🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 935
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 105
Разгледах сайта,наистина прекрасни неща твори ,но не е за всеки джоб. Обичам  да събирам различни чаши за кафе и харесах няколко модела,но ме заболява сърцето при мисълта за 19 лв на бр и отделно чинийки за да стане комплект

# 106
  • Sunshine state
Тази Моника, бившата на Ивайло, в лице прилича на Мартина. Явно си пада по смугли жени.

# 107
  • Варна
Във Франция ръчно изработеното струва сериозна цифра.

Затова сме решили да живеем там, мъжа ми има златни ръце ❤

Не можах да избера кой е по-големия идиот от двамата и не отговорих.

# 108
Доколкото разбирам от промото, явно Ивайло няма да предложи кандидат за фермер и вероятно Стефан директно ще бъде излъчен за фермер. Вторият вариант е продукцията да предложи кандидат вместо Ивайло, което ми се струва по-малко вероятно.

# 109
  • Sofia
Тази Моника, бившата на Ивайло, в лице прилича на Мартина. Явно си пада по смугли жени.
И по-възрастни от него.

# 110
И по-възрастни от него.
Тези неговите не са смугли, а препечени на солариум стафиди

# 111
Моника е мулатка все пак...

# 112
  • Sunshine state
Да, такава е. Не е от солариум това.

# 113
Анкетата не ме грабна.
Според мен Ивайло ще предложи Мартина за фермер ... или Кирил

# 114
Какво нещо е кармата си мислих докато гледах дуела между Ивайло и Стефан. Върна му се на лекенцето за цялата помия, която изля, особено миналата седмица, за целия хейт и злъч към Ваня. Наистина (ако няма намеса на продукцията) ми беше странно как нито той, нито някой от агитката му не видя ключа, но както казах по-горе, това направи отпадането му още по-горчиво, защото ако беше видял ключа, щеше да е по-бърз от Стефан и да спечели битката.
Теодора не знам защо се обяснява за мъжа си като от социалните мрежи изглежда, че вече не са заедно (изтрили са си общи снимки и той не я следва), може би още преди да влезе във формата не са били добре нещата между тях и затова беше толкова емоционална. Нищо, поне намери друг, който да се радва на кривите й палчета и да й бърше сълзите.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:23 от Belle25

# 115

Грозно звучи, но за мен и бившата, и богинята, и Мартина са с травеститско излъчване.

# 116
Теодора не знам защо се обяснява за мъжа си като от социалните мрежи изглежда, че вече не са заедно (изтрили са си общи снимки и той не я следва), може би още преди да влезе във формата не са били добре нещата между тях и затова беше толкова емоционална. Нищо, поне намери друг, който да се радва на кривите й палчета и да й бърше сълзите.
Вече са поправени.
Не, че исках да знам, но е дала интервю, в което се е похвалила и също така е издала кои са финалистите.
И това последното не исках да научавам отсега, но вече ми е все тая.

# 117
Грозно звучи, но за мен и бившата, и богинята, и Мартина са с травеститско излъчване.
Ми и Соник има такова излъчване, а той много се похвали... Един психолог има какво да извади от това, но все тая. Този ужасен човек е минало.
Само продължавам да си се чудя аз как всеки един от тия хора вътре, или хайде - 80% от тях, са свързани по някакъв начин с популярна личност?! Кога Дявола ще го вземат, ако не познава поне един тв изявен човечец, м? Я да е танцувал за него, я дете да имат, или шапката му да си е купил някой, да има братовчед из сериалите, да е завършил НАТФИЗ случайно... не става просто така да попаднеш във формат в нашата мила родна телевизионна картинка.
И Киро, и Сия са кадри на НАТФИЗ, пък са и горе долу на едни години, той май на 44, тя беше там някъде, И&А 42... Ми не мога да изляза от конспирацията по тоя повод, просто не мога! Няма обикновени хора там, освен Цоньо и Живка, и Виктор, ако не изскочи някое познанство и при тях..

Теодора...  Нищо, поне намери друг, който да се радва на кривите й палчета и да й бърше сълзите.
Вече са поправени.
Не са, беше ги омотала с лепенки и каза, че идва от операция. После уточни че се шегува. Тъпичка шега като самата нея...

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:42 от Анонимен

# 118
Лелеле, сетих се за тази Моника. Преди сто години Слави беше правил поредния конкурс за танцьорки и тя там изгря...Времето лети.
А Ивайло защо е спряган за футболист? Аз разбрах, че е фанатичен фен, кога и къде е ритал?

Теодора още с влизането я определих на преоткриващата се Красимира. Добре, че изхвръкна, можеше и писмо до Тянко да пише и полета до Ябланица да опише.

# 119
Теодора...  Нищо, поне намери друг, който да се радва на кривите й палчета и да й бърше сълзите.
Вече са поправени.
Не са, беше ги омотала с лепенки и каза, че идва от операция. После уточни че се шегува. Тъпичка шега като самата нея...
О, колко смешна шега, ако е така.  People Eyes
Виж, ако и за финалистите се е пошегувала и не са тия, може да се върна да изгледам финала.

Общи условия

Активация на акаунт