🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 857
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 275
  • гр.София
И аз съм много доволна от изхода на двубоя. Браво на Ваня за поредната напълно заслужена победа.
Браво и на Ралица за феър плея. Отпадна с усмивка на уста и без излишен драматизъм. Двубоя беше доста приятен. Доста се посмяхме с Рали на последната игра.
Надявам се, че останалите фермери няма да позволят на Кирил да си разиграва коня и да се гаври с Ваня... Ще видим, дано...

# 1 276
Сега смешника Киро ,ще се извърти и ще иска вот на недоверие😂
Защо да иска вот на недоверие,нали каза,че ако Ванчето се върне победител си взема мешката и си тръгва.Трябва да си удържи на думата.Ако се мисли за мъж де......
Е нали го чу?Каза че приготвил вот,забрави ,че щял да си вземе мешката и са си ходи.Но това може да го направи някой дето ме му пука за пари и си държи ма името и думата.Киро не е такъв човек

# 1 277
  • Пловдив
Остава да се надяваме, че мъжете във фермата ще се намесят и ще защитят Ваня.
Защото продукцията очевидно няма намерение да въдвори ред.

# 1 278
Остава да се надяваме, че мъжете във фермата ще се намесят и ще защитят Ваня.
Защото продукцията очевидно няма намерение да въдвори ред.
Кои мъже?😂

# 1 279
Киро няма да си ходи - вече смотолеви, че с нетърпение чакал мъжките дуели.
Ама на Ваня вече й просветна ми се струва и очаквам да отработва конфликтите в своя полза. Че както бързо се учи в движение, да не стане другата седмица “DMS Кирчо” Joy

# 1 280
*Биле омайно, като гледам как пишеш, или наистина си много въодушевена тази вечер, или - наздраве! Wink
Разбира се, как да не се почерпи човек след някоя приятна емоция най-после. Събота е.
Я наздраве на всички!

MG18, как кои мъже? Цял "гладиатор" има там. Joy
Пък и Мартин вече се намеси.

# 1 281
Хареса ми Ралица. Остави усещане за човек с лек и приятен характер.
Браво на двете момчета за духа на дуела.

# 1 282
Не, че Кирил се радва на каквито и да било симпатии, че да ги загуби, но съвсем  се постара да си вкара един финален автогол с големите думи за напускането, ако Ваня стане фермер и извъртането след това. Поне, ако Ваня беше отпаднала, това можеше някак да се измете под килима, но след спечелването на дуела и предстоящо фермерство, Кирил няма никакъв печеливш ход. Всъщност единственият му печеливш ход, с който може да запази някакво достойнство е да напусне, ама това няма да стане. Или ще се прави пак на клоун и съвсем ще се изложи след големите приказки за напускане преди това, или ще стане по-нисък от тревата. Предпочитам второто, най-малкото, щото ми писна всеки епизод да му гледам грозната муцуна.

# 1 283
  • В тъмната гора.
Вдигнах си настроението тази вечер.
Какво да кажа? Ралица, добро същество, интелигентна и чиста душа. Три месеца застой без дуели и се отразиха зле.
Ваня...си е Хепи Ванче! Много позитивно беше предаването тази вечер.

Дано онова гадно адско изчадие не почне пак да пръска жлъч.

# 1 284
  • Стара Загора
Много се радвам за Ваня! Браво! Киро да си взема мешката и да тръгва!

# 1 285
  • Наоколо
Браво на Ваня! Тя притежава онази харизма, за която казваме, че бивайки привлечен от даден човек веднъж, то е завинаги!
А тази вечер в дуела Ралица сякаш играеше на slow motion. Много се забавлявах. Беше невероятно изживяване, наистина до последно. И Ралица е много чиста душа!
КИРил (КИР, като синоним на мърсотия, нечистотия, боклук), не е бил ратай. Време му е. Или да си хваща мешката, както обеща. Не съм забравила и думите на Живка, а дали тя ще ги спази, че лично ще му я връчи..!? Да видим!

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 22:55 от chocolate.queen

# 1 286
  • sofia
Ох, сега на мястото на Ваня ежечасно ще подканям Кирил да си взема мешката и да си изпълнява мъжката дума. Луди бих ги направила всичките, ей така, за спорта.

# 1 287
И на мен ми се иска да го спукат от бъзици. Най-малкото кой ще гледа вече сериозно на високопарните му излияния, ако не спазва собствената си дума. Направо да го освиркат като се качи пак на палета и да се разотиват без да го слушат. Ай, стига - никаква трибуна!

# 1 288
Много се радвам че спойлерите се оказаха грешни и Ваня спечели ☺🙃

# 1 289
Ее, най-после кой каза наздраве! Wine Glass
Не ме кефи Ваня, обаче евала за толкова спечелени дуели тя най заслужава да е вътре. Но пък и опонентите и бяха едни … някой беше казал, че и настърган кашкавал е по-силен от тях. Раличка много весел човек, не влага никаква злоба, да ти е кеф да се веселиш с нея, ама хич я няма на арената.

Киро, единственото, което може да му направи чест е да си стегне бохчАта и да си “оди”. Не мисля и че някой ще го подкрепя, както до сега.
На Ваня пожелавам по-успешно фермерство и дано не се опияни от четирите победи и да се самозабрави. На нас пожелавам по-приятна ферма и интересни дуели (без Ваня Joy)

Общи условия

Активация на акаунт