💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 663
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 635
Ох, виждала съм го толкова много пъти , веднага след раздяла жената отслабва, сменя си прическата, видимо изглежда добре и щастлива , но всъщност я боли..нормална, човешка реакция да се покажеш силен. Да се опиташ да изглеждаш по -привлекателна, да му покажеш един вид какво е загубил, да върнеш собственото си самочувствие , нормално , напълно нормално за мен.
Много интересно, че си е избрала Рабухчиев за фаворит , ако е искала да дразни Симеон знаете, че изборът й щеше да е друг. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.с Стратегията на Туджаров куца от самото начало, защото не се коалира със силни играчи. Той самият е слаб играч и си го признава. Целта му през цялото време е била да стигне до края БЕЗ индивидуални битки. Борис не е ходил на битки , защото не е бил номиниран от другите! Не може сам да номинира себе си. Племето му го е смятало за толкова важен , че да не рискува да го загуби в елиминационна битка, той защо трябва да е виновен затова? И не е правил коалиция с никого. Виждате, че спечели уважението и на Шампионите, и на Приключенците.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:57 от mikipoli

# 1 636
Аз нямам фаворит довечера ,който и да вземе парите жив и здрав да е ,да им се радва и харчи с кеф.Неделчо ми е забавен,но не става за победител,а ако решат на него да ги дадат ще съм още по-доволна,въпреки че не заслужава просто другите не ме кефят толкова.Симеон ми е доста антипатипатичен,Стратимир и той не ме кефи,Полито -визуално хубаво момиче,но и то не е подходящо като за последен финалист от женски пол,Андрейката ми на двата полюса.Та най-малко бих се зарадвала ако Симеон вземе парите.Яко е момчето,борбено,заслужава,но на мен от излъченото не ми харесва.

Тази година кандидатите са предимно млади хора.По-голямата част са там точно за популярност и слава.В последните години инфлуенсърите нашумяха много,а как се става най-лесно известен?Като те дават по телевизията три месеца.Самият Туджаров разказваше как са правили схеми на реката за повече последователи и са обсъждали коя социална мрежа е най-актуална в момента.Стратимир и той каза,че е бил там да си популяризира "бранда" на дрехи.
Та в тази връзка такива ентусиасти за слава са добре дошли за продуценти и винаги ще имат кандидати за участие  без значение какво се излъчва.

Това момче ,което го публикувате тук -Николай, взима участие и в ново Ютюб "предаване" Следващият инфлуенсър на България,заедно с още 40 драпащи за внимание млади хора.Лесните пари привличат ,а в момента такива се правят именно в социалните мрежи.

# 1 637
  • London
Правят,правят колко да се правят ....те и инфлуенсърите станаха повече от възможните последователи.Joy Пък и в техния случай всяко чудо за три дни....сега почва Сървайвър и хората ще обсъждат новите звезди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 638
# 1 639
За мен, от всички тук останали, единствено Стратимир и Паулина имат място /и го казвам като човек, който хич не симпатизира на Паулина, но определно се отличава от жените/.
Идеални и равностойни щяха да са тук - Мартин, Стоян, Морунов, Соня, Борис, Александър, Красима, Стратимир, Паулина и Валентин. За Неделчо се чудя, но той ми е на кантар.
И като казах Неделчо - разплака ме с историята си за вече бившата му приятелка, с която са били толкова много години. Реално с нея са му минали младите години. И в тази връзка се сещам за злобата на Соня, че Неделчо нямал нищо отвън...

# 1 640
Хубави ръце и гръбче има Красима. И самата тя си е хубавка ❤ Сладки са с гаджето.

# 1 641
Аз не разбирам хейта към Андрей.
Защо при нас са на почит простаците, шумните и тарикатите?

А възпитанието и интровертността са представяни като голям минус. Един мъж трябва да си тежи на мястото, да е хладнокръвен и овладян в емоциите.
За мен Андрей е много по-голям мъж от горилите, които се тупат по гърдите и се правят на интересни.

Ако за Вас това е хейт по Андрей, какво трябва да каже Симеон. Предполагам, че него визирате под простак. Аз може и да не харесвам Андрей, но никога не съм го обидила. На мен лично Андрей нито ми тежи на мястото си/кое място точно?/, нито е хладнокръвен. А един възпитан мъж няма да позволи горните сторита на жена си. Те просто преливат от възпитание и определено не са просташки.
Аз не следвам Симеон, но някой може ли да каже, дали има подобни изцепки? Интересно е, наистина ли е такъв пък чак простак?

# 1 642
  • Испания

Ако за Вас това е хейт по Андрей, какво трябва да каже Симеон. Предполагам, че него визирате под простак. Аз може и да не харесвам Андрей, но никога не съм го обидила. На мен лично Андрей нито ми тежи на мястото си/кое място точно?/, нито е хладнокръвен. А един възпитан мъж няма да позволи горните сторита на жена си. Те просто преливат от възпитание и определено не са просташки.
Аз не следвам Симеон, но някой може ли да каже, дали има подобни изцепки? Интересно е, наистина ли е такъв пък чак простак?

Ами, не. Даже сега потърсих профила му, за да напиша линка му, но се оказа, че профилът липсва. Явно го е изтрил.

# 1 643
  • London
Не ми се вижда Симеон простак, а и с мен винаги е бил любезен. Ако попитам нещо или коментирам винаги Благодари, харесва коментар, отговаря.

Нищо не е изтрил, ако говорите за на Симеон профила.
https://instagram.com/simeon_stankovich?utm_medium=copy_link

# 1 644
  • Испания
Не ми се вижда Симеон простак, а и с мен винаги е бил любезен. Ако попитам нещо или коментирам винаги Благодари, харесва коментар, отговаря.

Пише, че или адресът е грешен, или тази страница вече не съществува. За мен няма значение. Доскоро виждах профила му и не съм видяла нищо просташко.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:34 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 645
Хич не й отива тази прическа.
Предполагам, че тази вечер повечето участници ще се събират да гледат финала заедно.

# 1 646
Леле каква е тая визия 92-93-та година

# 1 647

Имам същите впечатления от Боби, Стоян и Алекс. Мерси за линка. Много ми хареса статуса на Симеон за Борис.

Елизабет чисто визуално тук ми допада като че ли. Няма да забравя обаче аутфита в стил "Реклама  на кока-кола от 60-те". Grinning

Аз пак да попитам, как ще се играе довечера? Нали уж трима само играят? Предхождаща битка ли ще има?

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:47 от Lafusko

# 1 648
Хубави ръце и гръбче има Красима. И самата тя си е хубавка ❤ Сладки са с гаджето.

Обаче колко е различна сега … дали от косата или … ?!
Все едно друг човек е.

# 1 649
  • Испания

Аз пак да попитам, как ще се играе довечера? Нали уж трима само играят? Предхождаща битка ли ще има?

Предполагам. Тогава ще отпаднат петият и четвъртият, ако останат трима, за да се бият за първото място. Миналата година бяха двама.

Общи условия

Активация на акаунт