🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 832
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Вестерос
Аз съм потресена, втрещена и омерзена от поведението на Кирил отново.
Ужасно дъно си , Кириле! Прогнил човек...

...

Сериозно ли е Ивайлото това 🤣🤣🤣
Ако е-  Ей, мушморок. Голям си смешко, пълен простак и агресор.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:48 от Tiffany А

# 1 081
  • В тъмната гора.
Стефан ме съкруши.
Може да убиват човек пред него и той ще звънне на 112, за да констатират само смъртта.
Боже, Боже...виж си вересиите. то бива страх и конформизъм, ама чак толкова.

# 1 082
Обаче тук е пълно с расисти и хора обиждащи на професия.  То не беше "цигане" "мургавият" "миячът на чаши" .......
Значи може да се обижда само по вашия модел, така ли? Не е готино като е с твоите камъни по твоята глава, нали
Нелепо е да правите същото, от което толкова се оплаквте

# 1 083
Значи Кирил се оттегли с Любо и Мартина и продължи да се дразни на Ваня и да обижда и да дудне. Това в ужасна загуба на време, нерви и емоции...

# 1 084
  • при късмета
Обаче тук е пълно с расисти и хора обиждащи на професия.  То не беше "цигане" "мургавият" "миячът на чаши" .......
Значи може да се обижда само по вашия модел, така ли? Не е готино като е с твоите камъни по твоята глава, нали
Не се оплакваме, осъждаме го. И е видно, че такива недоразумения разбирате само от това

# 1 085
Не се оплакваме, осъждаме го. И е видно, че такива недоразумения разбирате само от това
По-леко с квалификациите

# 1 086
Изглежда на Кирил от Фермата, повече му се отдава да контактува с домати. Някак с хората не му се получава. Не мисля, че това е някаква стратегия от негова страна, или игра от кръжока за начинаещи актьори.
Първо беше Ралица на мушката, тя се забавлява, а той реши, че му се сваля. Остави Ралица, подкара Ваня. И то така, че лесният за манипулации му Ивайло се хвана веднага на въдичката, чак до степен да излезе от играта.
Сега навива конците на Мартина и Любо, но и на тях им писна да го слушат, седят отегчени, и едва търпят досадните му излияния. Мисля, че в реалния живот никога не биха го търпели около себе си.
 Той си го каза на дъба в едно минало предаване, че лесно губи контрол, а като го загубел, ставало страшно. Като гледам, май въобще не може да се контролира.  Да стигне до закани навън, след Фермата, какво щял да направи. Просто това е психопатско поведение, май няма друга дума, с която да бъде охарактеризиран.
И ако Кирчо и Ивайло, двамата заядливи и досадни нарциси, не бяха във Фермата в този сезон, щяхме да видим Ваня в съвсем друга светлина.
Интересно, що не се пробва с някой мъж да се заяжда така.  Риторичен въпрос.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 01:50 от Diorela

# 1 087
Има един експеримент от 70-те години, който доста добре обяснява ситуацията във Фермата - Стандфордския експеримент със "затворници" и "надзиратели". Който не е чувал или чел за него, препоръчвам книгата "Ефектът Луцифер или как добрите хора стават зли " на Филип Зимбардо. Този експеримент тогава се е провалил, но показва, че при определени обстоятелства иначе свестни и кротки хора могат да агресират до унезнаваемост.
Та в този ред на мисли Киро и Иво се държат така, спгред мен, защото им се позволява. Не следват санкции. Даже се подклажда конфликта от продукцията с общите наказания, което допълнително озлобява останалите, които уж са по-близо до жертвата. Всичко следва една доста предвидима закономерност.

# 1 088
Обаче тук е пълно с расисти и хора обиждащи на професия.  То не беше "цигане" "мургавият" "миячът на чаши" .......
Пълно е с такива, като мен които видяха циганския   манталитет на Ивайло : скандалджия, лошо образован , незачитащ норми и правила, въпитание че няма задължение за поведение към себе си, другите и към мисията и мястото което носи тоя формат . Никой не е търсил и посочвал генеалогични данни за ромски произход .  А за клетвите , клетвите  и жените от племето мурси щяха да  завидят  . Прекрасен човек Simple Smile

# 1 089
  • София
Хахах, така не се бях смял отдавна. Grinning
Визирам стрелбата на Ралица. Не съм виждал такова чудо, заклевам се. Grinning
Голямо шоу беше и всички се смяха от сърце, хареса ми. Дуелът е приятелски, което е хубаво.

Стефан отново пуска кукичка, за да гледа сеир. В миналия епизод го хванах за това с репликата към Ваня на масата пред всички, 'дали мисли да свърши нещо' и сега пак леко и технично пусна въдичката за плетенето на чорапите. Голям интригант излезе Стефчо. По-добре да си беше мълчал, че напоследък нищо умно или позитивно не излиза от устата му.

Вече получавам паник атаки от Живка. Тази жена имам чувството, че изскача отвсякъде. Непрекъснато говори, намила нещо, дава анализи поискани или непоискани, то са сметки, то оценки, синхрон, след синхрон, след синхрон, как не се умори не знам, ама аз се уморих да я слушам вече. Втрещих се на думите и към Ваня, че от следващата седмица ако Ванчето станела фермер на седмицата щяла да я защитава. Хахаха. А тази седмица Живе? Тя може и да не оживее до следващата седмица, особено ако социопата и разбие главата и я напълни с пясък...

# 1 090
За Киро и Ваня, всичко сте написали. За да внеса духа на светлината(по Ванчето) бих искала да ви разсмея.

Когато кучо Балкан нападна една от вечерите, и Лора се затича крещейки...имаше един култов коментар.
Пламен: Тоя Балкан е голям селянин!! 😂😂😂😂
Моля да се направи тема с цитати и изцепки на известни личности, или риалити герои.... биха били не забравими 🙈🙂

# 1 091
По-леко с квалификациите
Киро, я им напълни главите с пясък.
Да ви питам нещо, утре ако видите на пътя жена да бие мъж - например Мартина шамари Киро, ама го дъни като войнишко одеало неделя сутрин - бихте ли се намесили?

# 1 092
  • София
Това със смейните разправии е доста...опасно. аз съм се намесвала, когато мъж биеше жена си (непознати за мен) и накрая тя тръгна да ме бие , за да си защити благоверния. 🤣

# 1 093
Това със смейните разправии е доста...опасно. аз съм се намесвала, когато мъж биеше жена си (непознати за мен) и накрая тя тръгна да ме бие , за да си защити благоверния. 🤣
Ох, тъкмо тръгнах да пиша подобно нещо. Вървим си с мъжа ми веднъж и виждаме мъж и жена в зверска разправия. Мъжът ми е, като Пламен -вечно спасява някого. Еее, даа, ама се оказаха мъж и жена, жената така подпали, че си плюхме в пазвите и изчезнахме да не ни подпукат и нас. Тааа, прав е Жоро, че ситуации всякакви.

За Станфордския експеримент - това се опитвам да обясня, докато ме плюха как съм против бедното девойче Ваня (а, аз дори не съм). При специални условия хората показват поведение, което би изненадало и тах самите. Същото, както родителите никога не вярват, че децата им правят нещо лошо в училище. И колкото и да мислите, че не бихте реагирали, като хората във фермата, докато не сте на тяхно място, не можете да прецените това.
Фермата е игра на елиминации, не детски лагер. Естествено, че ще има машинации и стратегии.
Смс-и за риалитита не-пус-кам! Никога. Особено декември, в който гледам да направя няколко благотворителни жеста.

Да пиша в тая тема в 4 сутринта Joy, не съм вярвала, ама като спират и пускат тока вече цяла седмица по това време и то не се спи. Пробуждане от всякъде.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 08:36 от Iseis

# 1 094
Напротив !Каква обида е миячът на чаши.Ако миеш чаши в чужбина ?Защо да е обидно ,че си мургав,ако наистина си такъв?

Общи условия

Активация на акаунт