💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 735
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 470
Когато Елизабет вади предимно грешни торбички и след това ги хвърля без мисъл, Тимо ще иде точно при тези торбички. Не е ядрена физика това.
Ех, този Тими, имал очи на .... си значи. Simple Smile А за ринговете обяснение имаме ли?

# 1 471
Обаче Неделчо се е приготвил за финал
Аз пък от миналия ден слушам как Симеон е сигурен в себе си и едва ли не другите са някъде там случайно и той е абониран за финала, че дори за победата....дано не е така Flushed

# 1 472
Утре уж финал ,ние имаме още петима участника ,а те ми викат победителят от миналия сезон.Каква  му е идеята и целта на това да си разтягат локум

# 1 473
Нагласено, ненагласено, нищо не мога да променя. Затова съм от наивните зрители. Станимир ми е фаворит и съм доволна от днешната битка Bowtie
Ок съм да спечелят и Андрей или Неделчо. Всъщност и за Паулина  нямам против.
Само Симеон не ми харесва, а даже нямам реална причина.

# 1 474
  • Испания
Чудят се с какви глупости да ни занимават.

# 1 475
  • Варна
Дори не зная какво да напиша, но и тази битка ми остави горчив привкус. Как пък този басейн беше пълен само с зелени куки, а дали наистина имаше и 7 фалшиви ринга.
Как може дори и във финалната седмица да манипулират толкова грозно игрите. Rage
Нямам любимци, но ми се искаше хората да отпадат по- малко по честен, достоен начин.

# 1 476
  • София
Утре уж финал ,ние имаме още петима участника ,а те ми викат победителят от миналия сезон.Каква  му е идеята и целта на това да си разтягат локум
Всички ще отпаднат наведнъж и после ще има десетминутна битка между последните двама. Затова ми се размиха битките между финалисти и полуфиналисти, стори ми се, че Ваня отпадна трета и веднага изправиха другите двама в битка, защото всичко ни го стовариха наведнъж.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:32 от La Vikinga

# 1 477
Изглежда утре ще е голямото отпадане. По човек на минута. Simple Smile Тази вечер ще разтягат локуми.

# 1 478
  • Germany
Ние вкъщи си мислим, че Стратимир по някакъв начин виждаше истинските рингове. Не знам дали е възможно да се проследи вървата или нещо такова. Но имаше някакъв трик, който той ползваше. Иначе във водата гледаше Елизабет, къде пуска грешните торбички.

# 1 479
Аз май ще се радвам, ако Неделчо победи Grinning  хем дразни, но ми е жал за него, а и оценявам факта, че се старае, има воля дори на арената.

# 1 480
Утре са от 20.00.
Трябва им пълнеж.

# 1 481
Някои от правилните рингове се виждаха. Бяха сякаш леко по-нависоко. А Стратимир си имаше последователност на вадене.
И нагласена да е играта - не е първата. Сякаш битката между Бета и Мартин не беше на късмет.

# 1 482
Колко ли часа ще е предаването утре. Три месеца се влачиха и утре за един два часа ще трябва да се изиграят три игри и да отпаднат трима за да се играе финал

# 1 483
  • София
Неделчо е грозното патенце във формата, каръкът, който оцелява сред силните.

# 1 484
  • София
Ралица какви ги плещи... Какви хора е наблюдавала да точат ножове с усмивка?! Unamused

Общи условия

Активация на акаунт