🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 902
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 245
Браво на Ваня. Топ 9 не е лошо.

# 1 246
Жалко, пак ще гледаме разправии.

Ми не гледай.
Защо?

# 1 247
Кико, бъди мъж и си тръгни! Те, тогава уеееееко, че ми се издигнеш у очите!

# 1 248
  • Другата България
Ако има някой, който заслужава да е на финал заради представяне,то това е именно Ванчето.
Само заради това, което показа на арената, при това 4 пъти, заслужава автоматично да иде там, служебно.
Тъп регламент, ако наистина на крачка от финала отпадне, от жена, която има един дуел  Един!
Нали и Живка, и Мартина са с по един?

И ето че отсега се започна.
Алкохоликът социопат забрави, че щеше да си тръгва, сега, отсега ни предупреждава, че е подготвил изпълнения през другата седмица.

# 1 249
  • на село

Ами де късмет, но няма да е, ей сега каза,  че ще пише вот на недоверие,  луд за връзване.

# 1 250
За мен най-интересно сега ще е какво ще сторят Живка и Пламен. За Живка съм склонна да вярвам, че ще си спази обещанието, но съм насочила очи към Пламен, защото той се пише до някаква степен близък с Кирил и дори му е пригласял в нападките към Ваня, било и по-скромно. Предстои да видим дали наистина ще застане в защита на Ваня, ако Кирил пак посмее да излива помия, или думите му към Ваня бяха празни.

# 1 251
  • Варна

Защото не ти се гледат разправии.

# 1 252
Защо решихте, че Ваня няма да стигне до финал? Нали е терминатор?

Кире, Кире как се вкиснА Joy

# 1 253
  • Разпиляна във въображението
Отвратителни физиономии и адски гадно лигавене отстрана на Кирил накрая.

# 1 254
Имаше ли сега някои ограничения Ваня кого да прати ратаи? Живка затова ли обещава да я защитава, да не я прати в обора?

# 1 255

Ами де късмет, но няма да е, ей сега каза,  че ще пише вот на недоверие,  луд за връзване.
Е ми, пиянде, поне да имаше топки, но къде ти, акъл нема, ние топките му търсим.

# 1 256
Айде Кирчо ратай и да не му виждам тъпата пиянска мутра цела седмица.. Wink

Какъв е шанса Живка и Мартина да играят дуел за място на финала?

# 1 257
Сега в обора и от там да си пуска каквито иска вотове. Малчо с него за компания, тъкмо ще усети фермерската любов в края като му напълнят купичката с камънчета и много мили прощални слова.

# 1 258
  • Другата България
Имаше ли сега някои ограничения Ваня кого да прати ратаи? Живка затова ли обещава да я защитава, да не я прати в обора?
Бинго!
Откога говоря аз за схемите Живкини....
Всъщност, май двама мъже ще са ратаи.

# 1 259
  • София

Следващата седмица ратаи ще са двама мъже.

Общи условия

Активация на акаунт