💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 736
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 095
Ако Морунката или Борис си бяха купили предимство тук щяха да отнесат бурни овации. Паулина ми се видя искрена дали е или не е си е нейна работа. Аз не разбирам, хейта който отнася, не е длъжна нито да пази Борис, нито да се съобразява с него. Борис и другите горили явно няха решили че понеже аууу директно на финала. Нищо против Борис, симпатичен ми е но не виждам защо тряжва да й пука за Боби и да не ползва предимство или друга облага. Нали всипки се борят за победа а не да са майка Тереза. Или може би победителя тряжва да даде 100 хил на Борис понеже той завалиийката е победен нечестно.

# 1 096
Поне малко ми оправиха вечерта като гледам как им падат на Андрей и Елизабет плочките. Joy

# 1 097
Ох, игрите за имунитет - еднотипни, игрите за елиминация - вече играни.. скууууукаа Expressionless

# 1 098
  • Germany
Дечката накрая ще метне един бърз пъзел на финала и ще вземе парата 😉

# 1 099
  • София
Никога не дават или казват как се решава кой на коя банка да играе и сега с влизането всеки си търсеше местото, но кога са му го казали -никой не знае

В Сървайвър (САЩ) преди всяка битка казват, че ще теглят чоп кой на коя станция да застане. Тук не е ясно.

# 1 100
  • Където морето целува небето...
Ей Андрюшата, на който много му се ходи на битки, не даде победата на Мишленцето.
Много ме е яд, че Неделчо е с имунитет! Да видим кой ще пратят срещу Елизабет.

# 1 101
Поне Елизабет е номинирана. Да видим кой ще е срещу нея.

# 1 102
  • Испания
Най-комплексните - последни.

# 1 103
  • София
Не бих си и мечтала за по-благоприятно развитие на настоящата битка. Сбъдната мечта. Purple Heart Честито на имунизирания и на номинираната.

# 1 104
  • London
Хора Неделчоооо си върви към финал хаха смеем се ние ама си е Фантомас няма го на картата на спойлерите.Joy

# 1 105
Елизабет ще победи Стратимир?

# 1 106
Елизабет беше обречена с този ръст в случая. А само Ралица е видяла на Андрей вътрешните терзания

# 1 107
Ама защо, защо някои тряжва да прави нещо за някой. За мен Андрей си индивидуален играч, както всеки друг.
Утре очаквам Елизабет и Стратимир.
Според мен Дечката накрая е победител хахх.

# 1 108
Искам Елизабет срещу Поли или Симеон или Андрей. И Бета вече да си ходи.

# 1 109
  • София
Чакам някой да се оплаче, че продукцията втора игра прецаква Елизабет с битка, която не може да спечели заради ръста си Smile

Общи условия

Активация на акаунт