🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 926
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 120

Не, че исках да знам, но е дала интервю, в което се е похвалила и също така е издала кои са финалистите.

Кои са?

# 121
  • София
Лиана11,
Ами сега като гледам да. Но аз писах отдавна вече, спрях с опитите си да вляза някъде, няма смисъл като не ме викат, а като гледам навсякъде е шуробаджанащина.

# 122
Не, че исках да знам, но е дала интервю, в което се е похвалила и също така е издала кои са финалистите.
Кои са?
Има нарочна тема във форума с тия подробности, но ако все още гледаш предаването и не искаш да си го разваляш, пропусни я.
Иван и Андрей ги уволних вече от програмата си и за мен играта свърши.

Впрочем, каква е историята с основните теми за Фермата тук?
Как има такова страхотно оформление и културни коментиращи за толкова обидна за интелекта продукция?
Diavolo, имаш ли нещо специално, което те свързва с това предаване? И защо в bg-mamma?

# 123
  • София
Нямам нищо специално, обикновен фен съм като вас.

# 124
Аз не съм фен, скучно ми е понякога, а тук, в темата, има хора с толкова точна преценка.

# 125
  • Другата България
Нямам нищо специално, обикновен фен съм като вас.
Недей да скромничиш, ти си супер дупер фен, не само на Фермата. Само дето мрънкаш повече, ама ще се научиш като се бракуваш.Heart

# 126
Smile
Diavolo, от това, което разбирам, подписът на Merri_An е точно като за теб:
"Да не получиш това, което искаш, понякога е голям късмет."

И специално за нещо, организирано от Иван и Андрей. Stay away!

# 127
  • До морето
Някой може ли да ми каже какъв е прякорът, който са измислили Любо и Пламен на Лора?
Пропуснала съм го.

# 128
Някой може ли да ми каже какъв е прякорът, който са измислили Любо и Пламен на Лора?
Пропуснала съм го.

Ръца-пръца

# 129
Смърфовете изобщо не прощават на Любчо...........императорът-стратег, хахах. Във филмчето на Мирон яко го нареждат за привързаността му към Коцето. Laughing

# 130
По темата за потенциално участие в такова предаване: имам един по-възрастен колега, холандец. Понякога, абсолютно изневиделица за мен, идва и казва - Сигурен ли си, че знаеш какво правиш?
На няколко пъти ме е предпазвал от ужасни грешки или тежки неудобства.

# 131

Ивайло явно е бил малтретиран от съпругите си.Това обяснява арогантното му поведение.Като ги няма около него.... много смел.! Добре че излезе.....

# 132
Не мисля, че някой омаловажава работата й. Никой не трябва да обезценява труда и времето си.

Е, как - Киро го омаловажи! Пак в грозна сценка, беше нещо от сорта - “какво толкова правиш, тия грънци” … И тогава си викам как някой знае колко трудна/лесна е работата на друг без някога да я е работил?! Ама, това е Киро Ентелегента все пак Grinning

# 133

Ивайло явно е бил малтретиран от съпругите си.Това обяснява арогантното му поведение.Като ги няма около него.... много смел.! Добре че излезе.....
И аз си мислех нещо подобно, избива комплекси, понеже е под чехъл в реалния живот

# 134
По темата "Ивайло" да питам - жена му наистина ли беше писала, че се възхищава на малко от качествата му? В смисъл, не е като Ивайло да показа пълен чувал с качества, особено такива, които човек да оценява и след държанието му, но това жена ти да го напише в ефир, ми е малко прекалено. Особено когато наричаш въпросната "богиня". Thinking

Общи условия

Активация на акаунт