🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 073
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм от фенките на Георги, не ме е срам, виждам в него някаква доблест и откритост. Помага на тия дето ще се явяват на дуел, учи ги, не крие, че за него Коцката е курбан, той е същия и за другите, но те мажат и замазват да не се разбере що за слабаци са. Много ме изкефи пияният му разговор, право в очите им каза истината, е напил се бил, ми напил се е, много важно, сякаш Ралица и Киро тъпото не се напиват.

# 691
  • Варна
Според Живка, всички навън ще гласуват за Георги, защото се припознават в него.
Хайде аз сега да ви питам, кой се припознава в Георги?  Какво цели Живка, да ни обижда ли или да се мазни?
Защото на мен ми стана много тъпо от тези нейни "разсъждения", тя за какви ни мисли и за каква се взема...
Не се хващай на кукичките й.
Сега много хора  няма да смеят да гласуват за Георги, за да не ги обвинят че се припознават в него. Trollface

# 692

Хайде аз сега да ви питам, кой се припознава в Георги?  Какво цели Живка, да ни обижда ли или да се мазни?

Защото на мен ми стана много тъпо от тези нейни "разсъждения", тя за какви ни мисли и за каква се взема...

За мен това си беше просто провокация. Едва ли го мисли, още повече пък да обижда зрителите....Репликата беше насочена към хората на масата, не към тези пред телевизора. За тези пред телевизора тя има други речи, всичките адекватни за мен.

# 693
Кьорфишек беше това за Георги за мен. Да отклони вниманието от себе си, че да не я погнат както погнаха новото Хепи Ванче.

# 694
Ванчето ми хареса как си показа част от истинското лице. Време беше да се озъби и тя.

Ванчето го прави на няколко пъти, но сякаш никой истински не забелязва, че говори съвсем друг човек. Simple Smile Повечето пъти го показва пред самостоятелната камера, макар че и там често играе шматка, заслепена от Светлината, но примерно на избора за дуелист между мургавия и Лора дръпна реч пред всички и беше истинското си аз, но отново никой не схвана.

Аз не разбрах много какъв беше смисълът от патетичната реч на Живка, при положение, че беше станала да си остави камъка в купата на Ваня.

За кеф, за нас, да допринесе за започналото разпадане на групата на "ло-лошите" и да го използва като прелюдие към това как тя следва да е честна и открита и гласува срещу дружката си, защото е дошло началото на края и остава само патакламата. С две думи Живка си все нейното телевизионно време и пусна една-две стрели плюс авто реклама. Grinning

Защо му е на Стефан да пази за себе си Коце? Какъв му е зора...пари ме му трябват...защо е необходимо да се състезава с всички които са там именно за парите.Не че няма право питам само защо...той не губи нищо вече са на финала почти,тоест си е взел своето от формата,та тогава Защо избира и пази "слаб"играч... всъщност същото се отнася за Любо и защо те не оставят Коце за някой който има нужда от пари като Георги...ясно не е благотворителност и всеки има право да се бори...но все пак...

Тия разсъждения най ме кефят, защо му били на някого пари... На всички им трябват пари, а Стефан не е някакъв мултимилионер, дори и компанията му наистина да е оценена на милион и нещо, това далеч не означава, че той може да извади милион кеш, двете нямат общо, а сто бона ще дойдат добре на всички. Който разправя, че не е за парите, лъже или е за славата, защото не вярва, че може да ги спечели. Освен това във всяка игра се поражда спортна злоба, особено в края, а за да спечелиш, когато не държиш всички козове, се ползват всякакви трикове, Стефчо просто иска да победи, парата също няма да му се отрази зле. А това с благотворителността дори не ми се коментира нито има някаква логика в него. И мисля, че твърде много се доверявате на визитките, във фермата няма и един, който да отговаря на определението "Не му трябват пари", дори не се доближават, малцина са и тези които не са влезли само за пари, но и тяхната идея е да капитализират славата си (която е много имагинерно нещо в този сезон) в последствие.

# 695
Живка като е толкова открита и честна, защо не сложи камъка пред Ваня и не каза: ти беше в моя лагер, играеше за мен, но като те помолих да избереш Теодора и да я изпратиш вкъщи, не се съгласи. А тя само по КоцЮ изля помията. Да се покаже пред другия лагер, че ги уважава и е настроена приятелски към тях. Затова и Ваня оплю, ама иначе не можа да каже две думи на олигофрените, че това, което правят е грозно. В спалнята, зад гърба им и Коцко може. Joy Жалко, защото Живка ми беше фаворит, но при нея стана - много схеми, много нещо. Загуби се сред толкова схеми и стратегии, взе да олеква. Засега са ми симпатични Ваня, Ралица и Георги. Последният направи грешки, но показа, че е преди всичко човек, има човещина у него. А това в днешно време не е никак малко. Пламен не можах да го харесам. Одобрявам, че каза на Мартина за тъпото й поведение по време на дуела, но съм сигурна, че ако противник й беше Ралица, той самият щеше да се "криви" повече.

# 696
  • София
Георги се припокрива донякъде с образа на Стоян от втори сезон.

# 697
Ванчето е споделила в инстаграм на стори с кого ще е на дуел в събота.

# 698
Не виждам нищо лошо в Георги като човек - почтен човек ми изглежда.
На супер интелигентни фурнаджийски лопати съм се наслушала и нагледала.

Не бих имала нищо против да имам приятел като Георги - някой, на когото да знам, че мога да разчитам - та той помагаше в битките и на хора от противниковия отбор, когато техните агитки мълчаха или не даваха адекватни насоки.

# 699
Живка като е толкова открита и честна, защо не сложи камъка пред Ваня и не каза: ти беше в моя лагер, играеше за мен, но като те помолих да избереш Теодора и да я изпратиш вкъщи, не се съгласи.

Защото не е това причината. Тя каза точно защо - фермата в този й вид е свършила след съобщаването на извънредните правила и тя вече играе за финал. Това означава да дърпа Ваня на дуел и да става фермер другата седмица или в по-лошия случай да се бият те с Ралица и жените да излитат. Няма нищо общо Теда, звездите или нещо случило се преди.

# 700
Тогава няма да държи сметка на Коцко, че уж бил за Чавдар, пък подкрепял Ивайло. Обвини го в лицемерие. Да беше се "разсърдила" публично и на Ваня, че уж играеха в един отбор, пък тя я "предаде".
Ясно ми е, че Живка постоянно е в някакви схеми. Тя е човек, който ще те прегази за да постигне своето. И въпросът ми не е защо избра Ваня за дуелист, а защо не го направи така патетично, както дръпна реч и за Коцко грешника.

# 701
На мен ми е интересно да слушам какво казват участниците.
Харесвам двубоите, но играта не е само в битките.
Мотивите за участие не ме вълнуват, всеки има право да спечели щом участва.
Стефан се вижда как се оживява, когато става въпрос да пресмята и предвижда ходове. Това е предизвикателството за него и когато се потвърдят предвижданията се чувства добре.
Не знам защо да имаш стратегия е лошо. Thinking
За тримата, които го обсъждаха това да мислиш  е някакъв грях, а да си арогантен, да лъжеш е супер.

# 702
Кой е казал, че е лошо да имаш стратегия? Това е игра, добре е да си подготвен, макар че пред телевизора е едно, там вътре е друго. "Оплаках" се от стратегиите на Живка, защото от много схеми, някъде по трасето тя се изгуби като човек. Това е мое мнение и не е задължително да съвпада с това на останалите. Ако беше защитила Ваня, когато още първата вечер онези дебили я сринаха със земята и я разплакаха, все още щях да имам добро мнение за нея. Но това мишкуване не съответства на образа, който се опитва да изгради вътре.

# 703
  • Варна
Тогава няма да държи сметка на Коцко, че уж бил за Чавдар, пък подкрепял Ивайло. Обвини го в лицемерие. Да беше се "разсърдила" публично и на Ваня, че уж играеха в един отбор, пък тя я "предаде".
Тя не обвиняваше Коцето, а "отваряше очите" на групата на готините, че Коце е двоен агент отдавна.

# 704
Живка каквото и да каже го приемам като част от играта, ако каже Мартина ще я обвиня в какви ли не грехове. Просто такова различно усещане ми оставиха двете, все силни жени, но коренно различни. Лора е видяла за какво става въпрос навън, но пак казва, че от Живка е видяла само добро

Общи условия

Активация на акаунт