💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 422
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Испания
Като спечели Андрей, само ще напиша: "Ах, каква изненада!"

Цитирам те и ще напиша същото, но с повече удивителни, защото такова нещо не съм очаквала Joy

Дооооооооообре!

Смайли, адмирации за търпението ти!

Благодаря, сладурче!

# 1 801
Ох какви глупости изговориха Димо и Ралица...

# 1 802

Стртимир  вчера си изхарчи целия късмет.!!!.няма розови куки в басейна  Wink няма празно тапи Wink по дълъг е от дребната  виждаше въжетата от високо

# 1 803
Не мога да повярвам-Неделчо Богданов най-после отпадна.

# 1 804
Да, Симеон гледаше злобно Поли.
Поли ми се вижда позакръглила се, на нея всеки ден на резиденцията и се отразява.
Симеон си е тулуп и половина.
Поли си ги би двамата мъже съвсем честно.

# 1 805
При Туджаров вече няма място.Видях Семира,стори ми се Милена.Една двойка прегърнати:може би Боби с приятелката му,Рабухчиев също видях.Познах и Ели по прическата,която винаги си прави.

# 1 806
  • София
Има ли някой изненадан? Яд ме е, че изобщо ги гледах днес. Особено за великата горда жена финалист. Тъпо изфабрикувано.

# 1 807
Защо трябваше да чакаме последния ден, за да видим хубави, ненагласени битки?
Дечо просто е бърз ум, бърза уста и тези игри за прецизност не ги умее.
Стратимир беше изненада.
Поли е първата жена финалист, само защото миналата година финалът беше между двама, а не между трима.
Андрей и Симеон са много по-силни от останалите. Реално само за тях нямам съмнения, че са ги бутали в някоя битка.

# 1 808
  • София
За мен състезанието приключи с отпадането на Стратимир (основно) и Неделчо.
Финалът просто ще го отметна и нямам търпение да се свършва с този толкова скандален сезон.

# 1 809
  • Където морето целува небето...
Ще заспя от скука! Щом ходя по стаите да оправям по нещо, докато уж гледам големия финал... Хайде да дават на Андрей парите и да се свършва! Поли е пълнеж в момента. Жалко, че не е Красима в тази тройка!

# 1 810
  • Брюксел / София
Не е достоен човек Симеон: днес не било важно първото място! Един вид, той е подарил победата на Андрей! Тъпак, не може да губи. Дано да спечели Андрей!

# 1 811
Ана Мария не беше ли също финалистка?

# 1 812
При Туджаров вече няма място.Видях Семира,стори ми се Милена.Една двойка прегърнати:може би Боби с приятелката му,Рабухчиев също видях.Познах и Ели по прическата,която винаги си прави.
В кой лайф го гледаш?

# 1 813
Не ги е била честно, защото имаше въже. Въобще не е за финал тя. Аз не виждам защо трябва да се изравняват жените с мъжете.
Симеон е отврат.

# 1 814
  • Англия
Неделчо укротяваше и пъзели, и лъвове този сезон. Много ще ми липсва Laughing. Кой й ги пише тия на Ралица

Общи условия

Активация на акаунт