🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 013
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 825
Гледайте по- спокойно. Във фермата е като в живота - шарено. Никой не е само добър, или само лош. Спомни си и ти за твоите малки подлости, лъжи, интриги и предателства. Аз мразя грубите скандали и обиди, но се учудих, че тази вечер Ваня ме подразни доста, а до сега й симпатизирах. Явно наистина е голям мързел и това цялата група го забелязва.
И се регистрира тази вечер, специално да ни кажеш, че Ваня я мързи?

# 826
Ми не. Не ме кефи Стефан. Не е ОК тая ми ти "Швейцария". Той като се подмотаваше по цял ден, беше Оуу Кеей.
И хем напада, хем се оправдава. Точно като случая с Марта.
[/quotе

LaCumparsita, точно!

# 827
  • при късмета
Най-голямата трагедия е, че този урод гледа и възпитава момиче. Ако съм на жена му на мястото, щях да скрия детето така, че никога да не го види. Ако трябва през континенти и океани. Ама и нейния акъл явно е колкото на мъжа ѝ. Горкото дете, след време ще си вземе копие на баща си и на всичко отгоре ще го счита за любов и ще е щастлива, че е намерила големия мъж. Ужас.
Стефан не бих осъждала. Наистина ѝ даде най-леката задача и на Ваня нямаше да ѝ се счупят кунките да събере малко листа. По този начин пак ѝ каза, че не работи достатъчно, но в никакъв случай по начина на онова, нереализираното. Не харесвам Ваня по принцип, но категорично съм против отношението към нея от киро. Моите критерии за фаворити са свързани с полезност за фермата (а това включва свършена работа), начин на постигане на целите и личностни характеристики (не е задължително да е в този ред). По тях, Ваня се класира само по втория. Но пак казвам, нейните минуси са в пъти по-търпими от тези на бездарното актьорче. Не знам причината, поради която вътре го имат за интелигентен. Даже водещите така са го определяли от студиото. Само той, не само, че не се усеща, а си мисли, че е навън го аплодират.

# 828
  • Варна
Тази грешка на природата Кирил има огромен шанс да си излива помията в ефир, за съжаление аз не съм там. Тоя дебил, полуидиот,бракувана стока, която хаби въздуха може да се моли всяка секунда, че не съм срещу него, ще го накарам да съжалява, че диша въздуха на тая земя. Тъпото е, че той усети къде ще му минат лайняните номера, забележете, той е агресивен единствено и само срещу Ваня, защото тя от ден първи живее с насилник като Кирил, това е баща й. Защо това нещастно същество Кирил не се репчи на Живка, защото няма шанс, тя ще го срине, дори му намекна, че е алкохолик, той не смее да й гъкне, както и на Мартина, както и на Ралица, а нима Теодора не бе дразнеща??
Такива като Кирил не трябва да имат деца и кучета, джакчетата са ми слабост, съжалявам за съдбата на Груьо.

# 829
Не харесвам Ваня, защото залъгва сама себе си колко е хепи и колко е розово всичко. Тя сама каза как подтиска непрекъснато емоциите си, което е страшно нездравословно. Такива вечно нахилени хора, казващи на черното бяло, само да си се убедят колко са щастливи не ми допадат. За Кирил да казвам ли или там си стискаме единодушно ръцете?

# 830
Стефан не бих осъждала. Наистина ѝ даде най-леката задача и на Ваня нямаше да ѝ се счупят кунките да събере малко листа. По този начин пак ѝ каза, че не работи достатъчно, но в никакъв случай по начина на онова, нереализираното.
Даде й лека задача /другите даже и толкова не свършиха, а го писаха дъждовен/, защото тя му напомни, че преди неговия дуел не му е дала никаква работа, и Ралица се застъпи за нея, че след ратайството има нужда да се изкъпе. Иначе в угода на Киро кой знае какво още щеше да й възложи.

# 831
Стефан не бих осъждала. Наистина ѝ даде най-леката задача и на Ваня нямаше да ѝ се счупят кунките да събере малко листа. По този начин пак ѝ каза, че не работи достатъчно, но в никакъв случай по начина на онова, нереализираното.
Даде й лека задача /другите даже и толкова не свършиха, а го писаха дъждовен/, защото тя му напомни, че преди неговия дуел не му е дала никаква работа, и Ралица се застъпи за нея, че след ратайството има нужда да се изкъпе. Иначе в угода на Киро кой знае какво още щеше да й възложи.
Не е така - беше време за почивка и всички бяха вътре, но Ваня каза - аз няма да почивам, отивам сега, веднага. И после вече почна да върти номера.

# 832
Гледайте по- спокойно. Във фермата е като в живота - шарено. Никой не е само добър, или само лош. Спомни си и ти за твоите малки подлости, лъжи, интриги и предателства. Аз мразя грубите скандали и обиди, но се учудих, че тази вечер Ваня ме подразни доста, а до сега й симпатизирах. Явно наистина е голям мързел и това цялата група го забелязва.

То голям грях да си мързел! По-добре е да наричаш хората патки, мръсна измет и слуз.  Дали е оправдано, според теб, заради единия мързел да получиш такива обиди? А още повече, че много уж работните се излежаваха по леглата!
Интересно ми е с какво точно те подразни Ваня...

# 833
Киро не казва просто, че е мързелива, казва, че за нищо не става и за нищо не я бива. Т.е. дори и да работи пак му е черна. Нима ако беше си свършила тихо и кротко работата с листата , той щеше да млъкне и да е доволен? Не, тези хора никога не са доволни, ако не е Ваня, ще е друг, винаги някой им е виновен, винаги трябва да изразява негативната си енергия някъде, може би защото прикрива разочарованието си, че всъщност той за нищо не става, провален актьор, принуден да кърпи покриви. Сега дано и за покриви го викат.

# 834
Хора , спрете се бе ! Това че някой не харесва Ваня не означава че подкрепя простотията на Киро, Ивайло и който и да е. Всеки има право да харесва и да НЕ харесва определени хора. И защо тези който не харесваме Ваня сме длъжни да се обясняваме ама какво ама що така и прочие. Ами не всички я харесваме и точка. Нека всеки да си изказва мнението свободно без да бъде нападнат или разпънат на кръст да се обяснява. Разбирам подкрепата ви но прекалявате вече така настървено да защитавате Ванчето!

# 835
Така или иначе нищо не може да спре Светлината, кучетата могат само да си лаят, но другата седмица пак ще им свети здраво в очите. Grinning

# 836
Кирчо “смелият ербап” си е заключил инстаграм профила..Simple Smile))

# 837
  • Варна
Не е така - беше време за почивка и всички бяха вътре, но Ваня каза - аз няма да почивам, отивам сега, веднага. И после вече почна да върти номера.

Има два варианта, или казвам на Кирил да го духа или правя като Ваня, полезен ход няма, Ваня винаги ще е виновна, защото е удобно да е винаги виновна.

# 838
Стефан има двама ортаци във фирмата , може той да не се занимава с управлението на хората...има акъл, но няма подход.

# 839
  • Варна
Стефан има двама ортаци във фирмата , може той да не се занимава с управлението на хората...има акъл, но няма подход.
Защото се опитва да е пица, а хората обичат пица и дори и да има някой, който не обича пица, пак ще яде, затова Живка каза, че няма промяна в България, защото "всички обичат пица".

Общи условия

Активация на акаунт