и Мартин. Пъзелът на Валентин и още, и още.

# 1 219
Поли и Бета не могат да стъпят на малкото пръстче на Ванчето. Пък ако ще да са спрягани за амазонки и да бият в битки срещу силни мъже.

# 1 220
Неделчо  финалист - ума да  победи, все пак е игри на воля, той има!

# 1 221
  • София
Интересно ми наистина ли сценаристите, редакторите и продуцентите мислят зрителите за толкова прости. То бива смешни анонси, но кой се върза, че Неделчо ще отпадне? То беше ясно с този рев, че остава. Играта между Паулина и Мартин. Пъзелът на Валентин и още, и още.

Ами ние тук с взаимопомощ им хващаме спатиите, но има доста хора, дето много-много не се замислят. Днес позната разказваше, че мъжът ѝ вчера казал - Неделчо реве, явно той ще отпадне (за промото).
По тази причина и не мисля да "зачитам" какви ги пишат из ФБ, тук сме се събрали по-отбрана компания. Grinning

# 1 222
Вие само прочетете малко за Тупарев и ще ви стане ясно, че от него не може да се очаква нищо качествено. Той самият за нищо не става, пък ще седне да измисли читав сюжет. Другите покрай него сигурно са същите б**луци.

# 1 223
Стори ли ми се, но в промото за утре сякаш се мерна русата коса на Елизабет в клипа с постиженията на 5тимата полуфиналисти.

# 1 224
О, и забравих. Сценката с бусчето и раниците явно беше, за да може Андрей да пренесе сабите? Rolling Eyes
Що , пеша не може ли да си носи раницата човека😁

# 1 225
Утре съм за Елизабет, злобна не злобна ходи на битки, влачи канута. Може да й куца много неща но играе от сърце. Борисчо и компания мислеха че до финала ще се добутат само щото са с габаритни размери и участие в битките.
И аз така, но наистина не мога да се сетя за битка, в която може да е по-добра. Освен онази с делвите, в която се стои на 1 крак, но тя е кратка битка. Не е за този етап. Не са играли онази битка, в която се търкаляха в кал и пълнеха кофи с кал...

# 1 226
Вече 3 -ти сезон правят ИВ и не са се научили да изравняват силите, даже и между играчи от един пол. Днешната игра я играха и Кремена с Елизабет и тогава Кремена спечели. Това е силова битка, не опира до някакви умения. В такава битка, трябва да имаш маса да теглиш и дърпаш. Такава битка, ако се играе м/у Паулина и Милена/Елизабет, предимството ще е на страната на по-голямата маса, която е Паулина. Такива битки трябва да са % от личното тегло на играча, както е във Фермата.

# 1 227
  • Испания
Валентин и Елина

Стратимир

Учудвам се, че Валентин е събрал смелост.

# 1 228
Истината е, че няма как да е равностойна еднаква битка между 100 килограмови мусколести мъжаги и 50 кг девойки, колкото и добра физическа култура да имат. Даже и щангистки да са, пак не виждам как ще се стопи разликата в един силов двубой.
Може може, ако им дадат да местят топчета с лъжици и да търкалят по дракони, или домино...

# 1 229
Утре играта на Елизабет и Стратимир ще е въргаляне в кал и който напълни повече пазвата - той е победител. Предимството на Елизабет ще е Стратимир да е гол до кръста. Ще бъде оспорван двубой!

Общи условия

Активация на акаунт