💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 411
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 905
Само Морунов и Борис биха могли точно в тази битка да са равностойни на Андрей. Пъъъълна скука. Изобщо не ги гледам. Чета тук, поне от време на време има някой бисер.

# 1 906
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…
Някои хора се объркаха за какво равноправие на полове става дума Joy Ама нейсе!   Ако им позволят ще сложат еднаква верига и на мъжете, и на жените.... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 21:52 от T.Valcheva

# 1 907
Не ми е особено интересно. Но пак предпочитам този финал пред миналогодишния.

# 1 908
  • София
И аз смятам, че само Морунов, Борис и евентуално Мартин биха имали шанс срещу Андрей. Все още ме е яд много за Борис, искаше ми се да е той на финала днес заедно с Андрей и Симеон, а най-добре да бяха Андрей, Борис и Морунов.

# 1 909
  • Брюксел / София
Иска ми се да гледам тази игра с участници Андрей и Юлиан. Щеше да е епично!

# 1 910
  • Варна
Андрей е имиджов и представителен победител!

# 1 911
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…
Има жени,които могат да сложат доста мъже в малкия си джоб(аз лично им се възхищавам),но Поли не е от тях.Дори Красима не я виждам като достоен съперник на финалистите.Не помня но май е нямало жена ,която да ми се открои в това предаване.

# 1 912
  • София
Тук ако имаше наистина добър плувец щеше да печели много, защото правилното плуване не само яде секунди на всеки метър, но и кара тялото да се отпуска и да почива в движение и така влизаш в още по-добър ритъм.
Но този сезон няма добър плувец. Все пак Андрей има не лоша техника, просто не му е това сила. Но си личи как дърпа яко и после излиза по-свеж, докато Симеон ще се удави още малко.
Симеон е много слаб плувец. Поли е най-добрата в плуването, но все пак е жена, а и при нея умората е голяма вече.

# 1 913
Симеон е едър и тромав ,нормално е да изпитва затруднения и при баланса и когато се промушва през онова въздушното.Тичането също го изморява.а

Симеон е най-зле с плуването - лошата техника на и без това тежко кардио му изпива силите. Да не говорим, че и при него го има "ефектът Рабухчиев" - големите мускули искат храна и се скапват на маратонски дисциплини. Ма то си го казаха в прав текст - ТОВА Е МАРАТОН. Е, чудно за кого е битката Wink

# 1 914
  • Брюксел / София
Андрей е спортист и като такъв е свикнал на натоварване, което останалите участници не са й сънували!

# 1 915
Гледайки битката започнах да се чудя как щях да се справя аз, ако бях там. Плуване, греда и препятствия добре, но на стрелбата с фунийките щях да си отвися до залез там.

# 1 916
Със Стратимир играта щеше да е много по-интересна, а и той има опит с веригите. Мъкна ги през цяла игра с Калоян. Паулина като започне горката да се търкаля върху кубчетата и чак ми идва да ида да я побутна, та да й помогна.

# 1 917
Красима е много силна, но много зле беше в плуването. Една Паулина поне държи напрежение на Симеон.

# 1 918
Само тези вериги са ми адски излишни за пореден път. Игри на робите

# 1 919
Ох искам вече да се свършва. Броя минутите, няма никакъв съспенс.

Общи условия

Активация на акаунт