💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 816
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 290
Денят ми не е минал напразно. Благодаря на Соня и Смайли, че подсказаха разликата. На мен пък не ми се гледат едни и същи игри. Могат да измислят нови неща- надявам се. А "легендите", които разказва Ралица са умопомрачителни. Струва ми се, че маорите в Нова Зеландия ще са много изненадани, ако чуят тези истории. Като имате предвид, че са били достатъчно умни да се противопоставят на Британската империя и да сключат договор за правата си.

# 1 291
Е това пуснах сега във фейсбук.....един да ме последва пак е нещо. Аз съм сериозна, догодина сте без мен тук. Аз наистина продължавах да гледам, защото не бях на 100 процента убедена във фалша...., Но то просто и сляп да си....

Догодина няма да ви гледам и съветвам всички мислещи хора да помислят по този въпрос също. Накратко 6 години следях Фермата и тази година избрах да следя това шоу вместо тях. Е, разликата е, че за 6 сезона във Фермата нямаше нито една нагласена битка или поне нямаше породено съмнение за такава. Тук с натрупвания смея да кажа, че за целия сезон вие финално ми доказвате, че това не е никакво състезание, а някаква пародия, някакъв смешен сериал. Давате нерешим пъзел на Валентин, 10 метрово предимство в полза на Кремена и никакъв шанс за Красима, предимството на Паулина същата смехория като освен вериги услужливо бяхте наврели кануто многоооо по-дълбоко. Мани цял сезон я карате да държи кубче на главата и да реди тухлички. Предимства и предложения за харчене на грошове е според участника. За Манка, Паулина и Елизабет отваряте вратите към последните седмици на Семира предлагате торта за РД? Уот дъ фак? Изпратихте позорно много можещи атлети за да ви върви пародийната пумия загрижени по някаква причина за българо полските отношения и българо казакските. Направо може да се наречете Амбасадори.....международни! Накрая изтормозихте всички позволили си да ядат наденица, дори Боби дето не яде месо...но цял сезон следва да се срамува заради този пир. Чувствам се тотален идиот, че изобщо дадох шанс на това шоу ....ама така е като е нямало кой да ми разясни, че всичко е нагласено, тогава нямаше изобщо да си правя труда и да почвам. 🍿🍿🍿🍿
Много добре написано! На 100% подкрепям!

# 1 292
За разлика от всички смятам, че Борис сам се прецака - първо с това как си постави в началото веригата и после с това, че си пречупи кануто в желанието да го изтегли без да разкопава. От там нататък загуби плъзгащия момент, който има по принцип кануто за да се движи лесно във водата и на всяка стъпка имаше спънка, точно от разместената долна линия.
За спортист като него всичките тези тежести са нищо, ако правилно придвижваш и използваш инерцията на гладкото дъно.
Така че нямаше никакво значение предимството на Поли в случая.

А ти например всеки ден ли си слагаш вериги, та да знаеш как е най-добрият начин да се омотаеш с тях? Когато ти се сучи сефте такова нещо се учиш с проби и грешки. Я колко време им отне да се научат  на техниката на минаване на халки. Ами ваденето на дървени стълбове от пясъка? Пак трябваше време и само някои уцелиха техниката.
Второ, тегленето на кануто си е съвсем законно действие, използвано и преди. И той опита така за да използва своите силни страни и да навакса. Но сега хем беше заровено по-дълбоко, хем много натоварено. И вината за това, че кануто се смачка не е на състезателя, а продуцентите. Ми като режеха главите на онези риби ако някой много як си беше скъсал жицата пак ли щеше да е той виновен??? Това си беше абсолютен гаф на предаването - не съобразиха, че оборудването им не съответства на мерака им да му стъжнят живота.
А това как всичките тежести били нищо, го разправяй на старата ми шапка. От един момент нататък всеки килограм има значение, особено ако говорим не за моментно усилие, а за игра на издръжливост. Я виж щангистите - вдигат си щангата, а после с 2,5 кила отгоре ги смачква. Нали не са нищо 2,5 кила за професионални атлети?

Така че, да се говори как предимството на Поли нямало никакво значение е много силно изкривяване на истината. Просто имаше план да го закопаят и го закопаха, в нагед уж силова (като за него) игра.

# 1 293
  • Където морето целува небето...
Както писах преди време - Тук финала не се печели, а се купува! Че и с чужди пари...

# 1 294
Струва ми се, че новият потребител е този, който в един момент ни се скара, че не осъзнаваме, че участниците не стоят на реката, въпреки че никой не спореше с него/нея. Нито Милена не е стъпвала във фитнес зала, нито кануто на Паулина е било "леко като перце". Играта може да е била манипулирана и кануто на Паулина да не е било "леко като перце", няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Очевидно кануто е много по-леко от това на Борис, но тя се изпоти толкова много, че и клинът и тениската ѝ си смениха цвета. Може би гримьори са спрели битката, за да я залеят с вода? И Елизабет и Паулина изглеждаха силно затруднени от тази битка, от трите жени, носили кану, само Кремена се справи с "лекота".

Нали знаеш, че дяволът е в детайлите. Никой не казва, че на Поли и е било леко. Говорим против опита за изравняване на силите на мъж и жена (отделно за тежестта на предимството). Точно тук детайлите решават всичко. Ако, хипотетично, 10 кг изравняват силите, но го натоварят с 20, това на пръв поглед е все едно и също, ама детайлите (разликата от 10 кила) правят разлика от небето до земята.

# 1 295
Не мисля, че е нужно за обиждате така останалите участници, след като фаворита ви е отпаднал. Всички са тук, защото понякога са си изиграли играта. Аз лично се надявам в топ 3 да влязат Неделчо, Андрей и Елизабет

# 1 296
Някои пък се надяваме да не влязат. Надявам се да останат Поли, Симеон и Стратимир.

# 1 297
Аз се зачудих защо Паулина отиде с такъв дълъг клин на битката- уж жега, но после като жена се досетих. За последните игри Ралица и Димо бяха коментирали, че е било много топло. Освен това вечерта като отиде Димо при тях и тя се засуети горе, май каза ‘’ и сега превръзките “. Не съм сигурна, но не виждам друга причина за този дълъг клин в жегата.И в това отношение не им е било много лесно на жените, как са издържали на реката - не знам. Иначе не харесвам Паулина, но беше в правото си за предимството. Ходила е на битки, участвала е, спечелила си е предимствотото. Да беше ходил и Борис, да имаше предимство.
Симеон май изманипулира сините. Не съм била за сините, но според мен те се предовериха на Симеон и оттам започна да се разпада племето. С номинирането на Валентин ( а тогава според мен трябваше да номинират Симеон, а те го направиха капитан след Мани ). Можеше да пробват Симеон, Стратимир и Паулина( имаха грошове )да спасят Рабухчиев, не го направиха. Защото Ралица пита мешано за купуването на гласове, можеше да си направят сметка. Донякъде и сами се прецакаха.
И аз съм за Андрей, Неделчо и Елизабет.

# 1 298
Довечера ще гледам аз , искам да разбера дали гифчето на корицата на темата е пророческо. Joy Само Стратимир още е в играта. Не знам как имате любимци сред останалите, за мен всичките са един дол дренки. Няма един положителен образ, да се хванеш за него...Всъщност има 1 герой , който ще спечели на 100% и това е продукцията, а тя играе по -мръсно от всички участници взети заедно. Ill

# 1 299
  • Испания
Балетната школа

# 1 300
  • Испания
Ха, Морунов казва, че нямали забрана да публикуват в социалните мрежи, след като са излезли реално от формата, т. е. от снимките.

Доста му е пораснала работата. Били се свързани с него ПР-ките на пожарната. Едната дори била казала: "В момента има двама пожарникари в България - Бойко Борисов и ти". Искали да се снима в календари... Календарът вече е издаден. Май послъгва тук-таме.

Водещият мисли, че всички имат "различни костюмчета", на някои били  прашки.

Морунов: "Те момиченцата, нали се сещаш, че така си печелят популярност". И тръгнаха да гледат последователи. Морунов каза, че според него - Елизабет, защото имала страхотна тактика точно за събиране на последователи. Какво видяха? Елизабет - почти 77 000 последователи, Красима - 55 000, Паулина - 41 000. Морунов: "Значи, Елизабет ги удря у земята". Морунов 46-47 000, а преди да влезе - 200.

От какво се интересуват днес хората! Пóтрес!

Водещият го съветва да се снимал по пожарите, особено ако имало някое котенце.

Морунов казва по нещичко интересно, но интервюиращият го е фатално зле.

Чудя се как Морунов е е ски учител през зимата, а през останалото време - пожарникар. Държавните служители не работят на сезони. Поне преди да напусна България беше така.

# 1 301
  • София
Катрала,
ЕЕ, стига де, уф :о
Знам, че ще се видим  скоро в темата за Сървайвър, ама нИдей така. :/

Седмицата е смешна, не виждам който и да е победител да остане приятен спомен, точно обратното. Ако случайно Андрей е победител, то ще е по-малко достоен и от Милен, смятай. Така че все тая. Добрин колкото и да го хулехме навремето имаше много по-запомнящи се и ключови прояви в сравнение с победителите от сезони 2 и 3 (който и да е от сезон 3 от настоящите в играта).
Мен ако питате, Неделчо ще е най-приемливия победител от тези, които останаха. За слаб сезон, ми нека слаб физически състезател да спечели, така им се пада. И от друга страна, момчето си изигра играта, стигна дотук, няколко пъти беше и на Арената, мина през какви ли не кризи и скандали и си оцеля. А и е царя на пъзелите все пак, не е малко.
В смисъл от тези които останаха да го кажа така. Който и да спечели, няма да стои никак убедително. Толкоз.

Така че няма смисъл да се карате за глупости. Simple Smile

# 1 302
  • Испания
Най-достойната за победител този сезон - Мани - вече я елиминираха. Единствено тя беше достоен завършек на този сезон. Всичко друго - тц!

# 1 303

Симеон май изманипулира сините. Не съм била за сините, но според мен те се предовериха на Симеон и оттам започна да се разпада племето. С номинирането на Валентин ( а тогава според мен трябваше да номинират Симеон, а те го направиха капитан след Мани ). Можеше да пробват Симеон, Стратимир и Паулина( имаха грошове )да спасят Рабухчиев, не го направиха. Защото Ралица пита мешано за купуването на гласове, можеше да си направят сметка. Донякъде и сами се прецакаха.

Ралица пита по всеки друг начин но не "мешано".

# 1 304
Каква изненада за играта довечера. Изобще не очаквах, че ще има греда за минаване. Горката Елизабет! Ще се озори сериозно.
Единствената достойна победителка в този сезон е Мани и го казвам без капка ирония.
Добре де, всички, които се дразнят и пишат, че смятаме само игрите, в които са отпаднали любимците на някого за нагласени, защо не приемете и обратното. Това, че вашите пък са спечелили не ги прави автоматично честни.
Гледам, че Стратимир няма 25кг верига на врата. А да видим сега коя е по-любимата на продукцията. На вчерашната видяхме какво брутално предимство дадоха. То по-скоро беше наказание за Борис, но както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт