💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 933
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Испания
Андрей с ниско самочувствие 😳…Аз руснак с ниско самочувствие не съм срещала. Всичките са едни такива “бастуни”, както казва Андрей с едно такова леко превъзходство над останалоте 😉, може да има и други руснаци де

Бастуни - не, а изключително високомерни. Това им се набива в главите, че са ниво над останалите. С години съм живяла с руснаци, затова знам.

# 1 861
  • София
Нещо съм пропуснала, кога останаха само трима?
Преди малко. В началото на предаването (днес започна в 8.00ч.) бяха петима, но отпаднаха Неделчо и Стратимир и останаха Поли, Симеон и Андрей.

# 1 862
Андрей е всичко друго, но не и човек с ниско самочувствие. Не го изкарвайте светец - хитър и пресметлив е.

# 1 863
  • Буркина Фасо
Това за мен е първата ненагласена битка! За пръв път да кажа браво на продуцентите! На това му се казва битка за финал - има от всичко
е как ... ако имаше теглене на варел, на кану или пък преминаване на водно препятствие щеше да кажеш обратното. Smiley

# 1 864
  • Испания
Нещо съм пропуснала, кога останаха само трима?

Днес започна с час по-рано. Имаше предишна игра, на която отпаднаха Неделчо и Стратимир.

# 1 865
Ама няма ли да плуват с веригите...  Развалиха хубавия финал. И по един камък можеха да държат докато скачат за ключа.

ама камъни само за мъжете Joy
Абе я най-добре един шезлонг отстрани на арената и едно коктейлче за Поли, докато момчетата се борят за второ и трето място. Някак най-честно ми се струва.  Trollface

# 1 866
  • Euskal Herria
Надали ще допуснат чужденец да спечели формата.

# 1 867
  • Буркина Фасо
кой е чужденеца ?

# 1 868
Много му пукаше на Андрей за Морунов, та и чак да победи в негово име... Rolling Eyes

Струва ми се,че Андрей е от хората,които ще направят заради другите повече,отколкото заради себе си,за това го казах.

# 1 869
  • Варна
Браво на Паулина, достойно представяне!

# 1 870
  • Испания

Дори е препоръчително.

# 1 871
Аз си помислих, че с тези вериги трябва да минават цялото трасе и като ги свалиха се успоих.

# 1 872
Паулина няма никакъв шанс. На 3тото преминаване ще е аут. 😜

# 1 873
А ако спечели жена и чужденка- ще избият рибата. Но Поли няма шанс.

# 1 874
  • Испания
Аман от политкоректност! Следващата година от сега да си знаем, че ще е цветнокож или джендър.

Мързеше ме да го напиша.

Димо: "А на Паулина ѝ остана само още една дупка". Поне да мисли, какво говори, ама отде акъл?

Общи условия

Активация на акаунт