💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 729
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 245
  • London
Бях за Борис да спечели. Мисля, че в случая нито Паулина, нито продукцията са виновни. Борис е достатъчно силен, за да издържи веригите и да победи. Просто прекалено много време му отиде, за да изкопае кануто и това му изигра лоша шега. Паулина също вложи много усилия, не беше лесна играта и за нея. Не може да се каже и че е нагласена за нея - не беше баланс или игра за ловкост. Боби не прецени как да откопае по-лесно кануто и изостана много във времето.
Защото услужливо....беше много по-дълбоко заровено. Даже го чух да казва " Изрових дъното"....това също е много лесен начин за манипулация. Например не съм сигурна, че и при Милена нямаше такъв момент на една игра.....

# 1 246
Боби реши, че може да изтегли кануто, когато видя това на Паулина как е заровено и колко е плитко. Да, ама не. Той изкопа плажа направо. / Писали сме заедно с Катрала/ И мисля, че тук му стана ясна работата. Факт е, че вече не си даваше зор. Не харесвам Поли, но няма да кажа нищо. Няма да се само цитирам от вчера, когато попитах няма ли да и е неудобно като види "предимството". Моля феновете на Полина да ме разберат правилно. Аз не обвинявам нея за купеното предимство, а продукцията за двойния стандарт. Но това не е изненада.
Хора, срам ме е да призная, но направо пуснах няколко сълзи за Боби. И стига са го сравнявали с Елизабет нейните поддръжници. Може да не е ходил на номинации, но това е негова заслуга. Лично той спаси племето си доста пъти и беше винаги топ.

# 1 247
Вероятно е така, не гледах внимателно в този момент, само забелязах, че много дълго го копа.
И аз не бих го сравнила с Елизабет. Най-напред не е злобен, а и през цялото си участие играеше отборно и се раздаваше без да прави дребни сметки и да си създава бушони. Като цяло мисля, че е широко скроен човек. И вече ми писна непрекъснато да чета за тая наденица. Не са убили човек пък, най-накрая. И какво - организаторите на "великото ядене" си тръгнаха, а останалите се спрягат 2 месеца, все едно са някакви престъпници.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:38 от Poni69

# 1 248
Гледала съм и предните сезони, но в този удариха дъното...съвсем ни взеха за малоумни.
Някои коментираше, че много мрънкаме, ама всяка вечер ги гледаме и им вдигаме рейтинга. Аз лично го гледам на запис след 23ч и "гледам" в последните седмици е силно казано , превъртам епизода за 10-15 минути и това е. Днес пуснах битката на Борис и Паулина, викам си дай да видя какво ще стане, спойлерите сигурно са грешни, ами щом чух 20кг...30кг..25кг.. и Борис стои като статуя и не реагира, само мога да предполагам какво му е минало през главата...та, след въвеждащите думи превъртях играта на скорост х8. Срам, пореден срам за продукцията, не знам как има още хора, които да си мислят, че битките са честни. Joy Алекс беше казал в 1 лайв , че любима му била първата отборна битка, защото тогава не се е знаело кой какви умения има и всичко е било наистина честно.

# 1 249
  • София

Игри на волята: България (01.12.2021)
Сезон 3 Епизод 65

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 01:18 от Mari_Mar

# 1 250
Жалко, че нямаше пари и Борис да си купи предимство пред Полина. Купуват си предимство и двамата участника. Отиват на битка и им казват. Предимството на опонента ти е да носиш верига 30 кг., но нали и ти си купи и ще носиш само 25 кг., оферта от всякъде. Все едно са на пазара, Паулина и Мани, каквото искат. Стоян имам спомен, че искаше предимство в някаква битка за племето си и не му се даде, а на тези и да не искаха им се предлагаше.

# 1 251
  • London
Някой от вас мисли ли да гледа догодина? Аз да си призная....след много натрупвания май, май съвсем честно Не мисля. Или ще се върна пак към Фермата ( защото там може да е драми и скандали за баници ) , но поне такива нагласени битки за всички 6 сезона, които бях гледала не е имало. Тези ги гледам за сефте, миналата година към края почнах и не можах да усетя пародията. Аз лично като човек имащ се все пак за що годе интелигентен си мисля, че ще е равносилно да си плюя на физиономията, ако пак ги пусна догодина....Приятно ми е в темата, но това не е достатъчно. Сериали и сама мога да си изтегля, а факта, че някой е направил сериал и ме заблуждава, че гледам състезание още повече ме ядосва. Искрено се надявам догодина да има алтернативи по това време, други риалититата, на Сървайвър да му тръгне добре и тн. Просто....все си виках, че пак бих им дала шанс...., Но май окончателно стигнах до етапа в който считам, че ще съм много елементарна, ако пак си губя времето с това евтино шоу. Съветвам умните и мислещи хора да направят същото.....само без рейтинг ще им дойде акъла......

# 1 252
Някой от вас мисли ли да гледа догодина? Аз да си призная....след много натрупвания май, май съвсем честно Не мисля. Или ще се върна пак към Фермата ( защото там може да е драми и скандали за баници ) , но поне такива нагласени битки за всички 6 сезона, които бях гледала не е имало. Тези ги гледам за сефте, миналата година към края почнах и не можах да усетя пародията. Аз лично като човек имащ се все пак за що годе интелигентен си мисля, че ще е равносилно да си плюя на физиономията, ако пак ги пусна догодина....Приятно ми е в темата, но това не е достатъчно. Сериали и сама мога да си изтегля, а факта, че някой е направил сериал и ме заблуждава, че гледам състезание още повече ме ядосва. Искрено се надявам догодина да има алтернативи по това време, други риалититата, на Сървайвър да му тръгне добре и тн. Просто....все си виках, че пак бих им дала шанс...., Но май окончателно стигнах до етапа в който считам, че ще съм много елементарна, ако пак си губя времето с това евтино шоу. Съветвам умните и мислещи хора да направят същото.....само без рейтинг ще им дойде акъла......

Аз мисля да се пусна за Сървайвър, ако има пак кастинг, даже съм си намерил авери, които са зарибени. За ИВ също съм ок, но да ме правят на маймуна, няма как да се получи. Ще им дойде нагорнище с мен, като взема да се бунтувам. Иначе бих излизал всяка седмица на битка, адреналина ме зарежда и имам тренинг от нинджи Grinning

# 1 253
Някои хора май им е трудно да разберат за какво иде реч ....
Тук не става въпрос за предимството. Парите са за това или гласове. Няма проблем. Ама има предимство и предимство.
Но оставяме веригата настрана.

От какъв зор Борис трябва да копае 2 пъти по-дълбоко, Кануто да му е с 20кг. по-тежко и оная другата глупост с крана още 40 кг. отгоре?

Нали уж жените били равностойни на мъжете ? Нали Ралица се скъсва да повтаря това?
Защо във всяка 1 физическа игра, мъжете трябва да правят нещата по 2х ?
В реално физическо състезание, каквото и да е, жената няма никакъв шанс и ще изостане с около 20 пъти отгоре.

Само за справка Серина(и двете сестри Уилиямс между другото говориха много), когато беше номер 1 и е 1 от най-великите и с такава здрава физика и почти с мъжки сервис, много и знаеше устата, че можела да бие мъж, който видите ли бил извън топ 200.

И се появи някакъв абсолютно неизвестен извън топ 200, на който режима му бил да пуши и да пие и да играе за здраве с гавра ги победи една след друга 6-1, 6-1, като преди мача е изпил 2 бири и е играл голф и това е напълно сериозно.

Та въпроса ми е, защо тогава като има греди или да се минава през някакви тесни трасета, за мъжете не са 2 пъти по-широки/големи ???
Честно ли е да минават по еднакво тънки греди, като единия е 36 номер, а другия 46 примерно ?
Или пък на измислената им "изометрия", където очевидно килограмите са от решаващо значение ???

Как точно има равнопоставеност, като мъжете са буквално винаги ******* и трябва да правят нещата по 2х и нагоре???
Да не говорим, че Паулина отдавна трябваше да е вън, защото по-нагласена игра от тази с Мартин досега не е имало.

# 1 254
Много съм съгласна с последното мнение. Но имаше доста нагласени игри, не само битката Поли-Мартин.
Аз не възнамерявам да гледам следващи сезони. Дори да има All Stars и Ванчето да участва - сигурно пак няма да гледам. Ако продуцентите се сменят, тогава ще му дам шанс. Моят мъж беше готов и този сезон да зареже, че му писна от глупости много преди на мен да ми писне, но пък аз си исках да го довърша. Няма шанс да започна да гледам Фермата, а по тв няма нищо интересно. Дори този сезон на Маскираният певец не ме радва особено.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 01:29 от FireWithin666

# 1 255
  • London
Е това пуснах сега във фейсбук.....един да ме последва пак е нещо. Аз съм сериозна, догодина сте без мен тук. Аз наистина продължавах да гледам, защото не бях на 100 процента убедена във фалша...., Но то просто и сляп да си....

Догодина няма да ви гледам и съветвам всички мислещи хора да помислят по този въпрос също. Накратко 6 години следях Фермата и тази година избрах да следя това шоу вместо тях. Е, разликата е, че за 6 сезона във Фермата нямаше нито една нагласена битка или поне нямаше породено съмнение за такава. Тук с натрупвания смея да кажа, че за целия сезон вие финално ми доказвате, че това не е никакво състезание, а някаква пародия, някакъв смешен сериал. Давате нерешим пъзел на Валентин, 10 метрово предимство в полза на Кремена и никакъв шанс за Красима, предимството на Паулина същата смехория като освен вериги услужливо бяхте наврели кануто многоооо по-дълбоко. Мани цял сезон я карате да държи кубче на главата и да реди тухлички. Предимства и предложения за харчене на грошове е според участника. За Манка, Паулина и Елизабет отваряте вратите към последните седмици на Семира предлагате торта за РД? Уот дъ фак? Изпратихте позорно много можещи атлети за да ви върви пародийната пумия загрижени по някаква причина за българо полските отношения и българо казакските. Направо може да се наречете Амбасадори.....международни! Накрая изтормозихте всички позволили си да ядат наденица, дори Боби дето не яде месо...но цял сезон следва да се срамува заради този пир. Чувствам се тотален идиот, че изобщо дадох шанс на това шоу ....ама така е като е нямало кой да ми разясни, че всичко е нагласено, тогава нямаше изобщо да си правя труда и да почвам. 🍿🍿🍿🍿

# 1 256
  • Sofia
Мдааа, хитро ги изритаха с раниците на играта. Да са му под ръка мечовете на Андрюшката. Жалко за Стратимир! Много жалко!
Лиглата знае, че срещу мъж ще е по-лесно.
Той и вчера беше с раница.
И никой не се замисли защо само той ходи с раница на съвет.И никой нишо не подозира.
И мармота с шоколада-и той там...

Ох,аз гледам чудесната корица -възелът се разплита ...и как точно на тези три момчета продукцията заплете възела.
Вчера Рбухчиев,днес-Борис,утре-ами те дори не си направиха труда да подадат анонс към битката-толкова е ясно какво ще се случи.
Ами да са ни честити финалистите-достойни и комплексни!
Ако щеш вярвай,точно същото си го помислих.Wink

Катрала,и аз май съм до тук.Не,че на някой му пука,ама...Тази година ми дойде прекалено.Даже доглеждането в момента ми идва малко мазохистично,та не виждам смисъл да си го причинявам повече.

# 1 257
Битките трябва да са при равни условия или поне сходни. Играта между Неделчо и Рабохчиев беше равнопоставена и за различни полове. Ако се играеше вчера, Борис щеше да има превес в кокилите понеже е здрав в ръцете. Така да си шляпаш кг., както на теб ти падне е грозно. Нз какво е толкова трудно да ги подбират битките шанса да е 50 на 50 или 60 на 40. Бил съм по бригади няколко години в Англия и както са ми вкарвали damage румънките, никой не ме е бил. Всичко е до избора на битка.

# 1 258
  • София
Най-сетне имах възможност да изгледам началото на епизода и битката между Борис и Паулина. Знам, че не е добър знак човек да си говори сам, но аз може би на всяка минута повтарях "млъкни, Димо", последвано от кратък период на "млъкни, Ралице". Стана ми болно в един определен момент, когато Борис си премести веригата  от врата на кръста и пак беше прекалено дълга, след което си я обви около едната ръка. Това на страна, той, поставен в тази напрегната ситуация, допусна грешката да се опита да извади кануто директно със сила и го повреди, но това беше сравнително малка грешка според мен. След това форсмажорни обстоятелства го принудиха да копае 30 минути, за да извади своето кану. Изоставане, което нямаше как да бъде наваксано. Паулина много се затрудни с килограмите, видя се, не се е преструвала, Борис въпреки допълнителните тежести се справяше по-добре и по-бързо (донякъде разбираемо), но времето, загубено в началото се оказа безценно.

Непосредствената реакция на Паулина след победата намирам за искрена. Когато пристигна при останалите или не са ни излъчили всичко, или целенасочено отново не преразказа битката, така както направи и с битката срещу Мартин. Предполагам, че в даден момент все някой я е попитал какво е било предимството и е трябвало да им обясни... Надявам се да не научават едва сега с нас зрителите. Неделчо като се върна от битката с Рабухчиев веднага "изпя", че Рабухчиев го е бил на всички елементи без последния.

Реакцията на Симеон също смятам за искрена, имам предивд това, че се разплака от отпадането на Борис, а не думите му към Паулина след това. Останалите също не се преструваха, никой друг не "оплакваше" Борис. Бих отбелязала и че Симеон е показал повече емоция в този епизод и тогава, когато му донесоха Хариет на плажа, отколкото Елизабет за целия си престой. От оставащите участници бих се радвала "Топ три" да се състои от Неделчо, Стратимир и Симеон, другите трима попадат в отрицателната ми класация: Елизабет и Андрей са там от началото, Паулина преди не я забелязвах, но след равностойната ѝ битка с Мартин и вербалната агресия и тормоз над Валентин и Семира (хора, които не ѝ отвръщаха; в нито един момент не се държа така с Туджаров, както се държа с тях) в даден момент, не е излизала от там. Не я обвинявам, че си е изпозлвала грошовете, тази битка не ѝ е донесла повече негативи, отколкото вече беше събрала в моите очи.

Като за финал ще отбележа, че на най-комплексния участник му беше необходимо да види как трима участници редят успешно "кулите си от карти", за да разбере, че неговият метод е грешен. Многократно е обсъждано, че не всеки е всестранно развит, добър на логически игри и дори умен, но когато имаш отговора пред себе си, е необходима само доза досетливост, за да го осъзнаеш. Нещо, което котките притежават в повече от Андрей, имайки предвид, че в даден момент успяват да се научат да си отварят вратите сами.

Последен послепис: Когато Димо отиде да взима участниците за нощната битка, направо си се обърна към тях с "Бойци".

# 1 259
Това за Милена не е вярно - тренирала е лека атлетика и се е занимавала с културизъм. Има информация за нея в нета. Със сигурност е стъпвала в залата.

Общи условия

Активация на акаунт