🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 824
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Няма да я защитят, защото за тях е по-изгодно друг да е мишената, за да не са те.

# 1 291
  • Sunshine state
Браво на Ваня! Исках да спечели само заради физиономията на Киро, ей така да му натрие носа.

# 1 292
  • Вестерос
Aз ако бях вътре всяка сутрин, обед и вечер щях да питам Кикото " А ти тука ли си още?", "Мешката стегна ли?", "Кога ще те изпращаме?" и в този род.

# 1 293
  • Вестерос
Ваня е като хлебарките.  Няма оттърване 🤢
Ц,ц,ц... изтъркан лаф, нещо ново дай, че скукаа

# 1 294
Браво на Ваня! И Ралица излезе симпатяга, хареса ми.
Мургавият го включиха сутринта в някакво предаване. Било "сглобено" видяното, демек монтаж. Толкова ли са тъпи, че все едни и същи глупости говорят като излязат?

# 1 295
  • В тъмната гора.
Във Фейса под поста за победата на Ваня, 40% я поздравяват и викат БРАВООО, а 60% са с коментар "Хайде Киро да си ходи!".
Такава непоносимост има към него. На никого не му се гледа симптоми на психическо заболяване още една седмица.

# 1 296
Малко съм любопитен какво ще измислят сега да тормозят Ваня.
Идеята с вота на недоверие не мина, може този път да пробват с опит за преврат. Или внезапна нова промяна в правилата.
Преборването на Ваня стана като Дядо ряпа вади, а тя не излиза. Wink
Всички са се наредили да дърпат, чак Иван и Андрей се включиха и пак не им се получава, ама че забавно.

# 1 297
# 1 298
Тетка май вече е на лекарства - нИ рИве, само се хили : https://ladyzone.bg/videa/btv-video/lora-ot-fermata-praznuva-roz … KpQZBuvAn9weUu2Og

# 1 299
Юхуу, браво на Ванчето! Директно на финал да я пращат.
На Ралица бойната слава се оказа малко кьор фишек, но пък си тръгна без излишни драми и без злоба.
Абе, сега се сетих Киро какъв се опитва да го играе. Май в повечко му е дошъл Буковски и се изживява като някакъв негов български клонинг. Циничен, впиянчен и черноглед. Май се имат с Калин Терзийски, който също се опитва да копира въпросния автор. Или поне ми излезе като приятел на жена му във ФБ като я потърсих да я видя и аз.

# 1 300
Много се радвам че спойлерите се оказаха грешни и Ваня спечели ☺🙃

Кой спойлер се е оказал фалшив?

Някой има ли спойлера, който имаше Азалия? Бяха останали 10 души. Ако може да ми го прати.
Сега се загледах в епизода от снощи ( линковете , които дава Мари_Мар и забелязах нещо много странно. От снимките липсва Любо, а Ралица е там - 1:03:27.
https://vid.btv.bg/avod/2021/12/02/The_Farm_S07_EP72_Aezeoquoh3aphesho-2.mp4
Скрит текст:

Точно си мислех как бих гласували останалите, ако Ваня изпрати Кирил и Любо за фермери. Май за Кирчо има шанс да отиде а дуел в тази комбинация.

Едит
Сега гледам и в линка с промото за понеделник, махната е снимката на Ралица, но снимката на Любо, пак не я виждам.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:31 от Diorela

# 1 301
Diorela
Скрит текст:
Любо е горния десен ъгъл

# 1 302
От могъщата осанка на гладиатора се чернее само едно рамо, но си е там в цялост и няма нужда да е в скрит текст.
Също така, официално обявявам края на прочутия спойлер на Мирон, това беше! Tada

В чест на Ваня, утре си организирам спортен ден.

P. S. Ако изобщо е останал някой да се чуди: още на 12-13 октомври Мирон изпорти нещата до тази седмица.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:40 от Not Sure

# 1 303
Благодаря, видях крайчето. Simple Smile
Всъщност им надежда Кирчо да си тръгне още на елиминационен дуел.

# 1 304
  • Другата България
Стигнах до тук с четенето.
Остава да се надяваме, че мъжете във фермата ще се намесят и ще защитят Ваня.
Защото продукцията очевидно няма намерение да въдвори ред.
Та да питам - КОЙ/КОИ да се намесят???

Общи условия

Активация на акаунт