💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 794
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 455
Как единствена! А Доли и Моли? Или те са вече пастърма?

# 1 456
  • София
Вече спойлерите стават грешни... очаквам Неделчо да победи хаха накрая
Скрит текст:
Не е необходимо да са грешни, имаше спойлър, в който Елизабет и Стратимир напускат в един ден.

# 1 457
  • Испания
Всички прегърнаха Стратимир. Само Неделчо не си вдигна з..ника от стола. Възпитание!

# 1 458
Предлагам на всички мъже да си сложат доброволно по една верига от поне 20 кг. Най добрата трябва да спечели. Все пак Паулина е най честно достигнала та до тук.

# 1 459
Предлагам на всички мъже да си сложат доброволно по една верига от поне 20 кг. Най добрата трябва да спечели. Все пак Паулина е най честно достигнала та до тук.
Не, воля имала. 😜 😂 😂 😂

# 1 460
  • София
Неделчо: Първосигнално винаги ми идват много глупави идеи, после се раждат.
*Паулина и Стратимир дават идеи*
Неделчо: Ето казах ви, че първите идеи винаги са глупави.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:59 от La Vikinga

# 1 461
Днес няма да има време друг да отпада.

# 1 462
  • София
Понеже гледам със закъснение, мога да отбележа как 80% от коментарите са за нагласената за Елизабет битка... Ама пусти късмет на Тими бе, еййй, как пък така се случи, само зелени кукички да вади и само истински халки...!!

# 1 463
Да обобщим: според болшинството от бг мамите победата на Паулина в тази игра беше нагласена, а на Стратимир - не. Grinning Всеки, който малко от малко владее теория на вероятностите, е наясно какво се случи и как ни беше представено. Елизабет може да е всякаква, но си я прецакаха яко днес. Това кой от пишещите тук кого харесва и кого - не, е друга тема. За протокола - за никого не съм от двамата, фаворитът ми отпадна отдавна посредством грешен пъзел.

# 1 464
  • Испания
Вместо да играят, сега ще ни пускат социалните им контакти.

# 1 465
  • София
Моят се задава скоро. 😜
Ще ви залея със спам като отпадне непобедимата. 😜 😂
Скрит текст:
Всички коментари за нагласена игра ще прочета и изтърпя, както се наложи и все още се налага да четат почитателите на Паулина. Важното е, че моментът, който чакам от три месеца, настъпи. People DancerPeople DancerPeople Dancer
Аз не харесвам Паулина, често я критикувам и битката ѝ срещу Мартин беше и остава моментът, който най-много ме е възмутил този сезон, а това значи много, имайки предвид какви други неща се случиха. Така че ще празнувам с теб, когато тя отпадне. Но Елизабет ми беше най-неприятният участник, та много се радвам днес. Стратимир го харесвам от началото, ако се абстрахирам от поведението и изказа му навън.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:01 от La Vikinga

# 1 466
Когато Елизабет вади предимно грешни торбички и след това ги хвърля без мисъл, Тимо ще иде точно при тези торбички. Не е ядрена физика това.

# 1 467
  • София
От останалите, единствено Симеон не искам да печели... много ми е неприятен.

# 1 468
Ама после трябва със същите тези кукички да изтеглиш правилните рингове. 😉

# 1 469
  • София
Нямам търпение Милен да посочи Андрей за фаворит. Satisfied

Edit: Не го посочи. Но не го и питаха.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:04 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт