💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 731
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Ох,аз гледам чудесната корица -възелът се разплита ...и как точно на тези три момчета продукцията заплете възела.
Вчера Рбухчиев,днес-Борис,утре-ами те дори не си направиха труда да подадат анонс към битката-толкова е ясно какво ще се случи.
Ами да са ни честити финалистите-достойни и комплексни!

# 1 231
  • Испания
Ох,аз гледам чудесната корица -възелът се разплита ...и как точно на тези три момчета продукцията заплете възела.
Вчера Рбухчиев,днес-Борис,утре-ами те дори не си направиха труда да подадат анонс към битката-толкова е ясно какво ще се случи.
Ами да са ни честити финалистите-достойни и комплексни!

Дааааааа. Корицата е метафора.

Достойните най-комплексни дори не си дават сметка каква е реалността. Е, животът ще ги научи.

# 1 232
  • В светлината на слънцето
Още не мога да си намеря място от яд. 😡

# 1 233
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тия саби също нечестно спечелени. !!!

Разбира се.Щом е за Елизабет и Андрей,всичките им грошове и саби са нечестно спечелени. Хахаха.

Две елиминационни битки досега за Паулина.И на двете,Продукцията не й дава предимство,а направо й дава играта.Такова явно бутане ме води до мисълта,че още в началото са я нагласили да е в топ 3 финалната битка.

3-та игра за баланс,разочарована съм,очаквах повече разнообразие.За мен това са игри на голям късмет и минимални умения да редиш паници и карти.
И двете игри са в минус на Елизабет,която заради своя ръст,й е най-неудобно да достига върха,а това се отразява на баланса й.

Андрей си използва сабите(съвсем честно спечелени!) във възможно най-добрият случай.

# 1 234
  • София
Никога не дават или казват как се решава кой на коя банка да играе и сега с влизането всеки си търсеше местото, но кога са му го казали -никой не знае

В Сървайвър (САЩ) преди всяка битка казват, че ще теглят чоп кой на коя станция да застане. Тук не е ясно.
Нямало жребий.Подреждали ги според както било добре за камерите Simple Smile
Например Валентин най-добре е стоял на камерите на зелената дъска Simple Smile

# 1 235
Не знам, това е пълен цирк. Така грозно "сготвиха" Борис. И нелепите коментари, че Паулина победила рекордьор на Гинес.
Всички като отпаднат дрънкат колко е било вълнуващо и е най-якото нещо в живота им, знам, че на синхроните ги побутват редакторите, а и адреналинът ги тресе доста. Но ако Алекс си тръгна така зрелищно за това, че им взеха победата (поради факта, че са спечелили на пълен стомах 😂), не знам колко силно трябваше да затръшнат вратата Борис и Мартин. Нелепо, кухо, та дрънка.
Коментарът на Вальо е много на място. Личи си, че е адски разочарован. И вероятно не е само той. Надявам се свестен човек да не припари до това предаване.

# 1 236
Значи Кремена може да бие Елизабет, а Стратимир да не може

# 1 237
Стори ли ми се, но в промото за утре сякаш се мерна русата коса на Елизабет в клипа с постиженията на 5тимата полуфиналисти.
Освен с Елизабет имаше кадри и със Станимир и дори с Борис.

# 1 238
За разлика от всички смятам, че Борис сам се прецака - първо с това как си постави в началото веригата и после с това, че си пречупи кануто в желанието да го изтегли без да разкопава. От там нататък загуби плъзгащия момент, който има по принцип кануто за да се движи лесно във водата и на всяка стъпка имаше спънка, точно от разместената долна линия.
За спортист като него всичките тези тежести са нищо, ако правилно придвижваш и използваш инерцията на гладкото дъно.
Така че нямаше никакво значение предимството на Поли в случая.

И Неделчо си взимаше плочките от масичката с кулата, въпреки че по условие трябваше всяка да се вземе от другата, ама нали е Неделчо - за него може и никой не коментира, виж ако беше Паулина досега да сте я разкостили.

И да се повторя, че актьорите са много зле, не им се получават ролите, дано догодина подберат поне в това отношение по-добри, то е ясно, че истински състезания няма да гледаме с тези продуценти.

# 1 239
Жалко, че няма да го спрат

# 1 240
Баце Любо

# 1 241
  • Сред мелниците
Няма по-отвратителен сезон.
Най-достойните отпаднаха, за да останат трите мижитурки в червено.
В предните сезони, дори и да не бяха най-силните състезатели на арената, победителите бяха поне добри хора. А сега, като знам кой се очертава за победител, направо се отвращавам.
Паулина не купи предимство за себе си, а мъчение за Борис...
Десетки пъти съм харесвала, каквото си написала, ти и други, а от това настръхнах.
Неморално е това, което се случва в нашенските ИВ.
Чак започвам да се чудя наистина ли няма смисъл поне да опитаме да направим нещо? Само ще се тръшкаме ли?

# 1 242
  • London
Ето това са най-големите отрепки!

igri.na.voliata.bulgaria Тя показа какво значи СИЛА, тя показа, че е възможно жена да бъде на върха!💙 Паулина победи рекордьора на Гинес!💪🏼
Великанът Борис е наистина достоен.
👏🏼 За уважение!
💙 Благодарим ти, Борис, че беше част от Игри на волята.[/i]

Победила рекордьора на Гинес! Продукцията го победи, за да покаже на следващите кандидати какво ще им се случи, ако смеят да се изправят срещу нея.
.
Това си е унизително. Ако го беше победила жена атлет, шампион, наистина здрава и добра състезателка навярно щях да го приема по-иначе....ама Поли с това предимство и микрофона. Не знам....жалкарщина е.

# 1 243
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така че нямаше никакво значение предимството на Поли в случая.

Kaк да няма? 25кг вериги,20 кг+ в кануто и още 30кг(ако не бъркам там) на крана.
Това е безумие.Хората,които раздават права на другите държави да правят играта,не следят ли за коректност,не се ли намесват...
това е подигравка със зрители,участници и с оригиналния формат...!

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:46 от Adoralova

# 1 244
Бях за Борис да спечели. Мисля, че в случая нито Паулина, нито продукцията са виновни. Борис е достатъчно силен, за да издържи веригите и да победи. Просто прекалено много време му отиде, за да изкопае кануто и това му изигра лоша шега. Паулина също вложи много усилия, не беше лесна играта и за нея. Не може да се каже и че е нагласена за нея - не беше баланс или игра за ловкост. Боби не прецени как да откопае по-лесно кануто и изостана много във времето.

Общи условия

Активация на акаунт