🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 829
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Гледах епизода вчера. Най-после малко свеж полъх - позитивните Ваня и Ралица направиха противопоставянето им приятно за гледане.
Радвам се, че простащината на Кирил не е успяла да сломи Ваня, че тя беше все така мотивирана и концентрирана и че отново показа силата на нейния начин на мислене.

Кирил и Ивайло не дадоха никакъв шанс на Ваня при предишното й фермерство. Тя нямаше никакъв полезен ход, с който да се справи с тях - те я бяха подкарали с тормоза още от арената. Кирил се готви да повтори сценария. Още са на арената, още не се знае как ще подходи Ваня в новата си фермерска седмица, но той вече е готов с вота на недоверие и вече е подготвил и други неща, които ще прави от понеделник. Дано някой пак да не каже, че Ваня го е провокирала с нещо и че тя си била виновна. Видя се, че на него не му е нужно някой да го предизвика, за да се държи по своя противен начин.
За жалост, Кирил няма да удържи на думата си да си тръгне, ако Ваня стане фермер. Щеше да е твърде хубаво, за да е истина. Simple Smile “Мъжка дума”, от която не отстъпва, може да даде само един истински мъж. Кирил не е такъв.

Иван и Андрей вече се гаврят с думата “българщинА”. Всеки път, когато я използват, е с ударение на последното А, по време на някаква поредна лигня.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 11:33 от Vivi

# 1 321
  • София
Предаването пак е за ценности и традиции, макар че точно сценките с традициите е най-скучното нещо и най-излишното нещо. Виждаме ценностите и традициите на героите в някаква степен. Иван и Андрей може да остаряха и да искат да го раздават зрели мъже, но са същите сеирджии като  преди и няма как да избягат от себе си и знаят, че скандалното продава. Те затова го правят, за пари, а не за просветителство.

# 1 322
Андрей, който открива дуела с думите: "Вие гледате "Фермата: Време за Пробуждане", едно предаване, което пласира дълбоки ценности и българщина..."

Мислех, че след като го каза, ще избухнат всички в лудешки смях, но той продължи да е сериозен JoyJoy

Но прав е де, бая дълбоки „ценности” избуяха от някои участници Joy

# 1 323
Аз ако съм на Ваня обявявам Живка за служебен фермер , че кирил иначе много страда, обявявам, че съм контузена и ще се лекувам два дни в къщичката и могат да се хранят и без мен. Да видим каква сцена тогава ще измисли майстора на покриви.

# 1 324
Ценности ще има предимно за стрина Ирина и жената на Андрюша🙂
Аз  гледам на запис и не генерирам рейтинг. Не подкрепям продукцията,  не одобрявам как комерсиално изопачачават идеята на реалитито. Нали е лицензно предаване, чакам да им вземат правата, дали е възможно?
В този сезон май само Ралица ще напусне без да е разрушено реномето й , освен че я изкараха пияница.

# 1 325
  • Пловдив
Ралица спечели много от формата. Направи си реклама и със сигурност ще и се вдигнат продажбите.
Аз ако съм на Ваня обявявам Живка за служебен фермер , че кирил иначе много страда, обявявам, че съм контузена и ще се лекувам два дни в къщичката и могат да се хранят и без мен. Да видим каква сцена тогава ще измисли майстора на покриви.
Ваня, ако е умна, ще се поучи от грешките си.  Трябва да работи наравно с останалите. На Киро уж това му е проблема. Факт е, че не я бива да управлява, но това не означава, че заслужава такова отношение. Лош човек е Киро. Жалко за семейството му.

# 1 326
  • Асеновград
Хубав дуел , браво момичета. Радвам се че Ваня победи , само за да видя кривата муцуна на Кирил.....Сега да видим големият ,, мъж,, дали ще си тръгне?
Рали голяма ,,шматка ,, смях се с нея , браво момиче... прие с усмивка всичко, и си тръгна с достойнство.
Сега много ми се иска Мартина да отпадне точно преди финала . На финала за мен трябва да стигнат :Ваня , Живка , Стефан и Пламен. И по възможност парите да идат до бай Цоньо...хаха .

# 1 327
Изключително доволна съм от победата на Ваня.
Тя има потенциал за финал, жалко че не се напрегна да си подобри цепенето и рязането.
Ако те не и куцаха толкова много си мисля, че можеше до се сбори с Мартина и Живка.

Ралица е сладурка, мислех я наистина силна, все пак на влизането отвя Мартина.
Явно съм я надценявала, справедливо беше да отпадне, радвам се че стигна до тук.

Мисля, че следващата седмица на никой няма да му е до изблиците на Кирил и групата ще се обърне срещу него.

# 1 328
Не кликам на никакви линкове свързани с Ивайло, но тук някой беше споделил кратка част от това, което е казал в едно интервю и споделя как българите не били готови за човек като него. Забавното е, че това е директна контра на думите на Иван и Андрей, които твърдят, че той бил типичен българин, а не следвал западния модел за фалшива любезност. Последно?

Ивайло и Кирил са типични празноглавци със също толкова празни приказки, които пет пари не струват. Кирил предстои да докаже това с цяла сила. Аз с нетърпение очаквам държанието на Пламен. Ще се противопостави ли на Кирил? Не само в защита на Ваня, както се зарече, но и да постави под съмнение колко изобщо тежи думата на Кирил. Идните дни могат да изстрелят Пламен до топ фаворит, или да се затвърди като пухльо.

# 1 329
  • Стара Загора
Малко съм любопитен какво ще измислят сега да тормозят Ваня.
Идеята с вота на недоверие не мина, може този път да пробват с опит за преврат. Или внезапна нова промяна в правилата.
Преборването на Ваня стана като Дядо ряпа вади, а тя не излиза. Wink
Всички са се наредили да дърпат, чак Иван и Андрей се включиха и пак не им се получава, ама че забавно.
 Ако Ваня беше в конкурентното предаване (,което свърши ) можеха  да  й " скроят шапката", когато си поискат
 ОбаАче, при ИиА , въпреки демонстрираните лични пристрастия към участниците в битките, никога не се пораждат съмнения за нагласени битки.

# 1 330
Пламен нали на дуела каза, че застава зад Ваня, за да види реакцията на киро. Интересен ход и чакам да видя кой как ще отиграе ситуацията.

Аз си бях за Ванчето, машинка е тя на арената. Кой ще помни дали се е изправяла срещу кекавата Ралица или неориентираната Цветка, всички ще я помнят с победите й. С това, че след всичкия психически тормоз, тя пада, става и продължава напред! Ей това значи „продължаваме напред”! Хем ми е кеф, че би, защото исках, хем злобичката в мен ликува от траурната физиономия на кирчо-интелЕгента! Като е толкова принципен и мъж на думата и честта, айде багажа и у дома! Нооо, това никога няма да се случи, защото всички знаем колко му струва думата...

# 1 331
Ура! Ваня Терминатор! Много беше добра, особено на битката с носенето на менците беше феноменална. Мисля, че в този сезон другите жени, играли битката, не са успявали да занесат водата за три курса. Мисля, че подобри времето на Живка от тази битка в нейния дуел срещу Краси. Ваня отново беше много концентрирана и бързо се учеше в движение. Пламен много правилно каза, че тя е много адаптивна по време на битките. Единствено трябва да се научи да цепи, защото Мартина и Живка са много добри в цепенето и това може да й коства мястото на финала.

Тази седмица ще има двама мъже ратаи, както и два мъжки дуела - един извънреден (жребий измежду Георги, Любо и Кирил) и един редовен. Интересно ще е другата седмица как ще се определят окончателните финалисти. Предполагам, че ще има битки всеки ден. Но фермерските звезди ще имат значение накрая, както обявиха още от начало продуцентите, т.е. от жените Живка и Ваня (с по две звезди) ще имат някакво предимство пред Мартина (с една звезда).

Стискам палци Кирил да бъде изтеглен за извънредния дуел и да бъде победен от Любо или Жоро.

# 1 332
Ралица спечели много от формата. Направи си реклама и със сигурност ще и се вдигнат продажбите.
Ваня, ако е умна, ще се поучи от грешките си.  Трябва да работи наравно с останалите. На Киро уж това му е проблема. Факт е, че не я бива да управлява, но това не означава, че заслужава такова отношение. Лош човек е Киро. Жалко за семейството му.
След изявлението, че вместо да плете ще купи 2 шала и лично ще ги подари на монасите в манастира,не мисля че ще се пробва да работи с останалите. Пример за това е и цирка ,който разигра когато Стефан я помоли да свърши елементарна работа за 10 минути. Човека искаше да затвори устата на Киро и сие, даде й лека задача и после да ходи да почива ,да се къпе и т.н. тя направи велика драма,че са я пратили да събере малко листа. Наистина ме изумява как се раздава на арената и какъв абсолютен мързел е за всичко останало

# 1 333
  • София
На арената има мотивация да се раздава. 😃

# 1 334
  • Варна
И аз това се чудя за Стефан, каква фермерска седмица, много знаем ние какво са свършили в нея, ще го запомним само като мижитурка и страхлива мишка.
O, аз няма да го запомня така.
На мен Стефан  много ми харесва, особено как разсъждава и колко е спокоен. Нито го смятам за мижитурка, още по-малко за страхлива мишка.

Скрит текст:
Имам едно усещане че е на левия бряг, това още при представянето. Нямам идея дали е така, за мен няма значение всъщност, просто исках да питам дали на някой друг така се е сторило.

Общи условия

Активация на акаунт