💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 953
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 890
Скрит текст:
1.Андрей 2.Симеон 3.Паулина

# 1 891
  • София
На тази игра шанс срещу Андрей имаха само Мартин (основно), Морунов и Борис.
Но и тримата бяха съсипани от продукцията.
Е, на ви сега втора поредна година скучен и безинтересен финал, защото Андрей е с класа над Симеон в подобен тип трасе.

# 1 892
Аз такова тромаво бягане като на Поли не съм виждала, просто е магия как си печели битките.

# 1 893
  • Варна
Каква е причината Паулина да е с 10кг. верига на Финал? Ако е заради тегло, то Андрей е колкото нея? Защо пак има предимство за нея?

# 1 894
Не знам що, ама Поли нещо не ме вдъхновява.. жал ми е за нея

# 1 895
Тук равностойни щяха да бъдат Андрей, Борис, Морунов и Стратимир. Може би и Мартин и Алекс, които не успяхме толкова да гледаме.

# 1 896
Истинска мъка да е да се гледа как Паулина се влачи по арената. Направо убива удоволствието да гледаш. Ако на нейно място беше Стратимир, финалът щеше да е много по-интересен. Ама зор за жена финалистка.

# 1 897
Чак аз се чувствам уморена като гледам Поли.

# 1 898
Едните са в открито море, според Димо. Същите едва се влачат по плажа, но Димо чете някакъв текст, който няма общо с действителността.....
Къде е Мани?
С тази игра, Андрей заслужава да спечели.

# 1 899
какво е това изчакване между Паулина и Андрей?

# 1 900
  • София
Симеон видя, че няма шанс срещу Андрей и отплува от арената.

# 1 901
  • Брюксел / София
Симеон заслужава някой - Андрей да му натрие носа. Ето защо, Андрей трябва да спечели: защото той може да мине подобно трасе пет пъти с подобно темпо.
Да, Морунов, Боби или Мартин щяха да стоят по-добре и достойно от Симеон, но мисля че накрая пак Андрей щеше да победи! Те нямат неговата издръжливост!
Андрей не просто ще бие Симеон, а ще го отнесе - за момента 6 Мин преднина.

# 1 902
Адмирации за Поли! Бори се, те е спортист и не е слаба определено. Жалко, че така безсрамно я бутаха. Симеон вече не е наперен. Издиша много. Андрей ги отвя.

# 1 903
  • Испания

И Паулина е при Туджаров. Алиса е такъв сладкиш, че всеки я гушка.

Скучно ми е, защото не стискам палци на никого.

# 1 904
  • Germany
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…

Общи условия

Активация на акаунт